The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 06, 2025 11:29 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: cum aflu ce euro are masina???
MesajScris: Mar Mai 12, 2009 8:37 pm 
Neconectat
User

am gasit un opel astra 1,7 tdi berlina gri din 2000, pret 3500 euro neg, adusa din spania, cu acte in regula, inmatriculata in spania, are verificare si impozite din spania valabile pana in august '09, 107.000km, impecabila, i s-a facut de curand schimbu de ulei, filtre etc
chestia e ca in acte nu scrie ce euro ii,
si as avea un prieten care lucreaza la finante sau la rar dar,
chestia e ca nu stiu ce sa ii dau din talonul masinii ca sa-mi afle sa se intereseze daca ii euro 3 sau 2, ca sunt si 2 si 3 o multime,
dar la asta nu stiu ce euro are
dupa ce criteriu se poate afla ce euro are?dupa tipul motorului, seria sasiului etc?
daca ii euro 2 ii 4000 [prea mult] euro taxa de inmatriculare, iar daca ii euro 3 ii undeva pe la 1000 euro taxa, si nu as vrea sa o cumpar pe degeaba!
cum as putea afla ce euro are?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 12, 2009 8:43 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ai nevoie de seria de sasiu si seria motorului

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 12, 2009 8:45 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Mergi la RAR si fa o cerere prind stabilirea normei de poluare.
Sunt cereri tipizate, completezi cu datele din cartea de identitate a masini, faci copie dupa ea carte, platesti 30 ron la RAR, le dai la nenea de acolo si in 2 3 zile ai raspuns. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 12, 2009 9:07 pm 
Neconectat
User

care e codul motorului? ex: x17xx

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 12, 2009 9:14 pm 
Neconectat
User

asa am sa fac, mai inainte tre sa intreb omu sa-mi dea copia de pe acte si apoi sa vad daca o iau
mersi baietilor

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 12, 2009 9:17 pm 
Neconectat
User

nu te poti lua dupa nici un act de la masina. pate sa scrie euro 5 in acte ca daca vrei sa o inmatriculezi trebuie sa ii faci testul de noxe iar daca lor le iese euro 1 atat iti da. s-au intamplat multe cazuri de genu.
inainte sa mergi la testul de noxe baga cea mai buna motorina (si cea mai scumpa) si mergi cativa km pana esti sigur ca a ajuns la motor. poate mai ai o sansa

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 12, 2009 9:27 pm 
Neconectat
User

Uita-te la codul motorului in talon, brif, carte, ce ai la indemana. Daca incepe cu X - euro 2 (sigur), daca incepe cu Y - euro 3 (dar nu e sigur - avand in vedere ca e din 2000)
vezi cu ce litera incepe sa nu te stresezi degeaba.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 12, 2009 9:33 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

djgabryel nu stiu ce sa zic, eu am un t4, la care nu eram sigur de norma de poluare, am facut cerere, a venit euro 2, si tot euro 2 a ramas i la noxe...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 12, 2009 10:20 pm 
Neconectat
User

ovilio_f scrie:
Uita-te la codul motorului in talon, brif, carte, ce ai la indemana. Daca incepe cu X - euro 2 (sigur), daca incepe cu Y - euro 3 (dar nu e sigur - avand in vedere ca e din 2000)
vezi cu ce litera incepe sa nu te stresezi degeaba.

completez: Z - euro 4.
avand in vedere ca tendinta generala de a se trece la euro 3 pe motoarele diesel a fost din 2001-2002, motorul respectiv cred ca e euro2. E foarte simplu: te uiti in talon si vezi cu ce litera incepe codul motorului.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 13, 2009 10:21 pm 
Neconectat
User

Eu am unul benzina din 2000 si este E3 dar al tau fiind diesel nu bag mana in foc.tatamiu are o vectra si parca din cate stiu eu la vectra dar tot benzinar si alea din 1999 klimatronicu are e3 iara vectra din 99 simplu ii e2.

dar cel mai bine pentru a fii tu sigur mergi la RAR si acolo afli si esti cu mai cu sufletu impacat.

Un prieten de al meu recent si-a luat passat din 2000 D4 scrie pe acte ca ii adica echivalentu lu E4 si s-a dus sa ii faca RAR-ul si acolo au constatat inginerii ca motorul este schimbat si ii motor din 98 si capacitate mai mare si E2 si are al meu vreo 3000 de parai de platit taxa.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 13, 2009 11:43 pm 
Neconectat
User

Dj Fritz scrie:
Eu am unul benzina din 2000 si este E3 dar al tau fiind diesel nu bag mana in foc.tatamiu are o vectra si parca din cate stiu eu la vectra dar tot benzinar si alea din 1999 klimatronicu are e3 iara vectra din 99 simplu ii e2.

foarte dubioase chestii :roll:
nu ca ar avea vreo legatura clima si codul motorului.
Dj Fritz scrie:
Un prieten de al meu recent si-a luat passat din 2000 D4 scrie pe acte ca ii adica echivalentu lu E4

D4 nu e nici pe departe Euro 4 cum nici D3 nu e Euro 3. Poti sa faci o oarecare apreciere, daca dupa D4 urmeaza un numar mai mare de 60 daca bine mai tin eu minte de acum 3 ani. Atunci e Euro 3.
D3 e 100% euro 2.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 14, 2009 10:41 pm 
Neconectat
User

Nu stiu ce influenta are clima dar posibil sa fie catlizator diferit deoarece klimatronic ii varianta full parca si cutie automata.

Scuze a fost greseala mea D4 echivalentul lu E3. Normal trebuia sa fie E3 dar fiind motor din 98 pe ea au scos-o E2.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 

Ora este UTC + 2