The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 8:50 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: reclamatie
MesajScris: Mie Mar 24, 2010 4:52 pm 
Neconectat
User

Salutare!
Hai sa mai spunem pe aici si lucrurile mai putin frumoase despre cei de la power audio. Am comandat si eu o pereche de difuzoare. Cand trebuia sa ajunga am fost sunat si mi s-a spus ca s-a facut o incurcatura si mi-au trimis alte difuzoare, dar mi s-a spus le voi primi a doua zi pe cele comandate de mine. Dupa aproape o saptamana jumate de la comanda au ajuns in sfarsit si difuzoarele mele pentru care am platit o taxa de transport dubla fata de cea care mi s-a spus initial. Probabil mi s-a inclus si primul transport. Tin sa precizez ca domnul Mircea Bartic nu mi-a raspuns la mail sa imi dea o explicatie.

Toate cele bune forumistilor

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 24, 2010 6:12 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

imi pare rau pentru incurcatura. Stii f bine ca te-am sunat imediat ce am realizat ca au fost sucite comenzile.

In privinta mail-ului este foarte posibil sa fi scapat sau sa fi fost agatat de filtrul antispam.

ca idee, pe adresele de mail ale firmei primim cam 5-600 de mail-uri cu spam zilnic... :roll: Gasirea mail-urilor bune printre ele este o operatiune extrem de migaloasa si nu tot timpul imi iese. :oops:

In general raspund la toate mail-urile primite.

Mircea

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 24, 2010 6:56 pm 
Neconectat
User

era muuuult mai ok telefnic. Eu zic ca puteai sa suni si atunci se rezolva problema foarte repede. Vezi tu cum e cu mailul.... e normal sa fie asa, in oarecare masura. Dupa cum zice si Mircea.. e dificil cu atatea sute de mailuri. Daca erai presat de timp, puteai sa il suni si sa ii zici ce s-a intamplat. In legatura cu transportul, aici trebuie sa te intelegi cu Mircea.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 24, 2010 7:46 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

nu tin partea nimanui insa sunt si eu satul de e-mailurile publice de magazin virtual. La servici trebuie sa fiu foarte atent ce sterg si ce trebuie sa citesc :) In cazul meu nu sunt chiar cate 500 de spamuri, dar imi ia ceva timp :) Nexus, cred ca stii asta, dar in caz ca nu ...transportul prin curier sa fie mai ieftin fa-ti un cont in care cei de la firma de curierat sa vireze banii pe ramburs. Se ia numai 5 lei comision, si taxele de expediere vor fi numai 15 lei taxa fixa x 1,2 Lei pe kg (fara TVA). Eu de obicei nu asigur marfa.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 25, 2010 9:15 am 
Neconectat
User

ok! am inteles cu mailul. Dar cu costurile de transport? De ce platesc si eu gresala ta?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 25, 2010 1:51 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ti-am trimis un mesaj privat in care am intrebat cat ai platit la transport. Inca nu am primit raspuns.

pe bonul de curierat si pe factura trebuie sa fie trecut transportul a doua colete totalizand 10 Kg cu un ramburs de 440 de lei impreuna.

Eu am suportat costurile de retur ale ambelor colete, (mai exact baiatul a carui sarcina de serviciu era sa pregateasca fiecare comanda) de aceea nu vad motivul pentru care sa fi platit tu mai mult decat trebuia. :roll:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2