The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 09, 2025 8:46 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Alegere mixer
MesajScris: Joi Noi 01, 2007 12:50 pm 
Neconectat
User

salutare!
Am achizitionat de curand un amplif phonic max2500 shi acum as avea nevoie de un mixer si v-as ruga sa ma ajutati in alegerea acestuia.mentionez ca il voi folosi momentan doar pt semnalul de la PC, poate pe viitor shi 2 microfoane. Neavand un buget prea ....mare...pretul mixerului sa fie max 100-150 E.
va multumesc!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 01, 2007 1:03 pm 
iti dau eu un berringher vmx 300. la 4 mil. are o mica problema cu un gain de la canal dar la inceput invarti de 3 ori de el si nu mai are nimica toata seara. stare buna. Mixerul tot cu un max 2500 a lucrat. :wink:

Ultima oară modificat de user eliminat pe Joi Noi 01, 2007 1:06 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Joi Noi 01, 2007 1:05 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Daca doresti sa il folosesti doar pentru PC; nu ai nevoie de nici un mixer nici acum nici in viitor;
Daca ai nevoie de un microfon poti folosi cu succes laca de sunet a calculatorului;
Daca doresti de la 2 microfoane in sus, treba se complica putin....
Si pentru ce ai nevoie mai exact de mixer? Ca sa controlezi "doar" volumul? O poti face oricum si din amplificator sau PC! depinde de tine cum te-ai obisnuit....
pentru ce evenimente mai exact ai nevoie de mixer?

Sus

Subiectul mesajului: Re: Alegere mixer
MesajScris: Joi Noi 01, 2007 1:08 pm 
Dr007 scrie:
Daca doresti sa il folosesti doar pentru PC; nu ai nevoie de nici un mixer nici acum nici in viitor;
Daca ai nevoie de un microfon poti folosi cu succes laca de sunet a calculatorului;

hai fii serios, te rog eu. :lol: :lol: :lol: . Trebuia sa-i spui ca microfoanele KOLINK la 8 roni se aud bine "pe sistem"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 01, 2007 1:08 pm 
Neconectat
User

mixerul lui adi e f bun. l-am ascultat si eu si suna foarte bine. problema aia micuta pe care o are, e nesemnificativa.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Ultima oară modificat de Fechete Ionut pe Joi Noi 01, 2007 1:12 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Joi Noi 01, 2007 1:11 pm 
Neconectat
User

Dr007 scrie:

mai mari dume nu am auzit :| sorry.
microfoanele nu se leaga la placa de sunet la calc !
si.. niciodata nu se va compara softului cu hardul. una e sa controlezi din calc.. cu mouseul.. si alta e sa faci cu mana ta.
is dume ce ai zis tu.
ca sa storci tot din amp, VEI AVEA nevoie de un mixer. ca sa legi 1-2 microfoane, VEI AVEA nevoie de mixer. scurt pe 2.
depinde de tine ce alegi. ce mixer alegi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 01, 2007 1:21 pm 
Neconectat
User

Nevoia de mixer ...provine de la ....placa de sunet..care e "lenesa" abia ..clipesc ledurile de semnal si decat sa investesc in una X-fi mai bine investesc intr-un mixer care ..pot face mai multe cu el.....iar sh n-am nevoie. Berry am inteles ca is cu belea.....asa ca spuneti voi ..care aveti experienta ....care ar fi mai bun.

Sus

MesajScris: Joi Noi 01, 2007 1:23 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Adi, ai perfecta dreptate dar uiti un singur lucru: "Neavand un buget prea ....mare..."
Am redus la minim cheltuielile... pana face omul rost de niste bani.... :P
In viitor poate sa face ce vrea; ideea e sa nu se grabeasca; mai ales daca nu are nevoie "acum":
"mentionez ca il voi folosi momentan doar pt semnalul de la PC, poate pe viitor shi 2 microfoane" ei bine, cand va dori sa conecteze si microfoanele, poate sa isi cumpere si mixer; pana atunci nu vad rostul.
Cu sculele care le are(nu par a fi multe!) nu poate sa sonorizeze mare lucru oricum... dar poate avea si microfon daca doreste la un pret redus(80 ron), calitate mai proasta dar sa nu uitam ca si cu el se pot face dedicatii!! fara a cheltui bani multi pe mixere, microfoane;
Intr-un final, depinde de necesitate....
Bineinteles ca toti am prefera sa ne permitem de toate; dar din pacate nu este asa... motivele sunt diverse.

Sus

MesajScris: Joi Noi 01, 2007 1:26 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Mesteru_, ce placa de sunet ai si cu ce program asculti muzica?
Ai setat intrarea amplificatorului la sensibilitate minima?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 01, 2007 1:28 pm 
zicea ca nu prea are buget pentru un mixer. ci doar 100 de euro sau 150. Eu i-am oferit ceva dar nu vrea. Oricum la banii aia nu stiu ce o sa-si cumpere

Sus

MesajScris: Joi Noi 01, 2007 1:34 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Adi, esti foarte de treaba ca i-ai oferit; dar din pacate dupa cum vezi, nu vrea Behringer; :) nu sunt nici mixerele Behringer asa de rele cum spun unii sau altii; depinde de model, utilizator, mediu de utilizare, ocurenta; dar nici nu poti cumpara unul "profi" pe degeaba...
Oricum cand cineva spune "ca nu prea are buget pentru un mixer" inseamna pentru mine ca nu are deloc si se gandeste ca in viitor o sa faca rost de niste bani(te miri de pe unde!) ca sa-si cumpere "jucaria";

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 01, 2007 1:36 pm 
Neconectat
User

Placa de sunet ...Yamaha ...ceva mai vechi ...ascult cu ..MixVibes....si amplificatorul nu am vazut sa aiba vreun buton pt selectat sensibilitatea la intrare........si despre mixer ....adi vanzare buna !!! , eu zic ca asta e de-ajuns http://www.thomann.de/gb/phonic_am_440.htm

Sus

MesajScris: Joi Noi 01, 2007 1:50 pm 
Dr007 scrie:
nu sunt nici mixerele Behringer asa de rele cum spun unii sau altii; depinde de model, utilizator, mediu de utilizare, ocurenta; dar nici nu poti cumpara unul "profi" pe degeaba...

corect. :wink:

Mesteru' , pretul ii negociabil.. :wink: :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 01, 2007 3:29 pm 
Neconectat
User

mesteru' e naspa ala !
cu banii aia poti sa iti cumperi altceva !
de ce nu iti place mixerul lui adi ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 01, 2007 3:43 pm 
Neconectat
User

argumenteaza!
Si in leg cu mixeru ...lui adi ...nu-mi plac lucrurile folosite, indiferent care-s ele.....masini ... femei...sau mixere mai nou! Apoi...cred ca a sa gasiti in camin acolo-n cluj....unu care sa va dea 2-3 beri pe el :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2