The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 12:23 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pareri boxe
MesajScris: Mie Oct 29, 2008 9:16 pm 
Neconectat
User

Am si eu nevoie de o mica indrumare in legatura cu achizitionarea unor boxe. Am pus ochii recent pe o pereche de boxe Vlliodor cu 2 difuri de 15" + driver 1". Boxele au 300w, sunt pe 4 ohmi...
Am avut fratiorii lor mai mici cu 1 singur dif de 15" si am fost destul de multumit de ele. Aveau un bass foarte puternic in comparatie cu alte boxe. Initial vroiam sa imi fac 2 boxe cu hp15s + pad52 + amplificare + mixer dar ma ducea totul undeva pe la 30+ mil. Cu boxele astea + statie + mixer ajung pe la 20, 20 si ceva. As vrea o parere despre ele daca le-a ascultat cineva, daca se merita sa le iau, si daca nu se merita ce as putea lua pe la banii aia. Adica 20 de milioane pentru 2 fr-uri (nu sateliti; nu o sa folosesc sub), + amplificare + mixer.
Acestea sunt boxele: http://img229.imageshack.us/my.php?image=2x15do0.jpg

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 29, 2008 10:47 pm 
Alea sunt niste petarde de la valmari

Sus in colt scrie :singurul forum de PROaudio din Romania<<

Incearca sa ceri o rarele la www.hi-fi.ro sau ..ro

si alea nu au driver au un tweeter cu horn de 35 w (chinezesti)ca daca vorbim de watti adevarati au 10

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 10:24 am 
Neconectat
User

Cum zicea cineva de pe un forum vecin. Boxele sunt (low) entry-level. Inainte sa aruncati cu noroi in ele spuneti-mi va rog ceva mai bun la 20-22 mil (boxe + amplificare + mixer) si apoi mai vorbim. Chiar daca sunt chinezarii (si sunt cu adevarat chinezarii..) eu cred ca totusi sunt putin subapreciate. Nu cred eu ca multe difuri rezista abuzuri timp de 1 an, 1 an jumate, forjate in fiecare weekend cu 10% THD.
Intr-o alta ordine de idei, Parakiosule, nu pot sa te contrazic, tweeterele alea nu imi plac nici mie, dar cel putin vad ca nu pica repede si bassul care chiar mi-a placut, cred ca ridica putin stafeta.
Deci va rog frumos nu mai spuneti ceva de genul "sunt niste porcarii nu le lua", incercati doar sa gasiti ceva mai bun la banii astia... Eu unul nu am gasit.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 10:49 am 
jORDy scrie:
Cum zicea cineva de pe un forum vecin. Boxele sunt (low) entry-level.

Inainte sa aruncati cu noroi in ele spuneti-mi va rog ceva mai bun la 20-22 mil (boxe + amplificare + mixer) si apoi mai vorbim.

Nici cu . nu o sa ajungi la performanta asta sa cumperi toate 3 produsele.

Chiar daca sunt chinezarii (si sunt cu adevarat chinezarii..) eu cred ca totusi sunt putin subapreciate. Nu cred eu ca multe difuri rezista abuzuri timp de 1 an, 1 an jumate, forjate in fiecare weekend cu 10% THD.

cu ce au fost forjate ?tot cu aceiasi marca de amplif?daca esti din bucuresti hai sa facem o proba pe un DPA 4000 sau hai sa fiu mai bland per un XPA 11000 ca sa vezi ce inseamna forja.
intrebare de unde a luat prietenul tau boxele?

Intr-o alta ordine de idei, Parakiosule, nu pot sa te contrazic, tweeterele alea nu imi plac nici mie, dar cel putin vad ca nu pica repede si bassul care chiar mi-a placut, cred ca ridica putin stafeta.

Daca astea iti plac asa de mult inseamna ca daca auzi 2 boxe profesionale o sa ai orgasm.

Deci va rog frumos nu mai spuneti ceva de genul "sunt niste porcarii nu le lua", incercati doar sa gasiti ceva mai bun la banii astia... Eu unul nu am gasit.

uite asta e meseriasul da aduce din astea facute pe vapor de 50000w :lol:

http://www.valmari93.upcnet.ro/

Sper sa nu se sperie Mircea de concurenta :twisted: e chiar inofensiv

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 11:28 am 
Neconectat
User

La forja nu ma referam la putere ci la distorsiuni... nu compara tu un amplif profesional cu o chinezarie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 11:39 am 
jORDy scrie:
La forja nu ma referam la putere ci la distorsiuni... nu compara tu un amplif profesional cu o chinezarie.

pai ma interesa cu cat ai dat in ele

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 12:19 pm 
Neconectat
User

Eu cred ca mai mult conteaza distorsiunile decat puterea...
P.S: ms pt link. mi-ai facut un mare serviciu fara sa vrei :)) de cand cautam eu magazinul ala..

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 2