dj tamponica scrie:
am citit pe forum 1000 de variante de taxe, care or fi alea noi?
sa ascund muzica eu zic ca reusesc,
taxa de difuzare (pe unde so plati ea) reusesc
taxele la primarie: poluare fonica si ce o mai fi, reusesc
vecinii sa dea aprobare, ii corup
bilere de la imprimarie ............... nasol
contract u paza ...........
macar sa diminuez amenda
eu zic sa mergi sa iti platesit taxa de mp3 la upfr de 1200 ron fara tva care e pe am si taxa pentru a putea difuza muzica in regim disco ambiental tot la upfr de 2800 ron luna .asta e taxa pentru discoteci.
dar pe voi astia ciscotecile nu va plang .voi aveti bani destui.
la noi in disco o bere salitos sau corona e 15 ron.asa ca din 5 navete de bere ai scos taxa pe luna
acuma serios.asta e furt si nu e de gluma.iti pot da cinci exemple cu acte cu tot de cluburi inchise saptamana trecuta pe termen nelimitat.
incearca
www.upfr.ro
www.credidam.ro
si
www.ucmr-ada.ro
ia telefoanele de contact de acolo si inmtreaba ce si cum trebuie sa platesti.nu te apuca sa citesti legea dreptului de autor ca osa te ia somnul.
pentru un DJ care are 2 fr si merge la nunti mai inteleg sa se eschiveze pe plata taxelor.dar voi cu discotecile nu aveti nici o scuza sa nu platiti taxele.tot astia mici platesc taxele si voi aia care dati la dj 50 ron pe seara scoateti sute de milioane pe spatele la furaciuni.adica nu platiti impozite,dj il platiti prost,amgajati la fel si profitul va este de 300 %.
mie mi-ar fi rusine sa ma afisez asa pe forum ca si propietar de club.daca ii poti spune club care merge pe PC.