The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 11:04 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 64 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 7:59 pm 
tu esti unic iuon asa ca shh :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 8:09 pm 
Neconectat
User

Kenwood scrie:
adircf scrie:
Cnd mai vrei sa mai mesteresti ceva, poti intreba linistit aici. Iti promit ca nimeni nu te va lua la misto. :wink:

nu ai cum garanta asta adita :D

Adica ce vrei sa zici ca ma iei u la misto sau ce ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 8:22 pm 
Lau scrie:
Kenwood scrie:
adircf scrie:
Cnd mai vrei sa mai mesteresti ceva, poti intreba linistit aici. Iti promit ca nimeni nu te va lua la misto. :wink:

nu ai cum garanta asta adita :D

Adica ce vrei sa zici ca ma iei u la misto sau ce ?

el vroia sa zica altceva , el a fost luat la misto in ultimul timp pe aici si crede ca asa o sa facem cu toti userii de acum incolo

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 8:33 pm 
Neconectat
User

piezo de la SAL.
Am si eu o bucata pe undeva prin beci. :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 10:26 pm 
stefanev scrie:
lasa-l mai. E la inceput.... toata lumea a fost asa. Sincer observ o chestie interesanta... de ce multi incep cu boxe pe 3 cai?

.

Foarte buna intrebare man.Am observat si eu treaba asta cu boxele pe trei cai sau mai sunt uni care isi fac boxe cu 2 x 15 plus 3 tweeter -eeeeeeee :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 11:34 pm 
Neconectat
User

Da...si de la 2khz de unde nu mai urca 15"-ele pana la 8-9000 de unde incepe piezo-ul sa se auda , nu conteaza gaura aia , in fond , pt ce avem nevoie de medii? :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 11:43 pm 
Lau, cred ca cel mai bine ar fii sa incepi AICI si dupa ce treci de faza "ca de ce sa dau 5 mlioane pe un driver de 2" cand imi fac treaba cu comp34 " atunci sa vii inapoi.

Corectati0ma careva daca am gresit :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 12:06 am 
Neconectat
User

Sandu_Alex_999 scrie:
Da...si de la 2khz de unde nu mai urca 15"-ele pana la 8-9000 de unde incepe piezo-ul sa se auda , nu conteaza gaura aia , in fond , pt ce avem nevoie de medii? :lol: :lol:

Poate se mai trezeşte un lăutar mai breaz că nu i se aude bine vooooo ceeeeaaaa pe 55-5.

Ultima oară modificat de Gizmo pe Mar Iun 17, 2008 12:06 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 12:06 am 
Neconectat
User

:lol: LOL

mai... ce-i drept is doua sanse in general... de la visul imaginatiei sa ajungi sa intelegi ca nu merge.... ori.... un exemplar din categoria "n-ai cu cine " :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 1:24 am 
Neconectat
User

adircf scrie:
Lau, cred ca cel mai bine ar fii sa incepi AICI si dupa ce treci de faza "ca de ce sa dau 5 mlioane pe un driver de 2" cand imi fac treaba cu comp34 " atunci sa vii inapoi.

NU cred ca este o idee buna sa lasati omul acolo. Acolo o sa continua sa isi faca boxe de genul. Daca ramane aici poate prinde chef sa-si construiasca cateva incinte cu difuri aevarate si facute calumea. Si sunt sigur ca va observa diferentele.
Sa trimiti omul inapoi la prostii ar fi o mare greseala. Ce ai spune daca nu ai intelege de ex: de ce trebuiesc filtre pe inalte, si tot iti strici inaltele. Si ca raspuns ai primi: nu mai pune filtre e varza ce ai facut dar continua sa nu mai pui, dupa ce ai observat care e problema poti sa vii inapoi.
Bravo adi, sincer. asta ma enerveaza mult cand cineva avansat refuza sau face misto de unul care acum incepe. Mai bine ganditi-va cum ati inceput si voi.
Era mai bine sa dai cateva linkuri sa le invete sa le studieze si dupa acea sa revina pe forum. Dar NU sa il trimiti acolo unde boxele se fac dupa ochi si doar din cauza ca trebe sa incape sub masa sau stiu eu unde si acordajul se face de dimensiunea x doar ca nu a gasit altceva in magazin, etc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 1:32 am 
Era o gluma. Am vrut sa vad cand observa careva. :lol:

