The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 02, 2025 7:19 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 23, 2008 9:18 am 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
Bulan , [cred ca] nu e vorba de altceva decat de VIRTUAL DJ (a.k.a atomix cum ii zicea pe vremuri)
aici te inseli :) ii vorba de un program mult mai bun

NICIODATA nu o sa se compare un mix SOFTWARE cu unul HARDWARE :!: pe turnable`uri & shit
aici ai dreptate :) niciodata nu o sa poti face cu un soft ce poti face cu un player sau cu un tt`u

P. S userul cu mixul , fa un playlist cu ce vrei in el si poate daca am timp si chef iti fac un mix . si spune exact de ce eveniment e vorba ca s`ar putea sa se faca mixul cu mai multe genuri / combinate ....blah blah blah

i`a da`mi tu add pe mess: flydr4g0n , defapt cred ca ma ai in lista . si vorbim acolo mai pe larg

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 23, 2008 11:45 am 
ce natia lui de program ?

ableton sau care ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 23, 2008 12:13 pm 
adircf scrie:
ce natia lui de program ?

ableton sau care ?

e mix meister ma

la cluj no ajuns?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 23, 2008 12:41 pm 
Neconectat
User

e distanta mare .. ajunge greu :) \
offtopic.. mixati 2 mel in traktor apoi 2 mel in atomix si comparati mixurile care au iesit :)
daca nu aveti chef rezultatul e haios .. sunetul de la atomix e cel putin praf fata de traktorash

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 23, 2008 1:07 pm 
nu-i vorba de cluj, bisericuta mica din bucale ce esti :P

Eu nu vreau sa fiu wanna bee dj ca altii si folosesc principiul K.I.S.S. Keep it stupid simple si folosesc virtual dj, cand sunt pretentii de mixat. Ce sa ma complic tu toate chestiile fitoase. Ala face beatmatch automat, are loop si face dintr-o iesire stereo... mono. Mi-e deajuns. Imi trebuie minim 5 beri sa pot face o trecere faina, altfel n-are rost. Vorbesc serios si am martori.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 23, 2008 1:38 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
Imi trebuie minim 5 beri sa pot face o trecere faina, altfel n-are rost. Vorbesc serios si am martori.

si eu tot asa is....daca nu beau ceva inainte tot se duce dracului :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 23, 2008 5:45 pm 
Neconectat
User

multumesc tuturor care ati raspuns rugamintii mele..va sunt recunoscator!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 23, 2008 6:13 pm 
ia tu virtual dj. e simplu si il gasesti peste tot. daca nu te pricepi, nu vad de ce trebuie sa te complici

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 23, 2008 7:22 pm 
Neconectat
User

in lipsa unei placi de sunet bune multichannel atomix are un avantaj.. dar daca iti cunosti muzica te poti descurca si cu traktor..
mentionez ca pun de pe playere si la seara de oldies mai trec pe laptop .. prea naspa de pe playere la oldies stau numai sa schimb cd :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 23, 2008 8:06 pm 
adircf scrie:
nu-i vorba de cluj, bisericuta mica din bucale ce esti :P

Eu nu vreau sa fiu wanna bee dj ca altii si folosesc principiul K.I.S.S. Keep it stupid simple si folosesc virtual dj, cand sunt pretentii de mixat. Ce sa ma complic tu toate chestiile fitoase. Ala face beatmatch automat, are loop si face dintr-o iesire stereo... mono. Mi-e deajuns. Imi trebuie minim 5 beri sa pot face o trecere faina, altfel n-are rost. Vorbesc serios si am martori.

mix meister mixeaza singur piesele din playlist.are un play list zici ca e win amp

super simplu de folosit

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 24, 2008 3:55 pm 
Neconectat
User

parakiosu vezi ca ti-am dat add...da accept pls si da-mi si mie programul te rog

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 24, 2008 8:01 pm 
xeon scrie:
in lipsa unei placi de sunet bune multichannel atomix are un avantaj.. dar daca iti cunosti muzica te poti descurca si cu traktor..
mentionez ca pun de pe playere si la seara de oldies mai trec pe laptop .. prea naspa de pe playere la oldies stau numai sa schimb cd :)

cum adica seara oldies? pui toata saptamana muzica de dans si ai o zi in care pui numai vechituri?sau cum?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 24, 2008 10:38 pm 
Neconectat
User

am seara house , seara kar. si seara oldies.. mai nou s-au comasat cea oldies cu house .. daca ati pomenit asa ceva.. si cand trec pe oldies ma duc la laptop

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2