The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 11:30 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 16, 2007 11:15 am 
Neconectat
User

Adi daca tot ai vazut la treaba t1400 poti sa-mi spui o parere despre el,l-as lua pe viitor pentru 2 incinte cu hp15s,cu toate ca daca ma gandesc mai bine mai pun ceva si i-au phonic! :D multumesc!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 16, 2007 4:30 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

prologic scrie:
are doar 150w din 450w [oricum nu are 450w]am zis ca ampl. acestea sunt varza!

da ce repede iti faci tu o parere, mai cauta si tu si vezi ce mai zice lumea de scule in general si pe alte forumuri...

si daca tot nu-ti convine pretul, ia-ti frate altceva :lol: nu zi ca-s varza, ca varza mai ieftina si buna nu gasesti in targ la alt gradinar ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 16, 2007 5:05 pm 
Neconectat
User

Bradacalin ai inteles gresit ,am gandit asa dupa ce am vazut ca s-a spus pe aici despre t1400 ca ar avea doar 150w dar de fapt era vorba de alt amplificator, s-a facut o confuzie,citeste putin mai atent si ai sa vezi ca a fost o incurcatura.sa stii ca si eu chiar as vrea sa achizitionez unul! :wink: PS. te rog chiar sa-mi dai si mie nr. de telefon despre care vorbeai! :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 17, 2007 5:54 pm 
Neconectat
User

Multumesc frumos Bradacalin!raman dator cu o bere!!! :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 17, 2007 8:25 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

nici o problema :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 17, 2007 8:39 pm 
Neconectat
User

Sa nu faceti ca si cu hp-u.
La inceput toate sunt bune si frumoase dupa care..... :lol: :lol: :x :x

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 17, 2007 8:43 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

cred ca am sa ma duc la biserica sa jur ca nu ma mai bag in discutii despre hp15w si t-amp si ecler, cam cum fac aia cu "jur sa nu mai beau de acu incolo" :lol:

pana una alta important e sa stii ce-ti trebuie, daca stii asta deja nu mai exista probleme

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 13, 2008 11:24 am 
Neconectat
User

Deci ce am inteles io din discutia asta ca adiRCF in cl a-10 -a se juca cu t-amp 1400 , phonicu e mai laudat decat t-amp cred io ca sunt mai multi pe acest forum care comercializeaza acest tip de amplificator (Phonic) , pe acest forum orice parere ai cere despre un anumit produs nu e bun decat daca e Paudio phonic sau ecler si multe altele deja nu se mai poate spune ca acesta este un forum in fine io nu zic ca t-amp e nus ce scula dar la banii lui isi face treaba si sa nu creada domnu adiRCF ca nu am auzit(noi) de crown,qsc,crest audio etc....Nu exista un forum in care sa ceri o parere despre un produs si sa se spuna adevarul despre acel produs.
Multa bafta! :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 13, 2008 12:41 pm 
Neconectat
User

Domnu' adircf si-a cerut scuze pentru confuzie, ulterior.

Inca nu stiu sa se fi facut test t_amp vs max2500 sau sa se fi masurat t_ampul. Pentru phonic e clar: 400-450 w in 8 ohmi. Si-apoi mai tine si de preferinte.

Despre P-audio vs restu lumii, nu stiu, nu ma bag, eu sunt extrem de multumit de wn15s.

Si sunt care folosesc phonicul de foarte mult timp. Deci, spui despre ce stii, nu presupui.

Si dupa ce asculti mai multe amplifuri in aceeasi gama de pret poti sa-ti faci o parere, asa fiecare cu ce-l doare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 13, 2008 1:39 pm 
soundcris, te rog, deacuma inainte cand cineva cere o parere despre crown,qsc,crest audio sa revii cu poze cu amplifurile desfacute, poze cu boxele la munca si impresii. multumesc. daca nu ai, nu vorbesti despre produsu auzit, sau in cel mai rau caz zici ca ai citit pe un forum strain si dai link. merci.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 13, 2008 1:49 pm 
Neconectat
User

si sa nu creada domnu adiRCF ca nu am auzit(noi) de crown,qsc,crest audio

Deci nu stiu unde am adus io vorba de poze teste amplifuri desfacute am zis si ma repet sa nu crezi ca noi nu am auzit de crown qsc crest audio dar io unu si nu sunt singurul de pe acest forum care avem nevoie de un amplif cat de cat bunut si nu prea scump io nu m-am dat cunoscator voiam sa stiu si io o pare despre t-amp 2400 ca vreau sa imi cumpar si io si unde intrebi toti iti dau alte amplifuri ca cik is mai bune, io am intrebat strict despre t-amp vreau sa stiu cei care au amplif dinasta nu vreau pareri inutile. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 13, 2008 4:16 pm 
soundcris scrie:
si sa nu creada domnu adiRCF ca nu am auzit(noi) de crown,qsc,crest audio

arata-mi si mie unde am zis eu asa ceva. cred ca confunzi persoana care la orice marca se gaseste un echivalent de la paudio si un amplif de la ecler care sa fie mai bun. no offence.

lasa-ma cu domnu'. am 21 de ani, cred.

despre tamp 2400 s-a mai discutat pe forum. gasesti poze, masurari pe rezistente pe un forum strain. cauta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 4:11 pm 
nexus3 scrie:
interiorul seamana leit cu Behringer :shock:

Mie mi se pare phonic suta la suta
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 6:31 pm 
Neconectat
User

Chiar ca! Nu stiu cum nu mi-am dat seama pana acum....dar seamana leit! :shock:

Pai...asta e DE BINE daca seamana cu Max-ul. :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC + 2