The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 7:00 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 87 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 29, 2008 2:15 am 
Neconectat
User

Credeam ca numai eu nu am somn si stau si (-mi) citesc aberatiile de pe aici. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 30, 2008 12:55 pm 
Neconectat
User

vai vai cata cearta :lol:
Mai evil acuma sincer io nu am nimik cu tine si nu are nici un rost sa ne apucam sa ne certam pe tem gen" cunosc in domeniu mai multe" sau" eu sunt bazat am construit toata viata traiesc din asta" "am experienta practica voi nu aveti voi simulati"
Eu doar ma uit la boxe facute de tine si nu judec in materie de sunet pentru ca nu le pot auzii DAR:
tu vezi in primul rand cum arata subwooferul ala facut de tine? tu vezi cum arata boxele facute de tine?
Dumnezeule omule draga faci asta de o viata si rezultatul boxelor facute de tine e ASTA? subwoofer vopsit in halul ala? si nu imi zice ca nu e terminat pentru ca se vede clar ca are vopseaua roasa deci e folosit de ceva vreme.. uitate ce manere ai ce finisaj.. tu esti constient?
Gandestete ca sunt baieti precum crexy bradacalin bogdy16 (astia imi vin in minte) care fac boxe de 1-2 ani ,baieti de 18-20 de ani care fac boxe extrem de aspectuoase si proiecte complexe nu.. boxe doar cu unghiuri drepte. ( nu pomenesc de catalin gramada sau gsmstar)...
rasfoieste forumul si vezi.. acum 2 ani multi dintre baieti nu stiau cum sa lege 2 difuzoare in paralel si acum fac boxe mult mai ok decat tine care ai facut multe boxe..
cred ca userii de pe forum sunt prea politicosi cu tine nu de alta dar te consideri un expert fara sa dovedesti nimik iar pe altii care au ce prezenta ceva ii consideri niste nestiutori
pS: eu cred ca poate fii foarte usor un bp6 subwooferul cu 3 porturi. Am vazut subwoofere auto cu 3 porturi care erau bp6, un port era tras din partea din spate a difului si cotit deci nu acuzatzi omu fara sa stiti.

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 30, 2008 1:39 pm 
Neconectat
User

gugulica taica ti-ai pus mesterii in cap
crezi tu ca stii ceva - dar crezi rau
eu te cunosc, si tu ma cunosti dar din pacate trebuie sa recunosc ca baietii cam au dreptate
tu ai cu totul alta conceptie despre sunet, acustica, etc - conceptie cu totul diferita de cea tehnica/teoretica

Sus

Subiectul mesajului: fgjx
MesajScris: Dum Mar 30, 2008 8:08 pm 
pe mine ma amuza cum astia au zis ca e bp 4
eu am urlat ca e bp 6
si tot asa nimeni a zis ca nu
totzi au tzipat"batman batman"
eu nu verau sa ma dau destept
calin brada e un baiat ok si e de treaba
oricum cred ca la faza cu suburile te inseli
e facut proaspat si am sa fac o poza sa vedetzi pe celalalt de langa el ca nu e dat nimik pe el
nu as iesi cu asa ceva din casa nici sa ma bata cineva..
oricum am sa aduc poze..
pana atunci multzumesc respectos celor ce sunt adevaratzi ingineri si nu abereaza cu simularile
later edit
adi rcf o intrebare....circula zvonu ca boxele alea frumoase rcf nici nu sunt ale tale sunt ale colegului tau de echipa sau ma rog amicului
este adevarat??
ai chitantza pe ele ca sa dovedesti??
as vrea sa vad si eu o copie a chitantzei ca tu nu umbli cu lucruri second hand ca mine cu difuzoare rusesti

Ultima oară modificat de guest pe Dum Mar 30, 2008 8:26 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 30, 2008 8:24 pm 
si acuma esti boier ? :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 30, 2008 8:35 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

un link direct catre postul in care adircf a declarat ca DETINE boxe rcf?
poate mi-a scapt. sau poate ti-a scapt tie ceva detaliu pe acolo

Sus

Subiectul mesajului: Re: fgjx
MesajScris: Dum Mar 30, 2008 8:44 pm 
. scrie:
adi rcf o intrebare....circula zvonu ca boxele alea frumoase rcf nici nu sunt ale tale sunt ale colegului tau de echipa sau ma rog amicului
este adevarat??
ai chitantza pe ele ca sa dovedesti??
as vrea sa vad si eu o copie a chitantzei ca tu nu umbli cu lucruri second hand ca mine cu difuzoare rusesti

tu esti prost ?

am scris de o mie de ori pe forum ca-s ale unui prieten si le iau imprumut cand am 2 sonorizari deodata sau sala are mai multe etaje.

saptamana asta mai vin inca 2 boxe identice sa nu mai iau rcf-urile in imprumut.

