nuuuuuuuuu, niciodata !!!! asculta-ma pe mine.
In primu rand nu e obligat sa isi rupa masina pt tine. Pur si simplu cand vede magaoaia aia nu te ia in masina. Isi rezerva dreptul de a-si alege clientela. De ce sa se chinuie.. sa te ajute sa bagi dracia aia in masina si sa stea in frig cand poate sa faca intre timp 2 curse si sta in masina si nu depune efort. Pana incarci tu sculele el face 2 curse pt ca dimineata, in weekend, sunt f mutle comenzi la taxi.
Deci, slabe sanse sa poti baga ceva atata de mare intr-o masina normala, dimineata. Pur si simplu te refuza si se comunica prin statie ca ai ceva mare de dus si nime nu se inghesuie sa vina. Suni la alta firma de taxi, aceasi poveste.
Spre exemplu, anu trecut de revelion, aveam subwoofer cu Hp18s. Cand sa plecam dimineata acas, am suant al taxi, ama vut muuuulte scule de dus. Am sunat la 2 firme, o venit masini, breack inca si ne-o refuzat, simplu. Cand am sunat la alta firma si ne-o intrebat ce avem de dus, am zis ca aveam niste sticle de vin de carat. Ne-am pus in fata boxelor ca sa nu vada soferu, si cand o oprit masina, ne-am dat la o parte. Asa ne-o injurat, vai doamne
n-o avut ce face, si ne-o dus, bineinteles ca i-am platit mai mult, da oricum, nu prea se inghesuie taximetristii sa isi rupa masina pt tine. In schimb, daca ai tu masina ta, un breack sau ceva, e altfel povestea, poti sa duci ce vrei, cand vrei.