The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 02, 2025 7:39 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 04, 2008 8:35 pm 
Don scrie:
Parakiosu2 scrie:
man ce varsta ai si ce muzica asculti.De curiozitate intreb :D

Am 26 de ani, ascult numai muzica electronica de cand a aparut la noi...de prin 94', am crescut numai cu muzica electronica de cand eram copil, la 13ani am fost prima oara in Club Martin unde pe vremea aia se asculta numai jungle si rave. De atunci muzica electronica este un stil de viata pt. mine, asta ma reprezinta.

Inghit tot ce inseamna muzica in afara de manele si black metal. Pe wanna be satanisti cand ii vad pe strada le dau capace, pe manelari, romani wanna be tzigani...cand ii vad pe strada le dau capace.
Poa' sa coboare omu din ditamai bmw-ul, daca il simt ca pute a manele....ii dau capace! :twisted:

Manelarii in afara de bani si femei nu stiu altceva....aveti exemplul nostru de pe forum mai sus(un post mai sus), vorbe si limbaj de puscarias, maxim 20 de cuvinte in vocabular, alte argumente nu are.
Cand ii aud ca ma iau cu "bossule" sau "fratica" imi vine sa borasc pe ei, o adunatura de inculti urat mirositori, care "put" a prostie si infatuare, mi-se face scarba.

Pfffaaaai

Tin minte ca in martin am auzit prima oara faithless cu insomnia.Doamne cum se auzea.Super muzica pe vremea aia.Uite acum vreua sa iti spun ca nu am auzit 2 melodii DNB calumea.Dar jungle-ul imi place si acum .

Si ce sonorizezi prin bucuresti?Numai petreceri house.Ca presupun ca manele nu pui.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 04, 2008 10:19 pm 
Neconectat
User

Nu sonorizez nimic man, am in casa boxe si scule profesionale ca sunt maniac de SPL. :) Am o mare pasiune pt. boxele PRO si de aceea imi place forumul asta.
Nu am nici o treaba cu sonorizarile din pacate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 06, 2008 3:53 pm 
Am fost ieri intr-o bodega de rock Janis, in care se face si karaoke cu ceva prieteni sa bem si noi o bericica sa vedem cum ii localul.

bodega o reprezenta un beci cu o buda de nedescris. formatia de acolo canta bine si piese bune, numai ca la partea de karaoke se mai ivea cate un distrus suparat pe viata, afon la muzica ce vroia ceva greu de la metalica sau him si urla ca un handicapat . ma pisam pe mine de ras la cum cantau si mi-a parut rau ca nu au fost funduri la care sa ma holbez. tot de-o besina cu I inima Marverde si free the world.

langa masa noastra era cica o boxa sa auzim si noi, ceva puscatura cu inaltele arse si se auzea extrem de naspa. :lol:

Dupa 3 beri si 2 shoturi am constatat ca berea ii 70 de mii si shotul 50, adica pret de obsession si din haremul de femei ce se plictiseau am luat 2 fete cu inca 2 colegi si ne-am mutat in obsession. Alta viata. :twisted: Ma rupeam la 2 metrii de un satelit Outline dopia cu muzica dance buna ( electronica ) ca era back to school party. Domnisoarele cu forme finute langa masa noastra se rupeau de zori... decat berea la 70 de mii din bodega aia de beci, am zis ca mai bine pun inca 40 de mii si-mi iau un long island....in total 3 la numar + inca 2 shoturi. A fost tare si fetele mi-au zis ca am fost inspirat sa mergem in obsession.

p.s. ioi cati manelari umbla in bodega aia de rock :lol: si fi-ti atenti la tampenia din bodega. au 2 fete ce strang de pe masa si doar atata, comanda o faci la bar. penal.... !!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 06, 2008 7:56 pm 
Neconectat
User