. scrie:

Esti mega maxim de tampit omule. Doar tu ne-ai aratat improvizatiile de " boxe " ce le ai, cu amplificatoarele fantoma si mixerul rusesc. ai uitat ??? :lol: :lol:
De chitante pt boxe vorbeste cu DNA sa ti le arate ok ? Daca-mi trimiti pe card 500 de mii iti fac scanari la mixer, stative, microfon, laptop si restu tampeniilor ce le am. doara nu ma deranjez pe gratis pt unu ca tine.

cred ca cel mai bine ar fii sa citesti tu forumul sa vezi cu ce scule ma prezint sau sa rogi un oarecare user sa-ti spuna ce folosesc eu personal.

hai ca te ajut ca vad ca esti cam innapoiat mintal daca in sec 21 nu stii sa cauti pe un forum.

http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=2474
http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=1878

. scrie:
circula zvonu

lol, alt tampit. (ala care ti-o zis evident). Nu-l demaschezi sa-i spun ca-i idiot si ala, asa pe fata ? :lol:

. scrie:
umbli cu lucruri second hand

de 3 ani nu am mai dat bani pe ceva second in pro-audio. acuma vroiam sa iau un macrotech 3600vz second, evident... dar era prea obosit. o sa ma orientez spre un ecler cu un proc aMIC pe viitor. ce-i nou... ii nou.

nu vrei sa lasi besinile astea si sa stai in banca ta odata ? nimeni nu da doi bani pe band-pass-u ala a tau fie 4, fie 6 fie 18, sateliti de 9" cu 134 db, pe " stiinta " ta sau chiar pe tine. ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 30, 2008 9:15 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Citat:
acuma vroiam sa iau un macrotech 3600vz second

putin offtopic... daca mai exista un topic stabilit :)) ... ce a zis DNA de ai ajuns la concluzia ca nu se merita? ca is curios... erai destul de incantat... si intradevar ai avea si de ce ... ar fi fost o scula faina :)

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 30, 2008 9:27 pm 
il las pe el sa spuna, cel mai bine. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 12:05 am 
adircf scrie:
il las pe el sa spuna, cel mai bine. :wink:

dau si yo un offtopic ca e ceva normal in topicurile lui EvilSound :D

Adi pune-ti si tu un avatar ca dupa ala stiu ca esti tu

daca vrei ceva CFR am pt tine mai multe modele :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 12:30 am 
ma enerva aia cu mario.

ii buna asta ? nu cred ca deranjeaza pe careva.

oare sa oprit badsoundnoob din postat cu aiurelile lui de second-hand ? :D 8)

Sus

Subiectul mesajului: cv
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 9:21 pm 
ba inapoiatule eu am zis ca circula un zvon
cum a zis si stefanev ca acu un an aveam un .
asa si tu ai zis ca rcf-urile mele suna de rup
o fi sunand ...da cele ale tale:P
aa eu am umblat si cu sh si nu imi este rusine sa spun
am mers pe alta varianta eu ca am vrut casa nu scule si sa stau cu parintziii
aici e diferentza intre noi
asa ca ,cu basinele tale de tartan imputzit mai lasa-ma ca eu am intrebat de zvonu ala asa ca nu mai fi idiot si te lauda cu ce vrei sa cumperi si zi ce ai al tau in momentu de fatza cumparat cu banii tai daca vrei sa te lauzi
cat despre basina aia de bp 6 e ok e basina da macar omu care o are e multzamit si scoate bani buni la investitzie minima..

Sus

Subiectul mesajului: BAN
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 9:26 pm 
Neconectat
User

. scrie:
ba inapoiatule

. scrie:
asa ca ,cu basinele tale de tartan imputzit mai lasa-ma

. scrie:
asa ca nu mai fi idiot si te lauda cu ce vrei sa cumperi

ban fără discuţii, părerea mea
până nu vine cu argumente nu prea ar mai avea ce căuta pe aici

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 9:33 pm 
mircea, urmaresti sa faci afaceri cu el de nu-i dai odata ban ?

deja devine cam enervant mucosul mincinos.

p.s.

evil.

cand am zis de prietena-ta am confundat-o. acuma am vazut-o si iti spun sincer ca mi-ar fi rusine cu o buda mutanta ca aia. mai bine trage-i apa sau pune-i un sticker cu JBL in frunte, poate arata mai bine :wink: dar o sa fie ca si cu boxele. tot un cacat ii pe interior.

hai pa.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 9:43 pm 
adircf scrie:
mircea, urmaresti sa faci afaceri cu el de nu-i dai odata ban ?

deja devine cam enervant mucosul mincinos.

p.s.

evil.

cand am zis de prietena-ta am confundat-o. acuma am vazut-o si iti spun sincer ca mi-ar fi rusine cu o buda mutanta ca aia. mai bine trage-i apa sau pune-i un sticker cu JBL in frunte, poate arata mai bine :wink: dar o sa fie ca si cu boxele. tot un cacat ii pe interior.

hai pa.

:roll: :roll: :roll: :roll:

Asta a scris Gizmo (ca sa vada adi RCF -ca tare ii e lene sa dea un milimentru de scroll in sus):
ban fără discuţii, părerea mea
până nu vine cu argumente nu prea ar mai avea ce căuta pe aici

:roll: :roll: :roll: :roll:

ban nu se ia asa greu

ban se ia daca esti prost si te cheama parakiosu2

mama lui de regulament :wink:

Ultima oară modificat de Parakiosu2 pe Lun Mar 31, 2008 10:09 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 87 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2