The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 1:13 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: es18bph+f12-cvh
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 9:20 pm 
Neconectat
User

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
maine va urma mochetarea incintelor.. le-am dat un strat de vopsea sa fie mai rezistente la intemperii.
poze cu f12-vch nu am deoarce inca nu m-am apucat de construit :lol:
joi plec cu ele la Toplitza la o sonorizaresi nu o sa pot continua constructzia decat dupa ce revin deci saptamana viitoare.

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 10:23 pm 
Neconectat
User

poze de pe tel meu:
http://i31.tinypic.com/2mw546ttv.jpg
.
.
do not try this at home:
Imagine

Ranforsare:
Imagine

Ultima oară modificat de Sharky pe Mar Apr 14, 2009 10:19 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 10:27 pm 
Neconectat
User

felicitari noobi ! sa le folosesti sanatos !
pareri ? comparativ cu BR si cu 186, pe care le-ai avut. ai facut rost de crossover ?

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 10:36 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Noobsound

Felicitari pentru realizare.

Am aceleasi intrebari ca si kenwood, plus, cand vii la alba sa facem o comparatie intre bph cu rcf n401 si c18 in bph ? Sau daca vin eu odata cu el la cj le punem in paralel? :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 10:42 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

felicitari pentru realizare, sa le stapanesti sanatos :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 11:32 pm 
Sharky scrie:
Ranforsare:
Imagine

Curu' ala are un sistem de racire foarte bun. Daca Selenium 18SWS1000 l-ar fii fazut ar fii foarte invidios.

Acum o parere personala.

Am auzit bph cu hp18s si cu n401. Difuzoarele nu se pot compara intre ele ca-i evident rezultatul dar vreau sa spun ca e o diferenta de la cer la pamant intre ele in bph, in favoarea rcf-ului evident. Ma refer la raspunsul in subbas. Cu hp18s in aer liber parca ai high-pass la 80 de hz. Cu un n401 te descurci frumos. 2 bucati cuplate suna bine in subbas.

In lipsa unui highpass necesar la 50 de hz la testul de 30 de secunde am observat ca la putere mare in frecvente sub 50 de hz, difuzorul o ia razna. Mi-am dat seama din cauza huruitul de la sistemul de ventilatie care a luat-o razna cand tapco-ul era pe clip, asa ca noobi, baga un dcx de la berry neaparat :!:

concluzie la 30 de secunde pe 2 piese. Run it de la chris brown si A-studio - SOS (tocadisco rmx)

Bas frumos, scurt. Daca se face un -3 db pe zona de kick ar fii bine. Basul in frecventa joasa e mai mult decat satisfacator.

p.s.

Luna asta pana in jurul zilei de 22 o sa am la cluj 4 boxe wn15 cu wnd72.
Am putea gasii intr-o zi de sambata sa facem la Andreis pe deal (nu cred ca nu ar vrea) o mica adunare de boxe. Se anunta careva ? Putem sa le dam in gura cat vrem.

Cred ca de data asta aduc prelungitoarele de la Light-man.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 11:33 pm 
Neconectat
User

comparativ cu 186.. nici nu stiu ce sa zic 186 am testat cu c18 si cu 18s... hmm cred ca bph coboara ceva mai jos si intr-o singura bucata dar cred ca are ceva spl mai mic decat 186.
fata de un br es18bph nu coboara asa bine si nici nu are asa bass rotund.. asta fiind o comparatie directa outdorr intre 1 bucata si 1 bucata.. daca pui 2 bucati bph langa 2 bucati br cu aceleasi difuzoare.. e o diferentza enorma in favoarea hornurilor.Hornurile astea au throw si un spl net superior basilor br. la multe garaje departare baraiau usile de doamne fereste:)) asta si baietii o sa va poata spune.
De mentionat desii am fost foarte surprinsi de ce bine suna la sfarsit mi-am dat seama ca de fapt aveam probleme grave in interior practic avea milimetrii buni spatiu liber intre difuzor si placa.Nu am asezat eu bine difuzorul pe gauri..deci ma astept de la un sunet si mai bun :wink:
de asta cred ca si huruitul care l-a auzit adi.. pe langa difuzor sufla aer intr-o veselie.. sa nu mai pomenesc de faptul ca manerele erau prinse doar in 3 suruburi fiecare
@pitbull man io unu aici la garaj nu mai dau teste :lol: la alba nu stiu daca o sa am ocazia sa vin cu basii

Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24

Ultima oară modificat de noobsound pe Mar Iun 03, 2008 11:45 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 11:41 pm 
Sa-ti pui si high-pass ca sub 50 de hz iti joaca difuzorul fara sens si il poti bulii, ca orice alt difuzor pus in incinta asta si fara highpass inafara de mag-urile facute in garaj. :lol:

noobsound scrie:
@pitbull man io unu aici la garaj nu mai dau teste :lol: la alba nu stiu daca o sa am ocazia sa vin cu basii

adircf scrie:
p.s.

Luna asta pana in jurul zilei de 22 o sa am la cluj 4 boxe wn15 cu wnd72.
Am putea gasii intr-o zi de sambata sa facem la Andreis pe deal (nu cred ca nu ar vrea) o mica adunare de boxe. Se anunta careva ? Putem sa le dam in gura cat vrem.

Cred ca de data asta aduc prelungitoarele de la Light-man.

Ultima oară modificat de user eliminat pe Mar Iun 03, 2008 11:48 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 1:17 am 
Neconectat
User

Felicitari !
Vad ca ai reusit sa le termini azi si sa le faci si testul 8) Ma bucur ca suna bine , era de asteptat. :wink:
Totusi , inainte sa il compari cu 186 , eu zic ca ar fi frumos sa bagi difuzoare la fel in ambele incinte , dupa aia sa faci teste :wink: S-ar putea sa se auda ceva schimbari :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 9:49 am 
Neconectat
User

cu spatiul ala liber intre dif si carcasa ai compresie mult mai slaba, ma tem ca rezultatele vor fi altele odata ce prinzi calumea diful, probabil va cobora mai putin si va avea kick mai bun.
Oricum si asa suna bine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 10:25 pm 
Neconectat
User

Imagine
Imagine
Imagine

Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 10:58 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

pare cunoscuta imaginea :lol:

am si eu 2 bucati pe hol, seamana leit.

bravo! sa ai parte de ei!

spune o parere despre bph vs. planar :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 11:06 pm 
Neconectat
User

bph suna ok 2 cuplate in exterior.altundeva nu le-am auzit.
planare nu am auzit decat in interior.. nu stiu daca sunt relevante comparatziile.. nu am acelasi difuzor in ele

Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 11:22 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

da, ai dreptate, totusi exista un tipar dupa care se comporta o incinta, indiferent de difuzor.

pana la urma ce difuri ai in ele? stiu ca aveai doar 1 rcf de 18", ti-ai mai luat unul la fel?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 06, 2008 12:16 pm 
bradacalin scrie:
stiu ca aveai doar 1 rcf de 18", ti-ai mai luat unul la fel?

Da, si-a luat. Pana luni nu cred ca o sa posteze ceva ca are 3 zile outdoor in ceva sat.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2