The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 1:22 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 12, 2007 11:03 pm 
adircf scrie:
In orice caz, pufulet ii de admirat. La care forumist de pana acuma i-a luat mujerea niste boxe? pound it :lol:

Sunt mandru de mine !!!!

Ps: De fiecare data in grupu vostru de tovarasi cand aduceti vorba de boxe si incepeti sa vorbiti despre ele nu e unu care sa zica : ''Iar a inceput nebunu asta cu boxele lui !!! ???''

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 12, 2007 11:06 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

pufuletz scrie:
Ps: De fiecare data in grupu vostru de tovarasi cand aduceti vorba de boxe si incepeti sa vorbiti despre ele nu e unu care sa zica : ''Iar a inceput nebunu asta cu boxele lui !!! ???''

Pfoaii ... numa unu? ... suntem numa vreo 2 -3 in grup care suntem pasionati de audio ... restu cand ne aud, mai ca nu ne dau in cap. :D :D

Ps: foarte faine boxele. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 12, 2007 11:09 pm 
pitbull_bog scrie:
pufuletz scrie:

Pfoaii ... numa unu? ... suntem numa vreo 2 -3 in grup care suntem pasionati de audio ... restu cand ne aud, mai ca nu ne dau in cap. :D :D

Ps: foarte faine boxele. :wink:

Se pare ca suntem cu totii persecutati de catre persoanele din jurul nostru care nu ne inteleg..... :( :( :cry:

Stiu ca sunt faine , cred ca depasesc orice de pe piata pana in 1500 euro !! :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 12, 2007 11:12 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

pufuletz scrie:
adircf scrie:
In orice caz, pufulet ii de admirat. La care forumist de pana acuma i-a luat mujerea niste boxe? pound it :lol:

Sunt mandru de mine !!!!

cand vb eu de boxe cu cineva, ei se apuca de vbit de dota :lol: si ma linistesc eu, se linistesc si ei, si bem in continuare :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 12, 2007 11:54 pm 
Neconectat
User

si pe mine ma inchid prietenii cand vorbesc despre asta. :D
cand aud deja ca zic ceva despre boxe, vorbesc ei intre ei,nu ma baga in sama, io ma enervez, ei se distreaza :)) io ma distrez de reactia lor si iaca' asa mai departe. :)

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 12, 2007 11:57 pm 
Eu cand mai sunt in trecere si nu am timp sa dau noroc cu ei , ii salut si apoi incep sa strig tare boxa , subwoofer , statie ... si incep sa ma huiduie :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 13, 2007 11:10 am 
Eu in baia mare nu am cu cine sa povestesc intr-un mod mai avansat :cry: , discutia se rezuma cu persoane ce nu au ajuns la stadiul sa inteleaga ce-i ala spl, numai cu o persoana anume. Cand am ajuns in cluj, parca era raiul pe pamant :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 13, 2007 11:29 am 
adircf scrie:
Eu in baia mare nu am cu cine sa povestesc intr-un mod mai avansat :cry: , discutia se rezuma cu persoane ce nu au ajuns la stadiul sa inteleaga ce-i ala spl, numai cu o persoana anume. Cand am ajuns in cluj, parca era raiul pe pamant :lol:
Eu cand sunt mai "VESEL" si ma apuca pandaliile , de exemplu la chefuri pe care sunt pe sfarsit... Incep sa le povestesc baietilor despre mixerul meu , despre bpm si beaturi si alte balarii. Sau se mai intampla sa treaca unu cu masina pe strada si sa aiba muzica data tare (si sa se auda prost) , aoleo se aude prost , prea multe medii prea multe inalte -Vacea taci! pai nu ba ca nu se aude bine... Aceeasi poveste in discoteca , Au legat baietii acolo niste planare de 18 in paralel cu niste fullrange-uri phonic....Aoleo iar nu se aude bine trebuia un crosover si 2 amplifuri , aoleo asta e distorsiune , aoleo urca prea mult planarul in frecventa :x :x :x :x

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 13, 2007 11:33 am 
Cand mai trece cate unu asa cu muzica tare si distorsioneaza ( in general cu manele ) si desigur sunt cu prietenii imi place sa le zic : " Hmmm ce frumos caraie !!"
Apoi iar incep "lasa-ne bah cu boxele tale "
Cea mai tare faza a fost cand un var de-al meu de 5 ani mi-a zis : Bai fata de boxa !!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 13, 2007 11:52 am 
Neconectat
User

Cel mai fain e cand iti pune unul subul auto sa sune si te intreaba : asa-i ca se aude fain? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 13, 2007 12:17 pm 
fac pariu ca putina lume a inteles ce ai vrut sa zici sharky

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 13, 2007 12:27 pm 
eu am inteles.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 13, 2007 12:48 pm 
Neconectat
User

daca a inteles si vacea ..... e clar

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2