The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 6:48 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 87 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 4:06 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

mai baiete. daca tot esti asa de bun si cu cunostiinte atat de vaste .. la ce naiba te mai strofoci sa ne luminezi si pe noi. nu te-ai prins ca noi toti suntem prosti si toti avem niste boxe facute cu ying chun` de la rusi si habar nu avem? lasa-ne sa ne scaldam in mediocritatea noastra crasa si du-te tu acolo cu cei mari si bazati in domeniu. bine?
foloseste-ti farama aia de demnitate ce ti-a mai ramas intre degetele de la picioare si mergi si abureste-i pe altii. pe alte forumuri. daca trebuie neaparat sa te exteriorizezi.
si la faza cu falsificatu de stickere cu JBL, da domane sa te vada cineva sa te reclame si sa platesti pana la 80 ani dupa procesul cu drepturile de autor. bine mama draga?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 5:22 pm 
Neconectat
User

Eu tot nu inteleg.
Cum nevoia de tot timpu cand apare cate-un destept dinasta si ii ceri argumente la ceea ce zice niciodata nu-ti da, de ai impresia ca nici macar nu citeste, dar daca in acleais post ii ceri sa-ti spuna ce "portofoliu" are te plicitsesti sa tot citesti atatea laude. :roll:

Ca si fapt divers, am auzit si eu cateva sisteme Qube, si intr-adevar nu suna deloc rau, dar fata de sistemul pe care l-am auzit ( cam 120 000 W pe midbas, 96 000 W pe medii, 64 000 W pe inalte si minim 150 000 W pe subbas ) credea-ma ca sistemele Qube nici macar nu put, si nu ma refer deloc la nivel sonor maxim, si la calitate :!:
Asa ca nu-mi zi tu mie ca sa nu zicem ca is wute de mii de W intr-un club si porcarii de genu. Eu tot cred ca ai impresia ca tu detii adevarul absolut.
App, o boxa scoate W ? :lol:

Sus

Subiectul mesajului: sds
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 5:43 pm 
aviz pt fani
daca ascultai asa ceva
da revin
cate din boxele facute de voi sau vandut pe forum
macar eu le cosnetizez cu ceva da zic ce are in interior
ma refer la etichete jbl care sunt facute in o serigrafie totusi
qube nu suna rau da nici nu put ,si catzi dintre voi isi permite un qube macar o boxa mika de 200 w
si apoi vorbitzi ca 70% dintre voi si nu ma refer la totzi avetzi difuri de 150 ron bucata si drivere de 100 ron
nu ma laud pe bani putzini
aa si nu copii poze ale celor ce posteaza ca sa analizez
apoi daca mie mi se pare ca muchia e stramba sa fac analiza muchiei ca de asta nu suna boxa si am vazut asta intro poza pusa de mircea

Sus

Subiectul mesajului: Re: sds
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 5:54 pm 
. scrie:
aviz pt fani
daca ascultai asa ceva
da revin

referitor la ce e ingrosat mai sus

Daca tot zici ce pui in ele , cum ramane cu difurilea alea magice de 9" si 134Db la 1 w /1m ? si basii aia de 15" bandpass 15 modificat de "ingineru evil" care scot 134Db la 400w rms sau cat ziceai tu ??? zici ce au in ele pe draq , tu pui in ele chinezarii de 2 lei si vii aici si ne spui noua povesti ,

Da si tu in link CLAR de la difu ala "celestion" de care ai auzit pe youtube
si de la difurile alea de 15" care tu le duci la 134 Db intr-un bandpass 15 "tunat" de tine

P.S domnu` inginer Evil zii macar in ce banda lucreaza Basii aia de 15" in bandpass sa TE VAD :!:

Ms astept raspunsuri

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 6:17 pm 
Neconectat
User

eu am proiectul band pass 4 facut cu hp-15w si m-am gandit in prostia mea cum la modificat in bad pass 6 , trebuiau 4 tuburi sau ai impartit tubul de la mijloc in 2 ? ( 160 db in band passurile mele) :D

