Dupa cum se poate observa din fotografii, am finalizat deja o incinta.
Dupa lungi discutii cu userul Shambala, am ajuns sa testez 4 tipuri de filtre, pe partea de inalte. Initial am incercat o taiere 2000/24 LR dar am renuntat.
Apoi am probat pe rand si "toate o data", cu ajutorul unei "radiocomenzi" troglodite

ce se poate deduce dintr-o fotografie, o taiere 2400/24, 2800/12, respectiv 2600/12.
Dupa cateva saptamani de plimbat bobine, condensatoare, consumat timpul si nervii domnului Bogdan, mi-am calcat pe inima si am ales varianta 2600/12.
Daca mai accentuam ideea cateva zile, cred ca o luam razna; si asa nu am ajuns prea bine.

Neavand inca incintele finalizate, m-a pus Shambala sa fur de prin supermarket cutii de banane, ca musai trebuie incinta.
Apai noroc de cutiile de la difuzoare, foarte bine lucrate si foarte rigide (la modelul asta cel putin): fundul are doua straturi de cel putin 8 mm si peste el pus un fagure de peste 10 mm. Deci mi-am permis sa infiletez 8 holtzsuruburi fara probleme in carton; tapan.
Incinta are un volum de vreo 65 l. O jumatate am indesat-o cu ceva burete gofrat.
Am zis sa ma duc la o sonorizare cu asta asa cum e, care intreaba zic ca e subufar la mega.
Filtrul il voi asambla pe o bucata de HDF de la o bucata de parchet si voi folosi sarma de 4 mm (din gard), ca de obicei.
Da. Cand voi finaliza incinta, voi posta si proiectul (tare ochios de altfel, din perspectiva mea

), poze si tat si schema filtrului (am cerut acordul domnului Bogdan, om care mi-a facut multa ordine in haos in sensul asta).
LE. Hornul sta inclinat ca asa stateam si eu.