Don scrie:
Pe wanna be satanisti cand ii vad pe strada le dau capace, pe manelari, romani wanna be tzigani...cand ii vad pe strada le dau capace.
Poa' sa coboare omu din ditamai bmw-ul, daca il simt ca pute a manele....ii dau capace! :twisted:

mda .... si marmota .... ? e in concediu de odihna ca a ras la ce ai zis tu aici
dai tu capace la toata lumea ..... ai fi si tu un pui de Smarandescu sau ce
te-a intrebat cineva ce le faci tu la manelisti ?
ai crescut in dosul blocurilor mari din bucuresti si ai tupeu
scuteste-ne de "eroism d`asta"
Don scrie:
aveti exemplul nostru de pe forum mai sus(un post mai sus), vorbe si limbaj de puscarias, maxim 20 de cuvinte in vocabular, alte argumente nu are.

daca te injur ..... te superi ? pe bune iti zic :?
mi-e ca imi iau ban degeaba ... imi fac nervi cu unul ca tine
esti batut in cap ? - te intreb ..... daca nu esti bine de tine ..... dar din ce zici tu aici rezulta altele - de cate ori sa iti mai amintesc ????
vorbeam de genul de oameni care ii vrei la o sonorizare
daca tu tot latri pe aici ca nu faci sonorizari ... stai in banca ta acolo - si ridica 2 degete ca sa ceri cuvantul cand mai vrei sa zici ceva

puscarias .... sa te ajute dumnezeu sa treci pe acolo .... 2 luni nu mai mult .... sa vezi ce baiat ..... :shock: ...... mai bine zis fetita cuminte te faci
vorbesti aiurea .... ca sa te afli in treaba

eu nu m-am luat personal de nici unul dintre voi .... iar voi imi sariti in cap mie - si asta ma deranjeaza
ca daca iti ziceam - don esti roacker prost .... si tu te luai de mine - nu ma suparam ..... ne certam de nebuni aici, dar nu am facut asta ... mi-am spus parererile cu privire la manelisti
Don scrie:
Nu sonorizez nimic man

altu` murdar de engleza ..... baieti de cartier ..... o ard in man si frate pe acolo pe la capitala de iti fac capu` patrat
folosesc man si frate "ca semn de punctuatie" .... ca sa il citez si pe Teo @ Caffe Deco - iar pt cei care nu stiu faza - click

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 06, 2008 8:07 pm 
Neconectat
User

adi_0206, fara suparare da mai controleaza-te, vorbesti ca in ghetou, de parca ar fi o bodega de betivani pe aici.
Chiar daca suntem la diverse, nu inteleg de ce nu ne putem adresa civilizat unul altuia.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 06, 2008 8:12 pm 
Neconectat
User

PaulC scrie:
adi_0206, fara suparare da mai controleaza-te, vorbesti ca in ghetou, de parca ar fi o bodega de betivani pe aici.

dar ce am zis ?
atrage-mi atentia cu un citat

repet - eu nu m-am luat personal de nimeni .... iar ca raspuns am fost facut in toate felurile

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 06, 2008 8:18 pm 
Neconectat
User

Nu e vorba ca te-ai luat de cineva, dar posturile tale sunt scrise intr-o bataie de joc.
Mai foloseste si tu " . " in loc de " ....... ", fa propozitiile mai coerente.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 06, 2008 8:30 pm 
Neconectat
User

PaulC scrie:
Nu e vorba ca te-ai luat de cineva, dar posturile tale sunt scrise intr-o bataie de joc.

Ti se pare tie, nu e bataie de joc. E un mod liber de a exprima ideile, si cum zicea unul din profesorii mei: "lasa-l ba sa zica cum a zice, conteaza ce zice nu cum o zice". Si cam are dreptate, pt ca nu candidez la postul de primar sau altceva ca sa fac idei "comprimate" in fraze cu termeni pomposi.
PaulC scrie:

Hai zi-mi ca nu intelegi ce scriu ...
Cand o sa incep sa scriu cu "k" "tz" "io" "u" si tot asa, atunci sa vedem.
Ce sa-i fac ...? Nu mi-a placut niciodata gramatica si nu stiu sa scriu fraze lungi corect dpdv gramatical si decat sa dau fel de fel de dume, mai bine scriu cu "......." pt a separa ideile.
In fine, sa trecem peste asta si sa revenim la topic !
Astept replici !

