Sharky scrie:
Ranforsare:

Curu' ala are un sistem de racire foarte bun. Daca Selenium 18SWS1000 l-ar fii fazut ar fii foarte invidios.
Acum o parere personala.
Am auzit bph cu hp18s si cu n401. Difuzoarele nu se pot compara intre ele ca-i evident rezultatul dar vreau sa spun ca e o diferenta de la cer la pamant intre ele in bph, in favoarea rcf-ului evident. Ma refer la raspunsul in subbas. Cu hp18s in aer liber parca ai high-pass la 80 de hz. Cu un n401 te descurci frumos. 2 bucati cuplate suna bine in subbas.
In lipsa unui highpass necesar la 50 de hz la testul de 30 de secunde am observat ca la putere mare in frecvente sub 50 de hz, difuzorul o ia razna. Mi-am dat seama din cauza huruitul de la sistemul de ventilatie care a luat-o razna cand tapco-ul era pe clip, asa ca
noobi, baga un dcx de la berry neaparat
concluzie la 30 de secunde pe 2 piese.
Run it de la
chris brown si
A-studio - SOS (tocadisco rmx)
Bas frumos, scurt. Daca se face un -3 db pe zona de kick ar fii bine. Basul in frecventa joasa e mai mult decat satisfacator.
p.s.
Luna asta pana in jurul zilei de 22 o sa am la cluj 4 boxe wn15 cu wnd72.
Am putea gasii intr-o zi de sambata sa facem la Andreis pe deal (nu cred ca nu ar vrea) o mica adunare de boxe. Se anunta careva ? Putem sa le dam in gura cat vrem.
Cred ca de data asta aduc prelungitoarele de la Light-man.