The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 05, 2025 2:53 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: CS0001 - ce si cum
MesajScris: Mie Ian 03, 2007 10:01 pm 
Neconectat
User

va rog pe cineva care cunoaste kitul acesta,poate sa-mi spuna exact ce trebuie cumparat? in sensul ca:vreau sa folosesc acest modul cu un G-1250,am consultat schema aceea,pe urma am consultat pe cineva,si am reiesit cu urmatoarea situatie:am nevoie de un traf toroidal de 30-50Vcc,redresare de 10A,2 condensatoare de 3000mf/100V(asta mi-a spus el,nu scrie pe schema),2 sigurante(F1,F2),din cate am inteles am nevoie numai de 2,ptr. ca acolo CH2 e ptr. legarea de un alt modul,deci raman cu un F1 si un F2.Apoi problema este ca vreau sa pun un corector de ton cu bass,medii,inalte si volum.Am vazut unele,care aveau si balans,de care nu voi avea nevoie,fiind mono.Insa si acest corector trebuie alimentat.Ce traf sa iau exact si de unde?(petra-toroid banuiesc).Daca am spus undeva vreo prostie,imi pare rau dar nu stiu exact ce zic mai sus :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 04, 2007 2:36 pm 
Neconectat
User

up up up :lol: chiar nu stie nimeni? :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 08, 2007 10:58 pm 
Neconectat
User

C&S-0001 nu mai sunt disponibile, in locul lor am scos E-100W SI E-100W STEREO.
Preturi si alte detalii la http://www.elprod.ro/new
Comanda pe messenger ID: stosor
Nu folosi adresele de e-mail de pe elprod ca sunt blocate.

Sus

Subiectul mesajului: Re: CS0001 - ce si cum
MesajScris: Lun Ian 08, 2007 11:06 pm 
Neconectat
User

En1gma scrie:
va rog pe cineva care cunoaste kitul acesta,poate sa-mi spuna exact ce trebuie cumparat? in sensul ca:vreau sa folosesc acest modul cu un G-1250,am consultat schema aceea,pe urma am consultat pe cineva,si am reiesit cu urmatoarea situatie:am nevoie de un traf toroidal de 30-50Vcc,redresare de 10A,2 condensatoare de 3000mf/100V(asta mi-a spus el,nu scrie pe schema),2 sigurante(F1,F2),din cate am inteles am nevoie numai de 2,ptr. ca acolo CH2 e ptr. legarea de un alt modul,deci raman cu un F1 si un F2.Apoi problema este ca vreau sa pun un corector de ton cu bass,medii,inalte si volum.Am vazut unele,care aveau si balans,de care nu voi avea nevoie,fiind mono.Insa si acest corector trebuie alimentat.Ce traf sa iau exact si de unde?(petra-toroid banuiesc).Daca am spus undeva vreo prostie,imi pare rau dar nu stiu exact ce zic mai sus :lol:

Placa de alimentare gasesti in oferta de mai sus, doar urmaresti link-ul, iti mai trebuie un toroidal de 2x32-34Vac la o putere de aproximativ 150W pentru un modul mono si recomandat ar fi sa-l comanzi si cu o tensiune de 2x14-16Vac/300mA pentru a alimenta corectorul care poti sa-l cumperi de la Carp-Audio, exclus Adelaida.
Daca mai ai nevoie de info in plus poti intreba si am sa-ti raspund cat de repede pot.
Bafta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 27, 2007 10:08 am 
Neconectat
User

C&S-0001 scuze nu mai tin minte modelul acesta e cel cu mosfetzi sau cel cu bipolari 8 ohmi 100w rms?
eu detin 2 kituri varianta cu bipolari le folosesc de 1 an si numai cuvinte de lauda am alimentate la 57 volt
daca vrei incerc sa fac poze sa le vezi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 23, 2008 8:18 pm 
Neconectat
User

mai sant?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2