Sus

Subiectul mesajului: Re: sds
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 6:35 pm 
Neconectat
User

. scrie:
aviz pt fani
daca ascultai asa ceva
da revin
qube nu suna rau da nici nu put ,si catzi dintre voi isi permite un qube macar o boxa mika de 200 w
si apoi vorbitzi ca 70% dintre voi si nu ma refer la totzi avetzi difuri de 150 ron bucata si drivere de 100 ron
nu ma laud pe bani putzini
aa si nu copii poze ale celor ce posteaza ca sa analizez
apoi daca mie mi se pare ca muchia e stramba sa fac analiza muchiei ca de asta nu suna boxa si am vazut asta intro poza pusa de mircea

Sfatul meu e să încerci să nu prea treacă zi fără să F__I
După ce faci treaba asta şi eşti satisfăcut hai înapoi pe forum.

Cum naiba să scrii "134 db ( nu, nu e greşeală)" şi apoi să zică unu în locul tău că eşti prea nervos să mai schimbi greşeala. EŞTI ZERO MORAL.

Să nu-ţi permiţi să-mi răspunzi cu laude gen că ai făcut nu ştiu ce boxe, că ai ascultat nu ştiu ce sisteme… Nu m-am legat de aşa ceva… M-am legat strict de modul tău de a te exprima / lăuda / lămuri. Dacă eşti om cu ceva pe umeri ai putea da un răspuns concludent.

Sus

Subiectul mesajului: gh
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 7:10 pm 
42 hz-80 hz
daca eram asa de zero moral cum pana mea am strans bani de o casa din sonorizari si confectzionari de boxe cu chinazarii
inseamna ca multzi prosti am gasit
am sa-i zic si lu crsiti nuca de boxele ce le-a avut si a scos valoarea
lor in aur
made by evil
aa nu sunt inginer
nu ma laud ca as fi asa ceva
inginerii gandesc nu fac practic ei simuleaza
ma gandesc daca simuleaza ca si gandesc
am sa studiez problema si revin cu un rezultat

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 7:48 pm 
Neconectat
User

cristi nuca nu s-a imbogatit din cauza boxelor
s-a imbogatit ca are voce si canta manele la corduneni sau alti bastani a se citi si hoti de prin iasi

si la ce mentalitate au lautarii - fara Dinacord, EV, JBL sau RCF nu se apuca de cantat
pe ei brandul ii orbeste - ca nu au nici o treaba cu tehnica
am discutat zilele trecute cu un lautarel care se lauda ca a dat 160 E pe un driver de la EV - mai exact EV DH3 si nu are unde si pe ce sa il monteze
nu are difuzor de medii sa puna langa el
nu are filtru pt el .... dar are driver :roll:

zicea ceva de genu: "stii cum se aude vocea pe el ? cristal. l-am auzit pe boxele lu` XYZXYZ si suna extraordinar"
eu m-am uitat la el si nu i-am zis nimic
l-am lasat in :roll: stiinta lui :roll:
. se vede ca nu esti inginer
daca ai fi facut facultate ai fi gandit altfel
zicea un profesor in facultate: "facultatea nu va invata nimic nou, doar va invata sa ganditi" si cam asa e
iar principiul cu "hai sa incercam, reglam, ajustam, cioplim etc. pana iese bine" nu merge
masoara de 10 ori si taie odata
aproape orice fenomen care are loc in jurul nostru se poate explica, se poate scrie sub forma unei ecuatii matematice, se poate schita pe o foaie - conteaza sa stii ce, cum si mai ales ce vrei
iar pe acelasi principiu s-au facut si programele de simulare
ca nu sunt ele prea exacte, ca pot interpreta unele notiuni pur teoretic/ideal, iar in practica lucrurile se schimba putin - asta e alta poveste
daca vrei iti cumperi un program super perfomant, capabil sa prelucreze cat mai real informatiile iar rezultele vor fi pe masura

in fine - hai sa nu o dau in prea multa filosofie ca nu dă bine la imagine

BTW: 42-80 hz la cati dB ?

