Cred si eu ca in ceea ce priveste o boxa cel mai greu e de facut filtrul.Greu faci rost de componente de calitate (mai ales condensatori),greu faci rost de punte de masura - ca de calculat nu prea poate fi vorba

,pt ca precizia lasa mult de dorit. Iar daca cineva se ofera sa ti le faca asa cum vrei si (dupa cum se aude) si la un pret bun putem considera problema filtrelor usor rezolvabila.
Oricum din observatii personale eu cred ca orice produs executat in regim de amator nu poate echivala calitativ , la acelasi pret , cu aceelasi produs realizat insa de o firma care se ocupa special de fabricarea acelui lucru.
Cu alte cuvinte randamentul de executie a unui produs in regim de amator e sigur mai prost decat randamentul unei fabrici care face acelasi produs in mod regulat.
P.S. Eu de fapt voiam sa salut si eu faptul ca vom avea aici aproape un loc unde sa putem comanda si noi acolo un filtru , o boxa etc. , fiind siguri ca-s facute cu componente de calitate si de oameni care stiu ce fac si au si ceva experienta in domeniu.