Malai Andrei scrie:
Va salut!
Pentru o pereche de incinte trapezoidale facute dupa proiectul asta:
http://www...ro/forum/viewtopic.php?t=8492 si inca o pereche de incinte cam cu acelasi litraj interior doar ca de forma dreptunghiulara (cubice) ajunge un bidon de 2,5 kg de vopsea TuffCab ??? Incintele trapezoidale sunt din PAL iar cele dreptunghiulare sunt din plywood, nu sunt vopsite si nici nu sunt melaminate suprafetele, este material brut.
As fi luat bidonul de 5 kg, dar sunt convins ca mai ramane vopsea si nu sunt sigur cat de bine se pastreaza restul de vopsea in timp, deoarece nu construiesc boxe in fiecare zi si n-as vrea sa se deterioreze restul de vopsea.
Ce metoda de aplicare recomandati pentru a obtine o suprafata cat mai texturata, vopsirea cu trafaletul sau cu pistolul cu aer comprimat?? Am pistol de vopsit HVLP cu duza standard de 1,7 mm, ar trebui alta duza?? Pentru ca in cazul schimbarii duzei se cam complica treaba si atunci as prefera sa vopsesc la trafalet.
Multumesc!
Recomand , 3-4 straturi pt un rezultat bun !
- Rezistenta mai mare
- Ca si design,suprafata e mai frumos (seamana cu boxe Das Audio sau EAW vopsite cu " Duratex" )
In caz daca ai luat varianta de 5lit si n-ai ce sa faci cu restul, il iau eu ! ( In decembire + ianuarie 2017 trebuie sa le vopsesc 10 buc topuri 12"+1,5" line array + o pereche de monitoare de scena 15"+1" )
D-le Milan, din pacate pentru dvs si din fericire pentru mine ca sa zic asa, am mai avut ceva cutii de vopsit si am terminat bidonul respectiv, am vrut sa va anunt aici ca sa nu mai stati sa asteptati dupa mine si sa va dau poate planurile peste cap mai tarziu.
Multumesc totusi pentru interesul dvs si imi cer scuze daca v-am creeat ceva probleme.