Salut baieti, am nevoie de citeva sugestii de la voi; am un mixer Makie CFX16-MKII de aproximativ o jumate de an, si a inceput sa am probleme serioase cu el.
Sa fiu mai explicit, aseara am avut un eveniment (petrecere privata); mixerul il foloseam doar pentru 3 microfoane, discursuri, un mic karaoke etc... dupa 2 ore de la inceperea petrecerii au picat brusc toate microfoanele (intrarea de Tape functiona normal).
Este a doua oara cind o patesc, prima data s-a intimplat acasa, dar dupa un restart si-a revenit; acum nu isi mai revenea sub nici o forma.
In situatia de fata am conectat mixerul de DJ(Behringer) direct la amplificator si am mers asa 3-4 melodi, timp in care am deconectat totul de pe mixerul Makie si dupa 5-6 restarturi si-a revenit.
Nu mi-a mai facut probleme pina la sfirsit, dar nu va zic cum am stat pina la sfirsitul petrecerii,...
Ideea este ca mie personal mi-e frica sa mai merg cu el la vre-un eveniment (in fata mea e ZERO); am dat banii pe Makie in speranta ca "NU MA LASA LA GREU" si culmea din rahat ma scoate Behringer.
Vreau sa stiu daca unul dintre voi a mai patit ceva asemanator; si cum sa procedez in situatia de fata!?
Obs. in momentul in care se blocheaza se aprinde ledul de clip de la procesorul de efecte. (vedeti in pozele de mai jos).
"Clip-ul" nu are nici o legatura cu....conectica, deoarece simtomele se repeta si fara conectica doar cu mixerul alimentat(vedeti in poza); si ma deranjeaza faptul ca este total aleator cind se blocheaza, cind nu...
Astept sfaturile voastre.

[/img]