cand ma uit in produsele omitronic si BT ma simt efectiv insultat . cum este posibil sa isi bata cineva joc in asa un mod de noi si sa ne vada asemenea gunoaie?!
Cumparati SH de calitate decat gunoi nou. Performantele vor fi incomparabil mai bune.
Nu pot sa inteleg de ce unii isi bat joc efectiv de munca lor cumparand tot felul de "deseuri electronice"
Ma lovesc in fiecare zi cu porcariile astea prin diverse localuri, cand merg sa le montez sisteme profesionale. Patroni care le injura de toti banii ca s-au busit si au pierdut clienti din cauza lor.
Stiu cum sunt construite , stiu care este mentalitatea din spatele lor.
Nu ma astept sa intelegi in momentul ata. Paseste in zona profesionala si ai sa ai o revelatie. Acum ai impresia ca ai facut o afacere, peste ceva timp ai sa realizezi cum sta treaba si ai sa-mi dai dreptate.
Daca spui ca le folosesti in casa , atunci inseamna ca nu ai nevoie de ceva mai fiabil sau mai performant. pentru tine sunt OK
Eu ma refer la cei care dau banii pe asa ceva mergand pe ideea ca au facut o afacere profitabila si ca se pot apuca de sonorizari de acum .
Nu exista ieftin si bun. Echipamentele de facut bani costa bani.Daca nu ai nici un fel de pretentii si vrei doar sa te joci, atunci poti merge pe prostiile astea dar sa nu te miri cand se duc dracului cand ti-e lumea mai draga.