PS: PaulC am scris corect postul asta
ai inteles mai mult sau mai putin ?
daca nu ai inteles ceva din ce am scris mai sus - zi-mi si reformulez

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 06, 2008 8:32 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

PaulC scrie:

:lol: :lol: :lol: n-ai prea trecut pe la romana in liceu sa vezi ce inseamna "...." sau poate n-ai ajuns inca acolo.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 06, 2008 10:05 pm 
Neconectat
User

Sharky scrie:
PS:
Asteptam si comentarii in legatura cu zdranganeala, rockeri nespalati, batai, ciocate si bani aruncati inspre lautari. 8)

vazand postul asta al lui sharky mi-am adus aminte iar de "colegul" meu - roackerul ala cu plete + sapca ieftina si cu unghii imense

era azi pe la faculta la fumat si am apucat sa il analizez mai bine :?
* aceeasi sapca de sub care ii ieseau pletele
* aceleasi haine .... cam murdarele :roll: probabil era murdar pe jos in bodega in care bause cu o seara inainte
* aceleasi unghii mari si negre
* cureaua de la pantaloni inchisa la spate - am ramas ca la denstist cand am vazut-o si pe asta, pt ca pur si simplu nu inteleg cum se imbraca/dezbraca omul ala
* adidasii super-star in picioare - care la randul lor erau vechi si murdari .... mna ... ce sa-i faci .... asa e moda .... super star taica - sa fie de firma, nu conteaza ca tu ai 2 pahare de apa in stomac - dar trebuie sa ai papuci de firma :?

din ce am realizat eu - tipu e in anu 1 si am sanse mari sa il vad si joia viitoare
ma jur ca imi iau camera foto cu mine si ii fac poza

si ca sa mai destindem putin atmosfera - hai sa va zic si bancul cu roackerii rusi vs. roackerii americani:

in lumea roackerilor - cele mai tari tabere erau tabara americana si cea rusa
americanii - ca sa fie ei mai cu mot s-au gandit sa o dea la intelegere cu rusii sa se lase mai jos, iar in felul asta americanii sa fie primii
zis si facut .... americanii le scriu o scrisoare rusilor: "tovarasi reackeri rusi ..... ar trebui sa va convingeti si voi ca noi roackerii americani suntem mai tari ca voi - avem cele mai tari melodii, avem cele mai tari cluburi, avem cei mai nespalati membri, avem cei mai multi drogati ... etc etc"
roackerii rusi primesc scrisoarea o citesc si le trimit scrisoare cu raspuns: "faceti voi ce vreti, tot noi ramanem cei mai tari roackeri - avem cele mai tari cluburi, avem etc etc etc"
vazand asta - americanii turbeaza .... si le trimit raspuns: "ne stergem la c#r cu scrisoarea voastra ... degeaba incercati sa ne convingeti ca voi sunteti mai tari, pt ca noi suntem cei mai adevarati - avem cele mai tari cluburi, avem etc etc etc"
trimit scrisoarea rusilor si dupa ceva timp primesc raspuns: "roackerii adevarati nu se sterg la c#r"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 06, 2008 10:44 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

mai sunt exact 16 minute in care se mai poate posta in acest topic pana va fi blocat. spor fratele meu

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 06, 2008 10:49 pm 
Neconectat
User

:lol:
din partea mea se poate inchide :D
peace for all

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 06, 2008 10:53 pm 
Neconectat
User

lacat + delete !!!
numai bine !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 06, 2008 10:55 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

fara delete. macar o vreme. ma amuza topicul asta ..

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Ora este UTC + 2