The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 6:05 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Paudio Bm 8 cxa
MesajScris: Mar Mai 13, 2008 5:25 pm 
Neconectat
User

Va salut cu respect.Credeti ca ar merge coaxialul intr-o incinta mica, bookshelf?Cat s-ar pierde din bas?Proiectul VTP il stiu,dar nu l-am realizat inca.Intr-o incinta pe jumate cat VTP ar merge oare?S-ar pierde multe?Scuze daca intrebarea e prosteasca.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 13, 2008 6:25 pm 
Neconectat
User

poi daca stai sa te gandesti ca 8"'u asta are un fs 53 un x-max de 3 mm astia ar fii 2 parametrii care indica ca ar merge ok. desigur nu vei avea asa un bass lung precum un difuzor de 8" de woofer pentru casa sau masina dar oricum daca nu ai gusturi extreme in materie de bass cred ca ai fii super multumit cu un asa difuzor intr-o incinta de sa zicem 20L

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 13, 2008 7:00 pm 
Neconectat
User

Pune portul in spate, sa te mai poti juca cu pozitionarea lor prin camera.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 13, 2008 7:35 pm 
Neconectat
User

Multumesc de sfaturi.Le-am auzit la un user de pe celalalt forum in VTP-uri.Au un bas controlat,nu gen boom-box,inalte moi,nederanjante si detaliate,cu toate ca driverul de inalte e din titan.Momentan spatiul in care o sa le ascult e mai aiurea si ma gandeam ca pana o sa le fac niste incinte VTP sa le ascult in ceva mai mic.Le are cineva de pe forumul acesta si daca da, ce varianta de filtru a folosit,ordinul doi sau patru?Mersi

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2