BrandonC scrie:
Salut! Am așa o intrebare mai neobișnuită. Aș putea găsi în acest magazin online niște difuzoare pe care aș să le pot încorpora în rucsacul meu? Nu prem am reușit să trec cu privirea prin tot catalogul de produse dacă sunt în stoc disponibile astfel de genți. Recent am primit un cadou de la maică-mea un
Rucsac laptop de la Joolar. Deoarece e un cadou de la o persoană apropiată, aș prefera să găsesc difuzoare compacte, și voi rămâne recunoscator pentru orice sfat/sugestie. Nu sunt genul de persoană care ascultă muzică în asa mod, însă am un hobby să cutreier padurile. Deci acolo nimeni nu mă va judeca
Se poate face ceea ce vrei, este foarte simplu.
Cumperi un sistem 2.1, care se alimenteaza la 12-18V, si cumperi o baterie 3s(12V) sau 4s(18V) liion.
Ai si difuzoare si amplificarea, ramane doar sa il faci cumva sa fie si portabil, sa iti convina tie.
Daca vrei sa fie ultra compact, ai putea folosi difuzoare capacitive pe partea de sateliti.
Daca ti se pare complicat, poti face o cutie, in care pui 2-4 difuzoare in lateral, ceva cu neodimium, sa fie usoare, impreuna cu amplificarea, bateria si bluetoth si chiar USB, probabil va fi nevoie sa iti incarci telefonul, de pe care probabil vrei sa pui muzica.
Si ca sa fie si perpetum mobile, poti pune si un panou fotovoltaic de 20w, sa iti incarce bateria, ca sa nu ramai fara curent...prin drumetiile tale