Sharky scrie:
PS:
Asteptam si comentarii in legatura cu zdranganeala, rockeri nespalati, batai, ciocate si bani aruncati inspre lautari.

vazand postul asta al lui
sharky mi-am adus aminte iar de "colegul" meu - roackerul ala cu plete + sapca ieftina si cu unghii imense
era azi pe la faculta la fumat si am apucat sa il analizez mai bine
* aceeasi sapca de sub care ii ieseau pletele
* aceleasi haine .... cam murdarele

probabil era murdar pe jos in bodega in care bause cu o seara inainte
* aceleasi unghii mari si negre
* cureaua de la pantaloni inchisa
la spate - am ramas ca la denstist cand am vazut-o si pe asta, pt ca pur si simplu nu inteleg cum se imbraca/dezbraca omul ala
* adidasii super-star in picioare - care la randul lor erau vechi si murdari .... mna ... ce sa-i faci .... asa e moda .... super star taica - sa fie de firma, nu conteaza ca tu ai 2 pahare de apa in stomac - dar trebuie sa ai papuci de firma
din ce am realizat eu - tipu e in anu 1 si am sanse mari sa il vad si joia viitoare
ma jur ca imi iau camera foto cu mine si ii fac poza
si ca sa mai destindem putin atmosfera - hai sa va zic si bancul cu roackerii rusi vs. roackerii americani:
in lumea roackerilor - cele mai tari tabere erau tabara americana si cea rusa
americanii - ca sa fie ei mai cu mot s-au gandit sa o dea la intelegere cu rusii sa se lase mai jos, iar in felul asta americanii sa fie primii
zis si facut .... americanii le scriu o scrisoare rusilor: "tovarasi reackeri rusi ..... ar trebui sa va convingeti si voi ca noi roackerii americani suntem mai tari ca voi - avem cele mai tari melodii, avem cele mai tari cluburi, avem cei mai nespalati membri, avem cei mai multi drogati ... etc etc"
roackerii rusi primesc scrisoarea o citesc si le trimit scrisoare cu raspuns: "faceti voi ce vreti, tot noi ramanem cei mai tari roackeri - avem cele mai tari cluburi, avem etc etc etc"
vazand asta - americanii turbeaza .... si le trimit raspuns: "ne stergem la c#r cu scrisoarea voastra ... degeaba incercati sa ne convingeti ca voi sunteti mai tari, pt ca noi suntem cei mai adevarati - avem cele mai tari cluburi, avem etc etc etc"
trimit scrisoarea rusilor si dupa ceva timp primesc raspuns: "roackerii adevarati nu se sterg la c#r"