The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 11:02 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: XONE:92 = Sfat va rog
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 4:42 pm 
Neconectat
User

Imi ofera cineva un mixer Alen&Heath Xone:92 la schimb pe un Behringher DJX700..tin sa mentionez ca mixerul meu Behringher DJX700 este in stare buna de functionare,insa xone:92-ul are urmatoarele defecte:
-potentiometrele nu mai merg,implicit crosfaderul.
-basul nu se mai aude calumea pe un canal sau doua.
-e posibil sa mai aba si alte defecte...
Asa ca,avand in vedere ca un mixer xone:92 costa peste 1000 de euro ...dati-mi va rog un sfat...sa nu ma leg degeaba la cap...sa stau apoi sa bag sute de euro in reparatii,tinand cont ca are o gramada de filtre pe el...multumesc.

Ultima oară modificat de bogdan_dj pe Joi Ian 31, 2008 6:07 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 4:48 pm 
Neconectat
User

ALLEN&HEATH XONE:92 - 1400euro pe thomann
BEHRINGER DJX700 PRO MIXER - 170euro

chiar daca te-ar costa undeva pe la 400-500e mai mult nu cred(o zic ca o idee nu am treaba cu astea) nu se merita
io zic ca e teapa

sau ai putea, daca e de acord ala sa mergi cu el la un service sa i faca o verificare si il intrebi cat ar costa reparatia ..
oricum, fi atent sa nu fie teapa

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 6:00 pm 
Neconectat
User

eL_John2k7 scrie:
ALLEN&HEATH XONE:92 - 1400euro pe thomann
BEHRINGER DJX700 PRO MIXER - 170euro

chiar daca te-ar costa undeva pe la 400-500e mai mult nu cred(o zic ca o idee nu am treaba cu astea) nu se merita
io zic ca e teapa

sau ai putea, daca e de acord ala sa mergi cu el la un service sa i faca o verificare si il intrebi cat ar costa reparatia ..
oricum, fi atent sa nu fie teapa
Tipul cica l-a primit cadou de la parintii lui si il are de cand a aparut...cica l-a forjat ca lumea...l-a carat si in portbagajul masinii...dar estetic cica arata bine.
Faza e ca propunerea cu schimbul eu i-am facut-o,el m-a abordat datorita faptului ca a gasit anuntul meu cu DJX-UL de vanzare...deci nu as tinde sa cred ca vrea sa-mi traga teapa,oricum mi-a spus ca,costa mult reparatia si pe de alta parte nu s-a rugat nici o secunda de mine sa facem schimbul...eu i-am propus,iar el a zis ca pentru el e ok.Chestia cu mersul la un service e mai complicata ca el e din alt oras...oricum nu mi se pare nici mie o idee buna...insa mai astept pareri..thx.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 6:06 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

daca il iei ar trebui sa te rogi sa nu fie frecat ceva integrat in el.

daca sunt potentiometre ii bun...de alea banui ca se gasesc.

oricum daca il iei ar trebui sa ai minim 10 mil pusi la saltea ca sa ai cu ce sa-l plimbi prin service-uri.

o alta conditie ar fi sa te poti lipsi de ajutorul djx-ului pana il repari pe asta, lucrui care probabil o sa dureze ceva timp....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 6:15 pm 
Neconectat
User

bradacalin scrie:
daca il iei ar trebui sa te rogi sa nu fie frecat ceva integrat in el.

daca sunt potentiometre ii bun...de alea banui ca se gasesc.

oricum daca il iei ar trebui sa ai minim 10 mil pusi la saltea ca sa ai cu ce sa-l plimbi prin service-uri.

o alta conditie ar fi sa te poti lipsi de ajutorul djx-ului pana il repari pe asta, lucrui care probabil o sa dureze ceva timp....
de DJX nu am nevoie...il tin in dulap...pentru mine e doar hobby cand vin de la munca dar nici atunci nu mai am chef de nimic...insa se merita oare sa ai un xone doar pentru home use?? 10 milioane am pusi deoparte dar nu cred ca se merita...ma gandesc numai cate filtre are in el xone-ul ala...potentiometrele zice el ca le-a masurat si ca sunt bune...cica intai au inceput sa fasaie si apoi...moarte...stau si ma intreb cum pot sa cada asa deodata potentiometrele alea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 6:18 pm 
Neconectat
User

bogdan_dj scrie:
potentiometrele zice el ca le-a masurat si ca sunt bune...cica intai au inceput sa fasaie si apoi...moarte...stau si ma intreb cum pot sa cada asa deodata potentiometrele alea.

sa cada ? de pe dulap doar
daca nu se intampla nimic cand da de potentiometre - e altceva bulit pe acolo - un integrat, un circuit de comanda
eu as zice sa te lipsesti de "afacerea" asta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 6:31 pm 
Neconectat
User

adi_0206 scrie:
bogdan_dj scrie:
potentiometrele zice el ca le-a masurat si ca sunt bune...cica intai au inceput sa fasaie si apoi...moarte...stau si ma intreb cum pot sa cada asa deodata potentiometrele alea.

sa cada ? de pe dulap doar
daca nu se intampla nimic cand da de potentiometre - e altceva bulit pe acolo - un integrat, un circuit de comanda
eu as zice sa te lipsesti de "afacerea" asta
exact...cica nu se intampla nimic...el cica mixeaza din gain-uri...multumesc pentru sfaturi...cred ca m-am linistit

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 7:53 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

era mai bine daca ti-l dadea sa te uiti oleaca la el, sa te intelegi cu el sa vezi daca se merita sa il repari sau nu.
sa nu faci afacerea cu ochii inchisi

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 9:00 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

sa nu fie procesorul numai...

avem si noi aici in service un Allen & Heath cu softul care a luat-o razna din cauza unei prize naspa.

nu mai merge PFL-ul corectiile, jogurile

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 01, 2008 4:29 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
sa nu fie procesorul numai...

avem si noi aici in service un Allen & Heath cu softul care a luat-o razna din cauza unei prize naspa.

nu mai merge PFL-ul corectiile, jogurile
e clar,mai bine ma lipsesc...inseamna ca mixerul asta e ca un robot (Terminator 2),cu cipuri si procesoare si parca nu-mi vine sa bag sute de euro in el...nu mi-e groaza de bani cat de plimbatul prin service...oricum daca e interesat cineva de el,va dau id-ul baiatului sa vorbiti cu el,eu unul m-am linistit. :shock:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 

Ora este UTC + 2