Lasa rcf-u. Aia cu alta ocazie

. Au si ei site... sunt acolo toate datele.
Ati uitat ca Nexuse are alergie la Radiocinefirmiture ?
neinvins scrie:
inca un dezavantaj, dupa cum parca s-a mai mentionat este pertea ca nu poti avea diversitate. poate la un moment dat vrei sa schimbi boxele sau amplificatorul .. dar nu poti, deoarece sunt impreuna.
trebuie schimbat sistemul cu totul.
poi stai umpic. Daca cumperi o boxa activa, fie jbl, fie rcf, fie dynacord, ar fii prostie mare sa umblii in ea incercand sa "o faci mai buna". Mai degraba i-ai face rau schimband ceva pe acolo. Bine...vorbim de boxe de peste 800 coco bucata nu jeguri de berry. Poi o boxa activa
cred ca se face in urmatorul mod. se stabileste prima oara ce diametru sa aiba difuzorul. Sa zicem ca se alege pe 15". Ok, apoi incercam sa sa facem un difuzor oem astfel incat sa il punem intr-o cutie cat mai mica, driverul iara se studiaza, inclusiv dispersia hornului si se incearca liniarizarea raspunsului intre cele 2 difuzoare. Acuma vin amplificatoarele in mod sigur facute special pt difuzoarele alese + crossowerul activ + eventuala procesare cum ar fii clip-ul, high-pass-ul. Si toate astea se fac pentru ca boxa sa sune cel mai bine.
Se fac si compromisuri cum ar fii cu transformatorul pt ca producatorul stie bine ca lautarul din Ferentari (m-am uitat pe prima mai-nainte la 112

) nu o sa dea niciodata sinus pe boxe ci doar program muzical.
Oricum in concluzie eu zic ca ar fii o mare prostie sa fac un eventual upgrade la o boxa deja gandita.
Si referitor la ce ai zis ca esti limitat daca vrei sa progresezi. poi, nu uita ca boxa respectiva, pentru aplicatia respectiva

. Sa zicem ca daca vrei sa-ti cumperi un satelit micut activ gen 10" + 1" pentru.... nu am idee acuma....pentru o aplicatie intr-un garaj unde vrei sa-ti incerci chitara...

, eu zic ca-i super ok,
dar daca vrei sa faci nunti de 400 persoane cu el nu prea poti, indiferent ce ai schimba la satelitul respectiv.
Ma intelegi? Oricum nu prea ii corect exemplul dat de mine, dar sper ca m-ai inteles.
@ Don si Iuoan. Am vrut sa zic "Mai exact de 18.5 kg", dar mi-a sunat telefonul si am uitat sa-i dau edit