Cand esti la inceput ai 2 sanse. Sa inveti sa fii istet sau sa inveti sa fii prost.
Eu tot am de multumit cartilor de la biblioteca, traduse din rusa.

uitate in jur si ai sa-ti dai seama cine-i ce. Sunt unii pe forum ce is ok si sunt unii ce au invatat din autodidactie si pana la urma si-au format o parere despre ceva si o sustin ca-i buna pana la moarte chiar daca n-au dreptate si chiar daca jumate forum ii spun ca nu-i ok si mai acopera parerea si cu un sticker jbl.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 3:07 am 
Neconectat
User

sZISZI scrie:
adircf scrie:

NU cred ca este o idee buna sa lasati omul acolo. Acolo o sa continua sa isi faca boxe de genul. Daca ramane aici poate prinde chef sa-si construiasca cateva incinte cu difuri aevarate si facute calumea. Si sunt sigur ca va observa diferentele.
Sa trimiti omul inapoi la prostii ar fi o mare greseala. Ce ai spune daca nu ai intelege de ex: de ce trebuiesc filtre pe inalte, si tot iti strici inaltele. Si ca raspuns ai primi: nu mai pune filtre e varza ce ai facut dar continua sa nu mai pui, dupa ce ai observat care e problema poti sa vii inapoi.
Bravo adi, sincer. asta ma enerveaza mult cand cineva avansat refuza sau face misto de unul care acum incepe. Mai bine ganditi-va cum ati inceput si voi.
Era mai bine sa dai cateva linkuri sa le invete sa le studieze si dupa acea sa revina pe forum. Dar NU sa il trimiti acolo unde boxele se fac dupa ochi si doar din cauza ca trebe sa incape sub masa sau stiu eu unde si acordajul se face de dimensiunea x doar ca nu a gasit altceva in magazin, etc.

Lasa ca unii au uitat de unde au inceput si cu ce ;) nu cred ca altii au inceput direct cu difuzoare pro ;) Si dufuzorul de 15" de pe boxa a fost intro discoteca mai de mult si nu este o chinezarie ieftina :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 4:23 am 
daca a fost in discoteca nu e chinezarie sau ce ?

din cate vad eu e diebesi(sau ceva de genul) deci = chinezarie

apucate si citeste forumul asta , o sa ai numai de invatat, cand ai o nelamurire intreaba

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 4:27 am 
Neconectat
User

Nu toţi au început cu difuzoare pro pentru că nu aveau acces aşa uşor pe vremea când s-au apucat. Alta e oferta zilele astea, cu 8-10 milioane iţi iai o pereche de difuri: woofer + driver destul de sănătoase. Dacă ţi se pare o sumă mare… atunci no comment

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 4:39 am 
Gizmo scrie:
Nu toţi au început cu difuzoare pro pentru că nu aveau acces aşa uşor pe vremea când s-au apucat. Alta e oferta zilele astea, cu 8-10 milioane iţi iai o pereche de difuri: woofer + driver destul de sănătoase. Dacă ţi se pare o sumă mare… atunci no comment

da daca unui incepator , care a avut numa difuri cu "membrana cauciucata" si MARI ii arati un c12-300MB pe care scrie 300W (sau cat naiba) o sa zica clar , e un rahat de dif , numai 300W , diametru mic , "membrana de hartie " , nu e colorat frumos, ce firama e aia P.audio ? e varza , nu scrie SONY , SAL , PIONNER , e clar ca e naspa , la 3 mil imi i-au 2 cazane de "40CM" 1000W diebesi care le bag in dulapu ala care nu mi mai trebuie , il moketez (cu moketa de 5 lei metrul patrat) si fac discoteca cu ele, pe combina mea SONY de 2x1000W P.M.P.O real, mega, extra power , bass boost, ........ etc

multi trec foarte greu de stadiul asta de gandire :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 64 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2