The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 16, 2025 12:31 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 172 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 31, 2007 9:20 pm 
bradacalin... tii minte cand am vorbit ultima oara de ti-am zis faza cu "dama de companie" si regina? :wink:

mircea vezi ca ii stricam topicul la woofers

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 18, 2007 9:09 pm 
Neconectat
User

Pai l-ati stricat!
Dar oricum va zic eu cum suna beyma 122nd!
Cum pot sa va zic?
Foarte simplu:tocmai mi-am cumparat doua beyma 122nd(au sosit azi) :D .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 18, 2007 10:00 pm 
tranteste niste poze. fa cu macro daca faci de aproape

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 19, 2007 10:22 am 
Neconectat
User

Pun poze cu difuzoarele numai sa fac rost de un aparat!
Pe telefonul meu iasa naspa pozele.
Mai incolo daca cumpar material pentru boxe am sa le fac si doua boxe de tip bass-reflex pentru inceput.Spun pentru inceput deoarece vreau sa le fac si doua boxe cu horn sa vad cum suna si in horn.Le fac si cu horn deoarece se preteaza la folosirea in astfel de incinte,gratie BL-ului mare de 24T dat de magnetul de neodymium, si gratie Qts-ului mic de 0.14.Din cate am inteles in incinta de tip bass-reflex nu este utilizarea lui ideala si de aceea am zis sa ii fac doua tipuri de cutii(bass-reflex si horn)ca sa vad diferentele intre aceste doua tipuri de cutii.
Oricum la prima proba(nu pot sa ii zic test deoarece difuzorul l-am probat in aer liber si la o putere mica de pana in 50watt) suna acceptabil chiar multumitor(ma refer la gama de medii).Spun multumitor deoarece am facut diferenta intre beyma 122nd(difuzorul achizitionat)si o boxa echipata cu difuzoare eminence de 8"(2 la numar intr-o boxa) la care nu le stiu seria.
Am sa revin cu pozele difuzoarelor cand fac rost de un aparat foto,iar pozele cu incintele lor au sa mai dureze deoarece nici nu am cumparat materialul pentru ele.As vrea sa cumpar placi de lemn speciale pentru incinte acustice.Se numesc cumva tego sau plywood?
Care placi sunt mai bune?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 19, 2007 10:25 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

plywood e cel mai bun

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 24, 2007 3:20 am 
Neconectat
User

Pozele le-am facut cu un aparat sony dsc-s600!
Incerc sa le pun!ImagineImagineImagineImagine
Am facut si o poza cu cutia in care a fost difuzorul beyma 122nd.
Sarbatori fericite la toata lumea!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 25, 2007 10:11 pm 
Neconectat
User

Ce ziceti despre el?Am sa il folosesc in niste sateliti compacti cu volumul de aproximativ 25 litrii,iar ca driver de inalte m-am gandit la d220ti de la selenium(Nexus d2500ti am inteles ca nu il puteti aduce?).Sincer as prefera mai bine d2500ti de la selenium pentru ca este pe neodymium.Ce zici Nexus il poti aduce la comanda?Vreo 2 bucati as vrea.Iar ca satelit am sa il tai de la aproximativ 100hz in sus.Oricum nu am sa bag bass in el pentru ca nu are rost deoarece am sa i-mi cumpar in viitorul apropiat si ceva difuzoare de bass.Material pentru boxa m-am gandit la plywood sau MDF,depinde de ce gasesc pe piata.
Sarbatori fericite!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 25, 2007 11:40 pm 
Neconectat
User

O sa ai o pereche de sateliti destul de nervosi :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 26, 2007 11:08 am 
Neconectat
User

Sincer acum pot sa sustin si eu acest lucru:vor iesi cu adevarat 2 sateliti "nervosi" cu o sensibilitate de 103db/1watt/1metru in cutie de tip reflex.Mai ales ca pe partea de inalte am sa am si peste 103db/1watt/1metru.De ce?Pai doresc eu acest lucru sa las cu 2-3db in plus pe inalte(driver) pentru ca asa i-mi place sa se auda chiar daca graficul nu va fi liniar,iar peste 10khz am sa las si mai multi db sa intre in driver si atunci nu va mai fi nevoie sa umblu la egalizator sa mai "imping" niste inalte.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 26, 2007 12:55 pm 
Neconectat
User

nu e o regula @woofers. pur si simplu, cum iti place tie :)

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 26, 2007 12:57 pm 
Neconectat
User

Da,ai perfecta dreptate!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 26, 2007 3:10 pm 
mie imi place de userul woofers ca-i hotarat. ar fii in stare sa faca hp15w cu dti 4400 daca toti userii ar zice ca nu i se renteaza.

sa folosesti sanatos viitoarele boxe :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 26, 2007 3:13 pm 
Neconectat
User

Nu este chiar asa ADIRCF!
Si chiar nu inteleg de unde afirmatia ta!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 26, 2007 3:28 pm 
Neconectat
User

Inteleg aluzia ta!Dar cred ca nu m-ai inteles!Sincer pot sa i-mi cumpar d220ti in locul lui d2500ti ca doar este mult mai ieftin,dar eu zic ca totusi este o diferenta destul de mare intre cele doua drivere(acustic vorbind).Iar pe viitor la basi nici prin cap nu m-am gandit la hp 15w(adica ca sa intelegi ca nu am sa i-mi cumpar basi cu ,stiu eu,cu 175 ron adica cu un sfert din cat a costat beyma 122nd).Stai linistit ca am inteles perfect ce ai vrut sa i-mi spui.Si il inteleg si pe Nexus la ce mi-a spus in legatura cu d2500ti si cu directivitatea hornului!Iar ca bass inca nu m-am hotarat inca,dar o sa fie tot pe neodymium ca sa va da-ti seama ca eu vreau de fapt toata gama sa fie pe neodymium si nu va fi ceva in stilul lui E12-250N!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 26, 2007 3:42 pm 
ce am zis, am zis in sensul bun. toata lumea ba e 12 neo ba nu stiu ce, ba ca nu o sa mearga ba alea...alea. ti s-a pus pata pe difuzorul de la beyma si l-ai luat. nu faceam misto, stai relaxx :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 172 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2