The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 06, 2025 12:07 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: PRO SAU CONTRA EP2500
MesajScris: Sâm Iul 04, 2009 12:34 am 
Neconectat
User

sal 2 all.as vrea sa deschid si eu un subiect.ma intereseaza discutii despre ep 2500.As vrea sa stiu si eu ce parere au forumistii despre acest amplificator.la comparatie cu PHONIC-ul si cu alte amplificatoare cam la acelasi pret.toata lumea spune:ala e mai bun ..si ala e mai bun.as vrea sa stiu parerea unora care l-au folosit si pe acesta si altele.
Eu de exemplu,folosesc acet amplificator(6bucati)de 2 ani.il folosesc si in punte si normal.cand am nevoie de putere il folosesc si in punte in 4 ohmi.atac 2 planare cu sd18-el pe bas,si pe fr folosesc diferite incinte de 12''si 15''dar tot in punte.am mai vazut discutii pe aici pe forum din partea unora care spuneau: nu rezita in 4 ohmi in punte ,ca nu are nu stiu ce constructie.dar practica demonstreaza altceva.finalul discutiei e acesta: exista cineva care a putu face o comparatie un amplif langa altul?exista un amplif(phoni sau altul) care la acelasi pret cu ep2500,sa lucre in punte pe 4ohmi(fara sa crape)?.
nu vreau sa supar pe nimeni si as vrea cat mai multe pareri dar nu ''din auzite''.as vrea daca a facut cineva practic.
multumesc anticipat si inca o data imi cer scuze si nu vreau sa supar pe nimeni.SPER CA AM POSTAT UNDE TREBUIE

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 04, 2009 7:44 am 
Neconectat
User

pai daca folosesti acest amplificator de 2 ani si esti multumit de el, inseamna ca ti-ai raspuns singur la intrebare, personal la caniii aia m-as orienta catre altceva

Sus

Subiectul mesajului: ep2500
MesajScris: Sâm Iul 04, 2009 9:09 am 
Neconectat
User

eu sunt multumit de el si am spus sunt incantat ca il pot folosi in punte pe 4 ohmi.unii spun ca nu se poate folosi asa din cauza constructiei.as vrea sa aud parerile acestora si sa aud din ce cauza nu se pot le ga in punte pe 4 omi ,dar nu sa imi spuna cineva ''am auzit ca s-a ars unu''.
vreau practica.daca cine l-a legat si intr-adevar s-a ars.asta caut:forumisti care nu induc oameni in eroare.si sa afle si altii ca chiar este un amplif bunicel la banii lui

Sus

Subiectul mesajului: Re: ep2500
MesajScris: Sâm Iul 04, 2009 9:28 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

djcretzu scrie:
eu sunt multumit de el si am spus sunt incantat ca il pot folosi in punte pe 4 ohmi.unii spun ca nu se poate folosi asa din cauza constructiei.as vrea sa aud parerile acestora si sa aud din ce cauza nu se pot le ga in punte pe 4 omi ,dar nu sa imi spuna cineva ''am auzit ca s-a ars unu''.

se pot lega, dar vor ceda inevitabil dupa o perioada.

tranzistorii functioneaza inafara SOA-ului in mod 4 ohm bridge, ceea ce scade MTBF foarte mult.

vreau practica.daca cine l-a legat si intr-adevar s-a ars.asta caut:forumisti care nu induc oameni in eroare.si sa afle si altii ca chiar este un amplif bunicel la banii lui

daca vrei sa vezi ca nu vorbesc tampenii, intra si aici
http://www.speakerplans.com/forum

sunt multe cazuri de EP2500 bubuite in timp dupa utilizare in 4 ohm bridge.

nici teoretic nici practic nu o sa aiba viata lunga amplificatorul in modul in care il folosesti tu.

mare atentie, eu ma refer la cazul in care amplificatorul este fortat si ii se cere sa debiteze mai mult de 1200-1400W RMS in 4 ohm Bridge.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 04, 2009 10:04 am 
Neconectat
User

EP2500 nu am folosit, dar Phonic Max2500 folosesc. Inainte sa imi fac planarele, am pus toate 4 EW-uri pe el si in 15 min 4ohmi/canal fierbea.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2