The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 6:12 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: fullrange + BP.ordin4 cu hp15w
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 2:46 pm 
Neconectat
User

Hp15w + pht408 ... L-am facut vara trecuta da n-am mai avut timp sa pun si foto. Iata cateva....

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

.....cam astea sunt :lol:

Ultima oară modificat de cata_is pe Mie Ian 09, 2008 1:36 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 3:02 pm 
Neconectat
User

Proasta alegere cu culoarea :roll: se va murdarii foarte repede :roll:
In rest , nu arata rau :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 3:38 pm 
Neconectat
User

eee... nu-i facut pentru a se dansa pe el, sau alte combinatii... il folosesc doar acasa, nu prea am cu ce sa-l murdaresc si daca se murdareste in cel mai rau caz ii aplic rapid o vopsea si l-am rezolvat :lol: (va deveni putin mai aspru...da asta este...sa nu se frece nimeni de el :lol: )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 4:01 pm 
Neconectat
User

cu ce statie le ataci ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 4:10 pm 
Neconectat
User

Momentan cu un ipa400 (mono), da pe viitor sper sa mai cresc puterea sa-i mai pun o placuta si sa-i iau un traf mai mare,cam de 1200VA). Pe langa asta am mai facut un bandpass de ordin 4 tot cu hp15w (e gata proiectat,pregatit de asamblat, da astept acum sa apara si dif-ul sa-l cumpar ca sa finalizez toata treaba) si vreau sa-l pun in paralel cu acest fullrange, am nevoie de ceva mai mult bass si sper ca acel bandpass sa ajute cu ceva :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 5:21 pm 
Neconectat
User

Cam speri gresit..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 8:41 pm 
Neconectat
User

Sandu_Alex_999 scrie:
Proasta alegere cu culoarea :roll: se va murdarii foarte repede :roll:

Nu chiar. Mai rau era daca folosea mocheta neagra. Pe aia chiar ca se vede fiecare firicel de praf si cu timpul se face tare urata. Chiar si daca le tii in casa se face urata mocheta neagra. Toate scamele se lipesc de ea...

Puteai totusi sa alegi un gri PUTIN mai inchis ca sa nu se vada murdaria, dar totusi suficient de deschis ca sa dea misto contrastul gri-negru.

Cutiile mi se par cam maricele. Cati litri au?

Bine ai facut ca ai pus porturile jos. Cand va veni vremea o sa poti sa pui linistit un driver de 2" in locul pht-ului, fara sa-ti smulgi parul din cap ca nu incape hornul... :twisted:

PS: vopseste sita neagra. Da bine la contrast :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 9:04 pm 
Neconectat
User

Driver de 2" la hp ? :lol: :lol: :lol:
Ce amuzant.

Serios, nu se merita efortul ( financiar ).

Ultima oară modificat de Radu pe Mie Dec 05, 2007 10:27 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 9:18 pm 
Neconectat
User

Radu scrie:
Driver de 2" la pht ? :lol: :lol: :lol:
Ce amuzant.

Serios, nu se merita efortul ( financiar ).

banuiesc ca ai vrut sa zici " Driver de 2" la hp". Nu neaparat la hp. Vorbeam de situatia cand vrei sa-ti schimbi difuzoarele in boxa :wink: . Desi in unele cazuri ar putea fi o solutie temporara buna pana strangi bani de un bass adevarat :wink:. Taiat asa jos s-ar auzi mult mai bine si hp-ul, pana strangi bani de alt bass. Nu toata lumea are bani sa ia toate difurile odata...Si daca vrei sa schimbi ceva la boxa aia ca sa se auda mai bine, de la inalta trebuie sa incepi :wink:

Basul il schimbi usor, eventual mai tre sa ajustezi la porturi, dar HORNUL uciga-l CRUCEA, daca nu-ti incape... :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 10:26 pm 
Neconectat
User

In cazul in care vrei sa-ti upgradezi si basul mai tarziu atunci e ok. Dar nu se merita sa lasi un hp-15w impreunat cu un driver cu iesire de 2".

Am corectat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 11:23 pm 
hp + 2" ...trebuie sa o vad si pe asta. o medie pe horn...ceva ? :twisted:

cata_is mie imi plac cum arata boxele. Am o slabiciune pentru warnexul alb daca stii ce ii aia 8). pimpin' glam shit :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 11:26 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
hp + 2" ...trebuie sa o vad si pe asta. o medie pe horn...ceva ? :twisted:

Wnd72, cu medie de 8" si Hp-15W :roll: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 06, 2007 2:11 am 
Neconectat
User

in legatura cu plasa aia perforata de unde o ai ca ie FAINA :lol: eu zic ca arata bine dar...(nu culoarea) :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 06, 2007 12:25 pm 
eu m-am duce cu asa ceva. Numai bine s-ar pupa pe stativele argintii.

funky shit. Dar mai funky decat funktion 1 nu cred ca exista.

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 06, 2007 2:11 pm 
Neconectat
User

Pai ... boxa a fost facuta dupa acest proiect http://www.diy.poweraudio.ro/albums/use ... T115B2.pdf

Cat despre driver de 2" si alte modificar nici nu se pune problema, sunt multumit asa (cu exceptia bass-ului), asi vrea mai mult bass de aceea m-am gandit la un bandpass ordin 4 tot cu hp15w, da observ ca unii nu-s prea incantati de acest bandpass... e chiar asa nasol? :?: :?: :?:

Sita (plasa) accea de protectie o am de la o persoana "binevoitoare" :lol: ,gratuit ... in magazin habar n-am daca se gaseste :?: :?: :?: ... oricum e putin cam greu de manevrat ca e foarte taioasa pe margini ... mi-am facut cateva "intepaturi" da s-a meritat. Cat despre culoarea ei, poate am s-o schimb...

In principiu sunt multumit de combinatia asta avand in vedere cat am investit in ea :lol: ... e chiar prea bine ... ma deranjeaza in casa, dupa cum am mai spus, bass-ul... asi vrea ceva mai mult :roll: ... faine rcf-urile alea ...crek mi-au furat astia ideia :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2