Snake asta cam asa e, am vazut si eu acea vopsea grunjoasa. Ar fi interesant ca cineva sa faca rost de asa ceva. Am inteles ca boxele alea sunt foarte rezistente. Se mai pot vopsi si cu vopsea "mai normala" neagra, eu lucrez cu un sistem Dynacord Alpha(2 suburi B3 + 2 medii inalte X1) si e vopsit foarte frumos cu vopsea neagra, dar grosimea lemnului este generoasa. Boxele acelea prezentate de mine la rubrica "diverse- hai sa ne expunem.." echipate cu difuzoare RCF sunt facute din PAL negru si lasat asa

,eu nu as zice ca MDF-ul ar fi mai rigid precum PAL-ul, asta am observat-o
din experienta si inainte de asta am aflat-o de la firmele de lemn, eu stiu.. poate voi aveti alt MDF

eu caut ca o boxa sa fie grea ca sa nu coloreze sunetul vorba lui sharky. PAL-ul cant-uit calumea rezista mult mai bine la intemperii decat MDF-ul vopsit
Completez post-ul meu Smile MDF-ul este, cum spuneam mai sus, format din multe multe straturi de hartie presate, daca scoateti o bucata de MDF afara in ploaie se umfla de se face o minge, ca sa dobandeasca rezistenta la intemperii trebuie vopsit in camp electro-static. Ca rezistenta nu este mai rezistent ca PAL-ul, daca folositi PAL chior, nu ajungeti departe pentru ca si el se umfla de nu va vedeti, in schimb daca este cu parte de "film" si pe margini cantuit e altceva Wink in felul acesta se paote aplica si mocheta si ce materiale mai gasiti voi pentru a imbraca o boxa.