The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 10:09 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 04, 2007 8:53 pm 
ICEMAN scrie:
coboara bine un singur hornuletz din ala :?: :roll:

Vezi threadul cu proiectul hornului. Eu mi-am expus acolo parerile cu bph H/-\$p3 eighteen A.S.S. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 05, 2007 7:13 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Asa am revenit si eu din concediu ... (ce fain e la munte:D:D)

In primu rand merci la toti de aprecieri si sa dea Domnu' la cat mai multe sonorizari cu ele.
Sharky filtrele doar sunt facute de mine nu si concepute ... am primit schema de la Dna.
Noobsound padu suna chiar bine taiat la 2200 si la banii aia nu cred ca gasesti ceva mai bun.
Plasa si burete fonotrasparent o sa vina pe toata fata incintei, insa nexus inca nu a avut timp sa imi trimita.
Vopseaua a fost aplicata cu pistol de insonorizant auto, se gaseste la magazinele de chimicale, auto etc si costa 1 milion. Ca si marca de insonorizant am folosit Spring (parca era ceva italieneasca ... alta nu am gasit.)
De meritat eu zic ca merita, dar cu conditia sa dai ceva pe deasupra ... noi nu am mai apucat sa dam nimic peste ca trebuia sa le ducem la o sonorizare. Asa cum zice crexy cu un strat de poliuretanica peste ar iesi super.
Iceman ce sa zic ... in interior pus in colt, rupe tot ... pot sa zic ca si in exterior, fara sa il duc la maxim a sunat destul de bine ... (650w rms cat are difu si mergea pe 1 canal de phonic max 2500 deci nici 500w)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 05, 2007 8:20 pm 
pune-l in bridge lejer. Nu are ce sa se intample. In punte ai 900 - 1000 W la 8 ohmi din phonic + o cursa mai mica a difuzorului pt ca e in horn si ai activat si high passul din spate de 50 de hz.

Apoi daca seria challenger nu accepta provocarea asta care nici nu atinge puterea muzicala a difuzorului..... :lol: :P :P

serios, te tine sa-l pui ? ca la altii...le ingheata picioarele. Pana si eu pun wn-urile de 300w pe 500w la 8 ohmi (nu phonic) si le dau in gura in bine si n-au nici pa dreaq.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 05, 2007 8:55 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

O sa-l pun cu prima ocazie cand o sa am amplificator pt wn uri sau ceva pe post de satelit pe langa sub ... peste 2 sapt poate o sa-l pun ... ca am un majorat intr-o sala mai maricica si vreau sa fac impresie buna :D ...
Oricum nu mi frica de loc ca nu ar rezista la puterea aia.

Deci eu m-am convins ca rezista cel putin la puterea program difurile Paudio de cand am fost cu primu meu sub cu haspeu (care inca il mai am 8) ) la cabana la un prieten, iar de la atata palinca i-am dat blana la phonic pe un canal pana palpaia becu de clip. Si asssaaaa a mers haspeu toata noaptea, fara probleme merge si in ziua de azi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 08, 2007 11:48 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Am facut testul cu bph in punte si am tras urmatoarele concluzii, care nu stiu cat sunt de relevante avand in vedere ca testul a fost facut in interior intr-o camera de aprox. 7 x 6 m aproape goala, doar un birou cu statia si mixerul , si niste tobe.
Testul a fost facut destul de in graba, am folosit 1 singur wn si bph ul in punte pe phonic.
Sa vazut clar un plus de putere, vibrau termopanele in draci, insa nu stiu de ce suna foarte pleznit (poate e din cauza camerei). Nici urma de oboseala din partea difuzorului, a rezistat lejer.
Maine o sa fie o petrecere la amicul asta a meu unde tinem boxele si unde am facut testul, si o sa repet testul in living unde sper sa sune mai bine.

ps: promit ca si filmez :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 08, 2007 11:53 pm 
Neconectat
User

bate din palme in camera si o sa iti dai seama de ce se aude pleznit.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 09, 2007 12:17 am 
Neconectat
User

nu ai covor pe jos? perdele... ajuta mult :)
si.. sa antifonezi si sa izolezi foarte bine camera unde e fata difului, closed chamber. fara pic de aer sa iasa de acolo.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 13, 2008 10:52 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Revin cu o intrebare, pentru cei ce au lucrat cu tego.
Incinte fullrange cu wn15r+ driver si subwoofer cu c18 sau cfr n401 rezista facute din tego de 15mm, si mai trebe aplicat ceva peste el ca sa prinda vopseaua?

Ps: ca sa nu mai deschid alt topic, ziceti niste idei de cumparaturi din germany.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 13, 2008 11:56 am 
Neconectat
User

din cate stiu eu tego e un placaj multistart . de ce sa nu mearga facut din tego daca materialul e destul de gros ?

Daca materialul e ignifugat are un start la suprafata pe care nu prinde vopseaua asa bine dar dupa o slefuire consistenta ar trebui sa mearga vopsite .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 13, 2008 12:14 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

TEGO (placaj tratat pentru cofraje de Beton)

trebuie smirgheluit bine de tot , altfel nu va prinde nici adezivul, nici vopseaua pe el.

in rest este foarte bun. :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 13, 2008 12:30 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
TEGO (placaj tratat pentru cofraje de Beton)

trebuie smirgheluit bine de tot , altfel nu va prinde nici adezivul, nici vopseaua pe el.

mai ales daca e dat si cu Decofrol aproape poti sa-ti iei adio de la el :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 13, 2008 12:34 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

bun, deci sa inteleg ca nu vor fi probleme.

Nu va vibra subwooferul la volum mare ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 13, 2008 12:38 pm 
Neconectat
User

Daca e vorba de tego cu care am lucrat eu azi vara ( 18mm, 15 straturi ) si dat cu decofrol e un pic de jale ca nu va prinde nimic pe el; gandeste-te ca decofrolul e un ulei facut ca sa nu se prinda betonul de el si la fel cum ii zice si numele ajuta de decofrare si habar nu am cu ce ar putea iesi. Oricum, sa sti ca este extrem de rezistent. Ca si aspect era "melaminat".

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 4:39 pm 
Neconectat
User

Mie imi place foarte mult proiectul asta, dar eu asi face o singura modificare: in locul lui pa-d52 ar fi mult mai bun wn-d63, un wn-15 merita un astfel de driver :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2