Din pacate nemultumirea ta nu se rezolva asa... iar daca motivezi ca asa dai de veste la lume, te inseli...
toata lumea stie deja despre asta, SI FIECARE A LUAT DECIZIILE CARE LE-A LUAT (MAI CUMPARA SAU NU ACEST MODEL DE DIF, SAU MAI CUMPARA SAU NU P.AUDIO).
Nimeni nu a sters posturile in care s-a discutat despre aceasta problema, oricune le poate vedea, nu s-a ascuns nimeni...
Adica ce vrei sa faci? si ce treaba au basii mei de dacie ?
Tu vrei sa imi fac basi de touring sistem daca eu ascult in dacie?
Si eu am recomandat SD18 pt X1 si nu am mai vazut diful ala de cand l-am bagat in cutie...
Cand o sa am ocazia si eu o sa arunc o privire... dar daca e crapat ce tre sa fac ? Il repar si asta este, altadata nu mai iau...
Ca bine a zis Dan... altii nu au frate forumuri cu atata suport tehnic si nu ii mai huleste nimeni ca nu au unde... desi probleme sunt la toate marcile.
Si nu stiu dar inclin sa cred ce zice Mircea:
http://sound.westhost.com/articles/pwr-vs-eff.htmSi aici nu e vina lui ca luati difuri asa puternice... astea au baletul ala precar cum ziceti voi, din nastere...
Intr-un horn excursia mica, caldura mare... putere garla... explicatii la linkul de mai sus.