The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 05, 2025 9:43 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: vreau un microfon.....
MesajScris: Mar Iun 23, 2009 6:21 pm 
Neconectat
User

...si wireless...si ieftin....m-am gandit la acesta: STAGE LINE TXS-220HT
ce parere aveti ?... dar alte variante ? ...mentionez ca nu va fi folosit pt interpretare vocala....doar pt dj si pt. ''vornicul" nuntilor de la tara...deci ma intereseaza doar sa mearga la 25m de statia lui fara sa intrerupa...

va multumesc....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 24, 2009 12:21 pm 
Neconectat
User

Eu am avut de-a face cu un microfon dinasta vreo 2 ani.Nu a facut probleme, iar pt ce iti trebuie tie e ok.Nu se justifica sa iei unul de top.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 30, 2009 8:53 pm 
Neconectat
User

in intrebarea pusa acum o luna unei firme, mi-ai spus ca microfonul este cu tot cu receiver.,.. ieri cand am facut comanda , mi se spune ca e fara receiver....am ales altul de la alta firma(TXS-103SET), cer microfon si respectivul care ma contacteaza, i-mi spune ca lavaliera aleasa nu e tocmai buna... sa cumpar ceva mai scump si ma sfatuieste TXS-140SET.....eu ce sa mai cred....ca ma duc pana la urma si iau unul cu fir la 100ron si termin povestea cu wirelessul.....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2