Sus

Subiectul mesajului: dds
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 8:03 pm 
de lautarei
daca erai baiat destept il luai si ii faceai tu ce avea nevoie si ii luai banu
asta daca te bazezi pe tine
in opinia ta ce boxe ar fi bune ???
daca nici EV nu sunt bune
oricum de pe spatele lautareilor am scos banutzi frumosi si continui sa-i scot ceea ce e bine
noi sa fim sanatosi si sa facem boxe(cutii cu difuzoare)
ee romaniie

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 8:06 pm 
deci e clar , tu faci cutii cu difuzoare nu BOXE
+ ca tzapesti pe toata lumea , sau asta incerci sa faci

Sus

Subiectul mesajului: cd
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 8:10 pm 
daca tzapeam si acu aveam de indreptat la cate boxe sa facut
plus ca eu am luat banu
tu ce ai luat??
ai ceva cumparat din bani de la sonorizari sau boxe??
ai cumparat din banii aia ceva important
o casa ??o masina??
un mixer performant???

Sus

Subiectul mesajului: Re: cd
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 8:15 pm 
. scrie:
daca tzapeam si acu aveam de indreptat la cate boxe sa facut
plus ca eu am luat banu
tu ce ai luat??
ai ceva cumparat din bani de la sonorizari sau boxe??
ai cumparat din banii aia ceva important
o casa ??o masina??
un mixer performant???

Diferenta dintre mine si tine e ca nu traiesc din Sonorizari , cand merg la sonorizari merg intre prieteni , si foarte rar

Sus

Subiectul mesajului: Re: dds
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 8:22 pm 
Neconectat
User

. scrie:
daca erai baiat destept il luai si ii faceai tu ce avea nevoie si ii luai banu
asta daca te bazezi pe tine

eu mi-am dat seama ca nu am cu cine sa vorbesc si l-am lasat in pace
nu-s genul de om care sa profite de prostia altuia si plus de asta el cauta ceva incinte de plastic
e lautar si boxele de plastic sunt preferate - sunt compacte, usoare si dau mai bine
asa ca eu nu aveam cu ce sa il ajut

singurul lucru pe care mi l-am dorit si inca mi-l doresc e sa vad cat de repede crapa driverele alea daca nu sunt folosite cum trebuie
tind sa cred ca si tu stii cum se foloseste un driver in conditii de siguranta - cred bine ?
adica nu numai sa-i pui un condensator si sa-l arunci in boxa, nu de alta dar driverul ala are doar 20 W RMS si plus de asta va fi folosit pe cantari live unde driverul e foarte solicitat, sa nu mai zic ca trebuie sa mai "inghita" si niste microfonii

Sus

Subiectul mesajului: gfdgf
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 8:26 pm 
apoi de ce te dai asa de rotund ca mare inginer daca nu te duci la niste straini sa-i impresionezi si sa te laude
asa intre prieteni daca dai buleu cu sunetu se gaseste unu sa aduca ceva in locu la ce ai adus tu
asa faceam cand eram copil si nici atunci pe degeaba
nu stau pe banii din sonorizari
traiesc in ei ca am casa mea :!:
mai e faza ca vezi cum suna creatzia ta de cutii in sala ,
cum face fatza la public
si daca esti bun cautzi sa indreptzi greseala documentandute mai bine.
in timpul saptamanii merg la serviciu cu program de 8 ore pe zi asa ca.....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 8:32 pm 
faci serviciu ala cu sistemul Qube nu ????

si stai tu linistit ca pe unde am lucrat si am invartit butoane eu in trecut nici cu gandu nu ai ajuns vreodata

cred ca daca te pun sa faci un sunet pt o trupa sa cante live o sa arunce lumea cu rosii si cu beri goale in tine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 87 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2