The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 3:59 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 25, 2007 12:30 am 
Neconectat
User

@ adi:

Iti dau totala dreptate, dar eu am vazut cazuri cand s-a intamplat cam invers: tipul cu sonorizarea a refuzat o manea de cacao, "matolu manelist" i-a bagat un mare picior in monitorul LCD, tipu cu sonorizarea i-a dat o palma cu piciorul cum zici tu...si si-a luat-o de la tovarasii manelistului(petrecaretii, in jur de 20 la numar) de a ajuns in spital.

De aceea radeam eu putin, trebuie sa te gandesti tot timpul inainte sa faci asa ceva, sa analizezi situatia, sa te uiti pe lesinati si sa te gandesti daca le faci fatza(ca presupun ca nu vii cu garda de corp dupa tine la un majorat)
Impulsivii risca mult in ziua de azi, pe de alta parte: tu ii dai o palma cu piciorul manelistului...si el te da in judecata cu martori etc, sa te vezi cum stai prin tribunale luni intregi, pana le dovedesti tu judecatorilor ca lesinatu manelist a inceput primul, etc...
Sper ca ai inteles ce vreau sa spun, eu zic sa fii mai precaut, nu stii Doamne fereste ce se poate intampla...

ps: nu am 40, am 25 de ani :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 11, 2009 12:04 am 
Neconectat
User

Sa spun si eu o intamplare ....:D

Cand eram in clasa a8a colegii m-au rugat sa vin cu sculele la scoala (statie, boxe, calculator, microfon)..... iar eu am acceptat . totul era bine pana cand un coleg a luat microfonul si a inceput sa cante .

Fiind prea fericit mi-a spus sa ii bag o populara si sa ii maresc volumul la microfon , dar odata il apuca damblaua si tipa cat putu de tare in microfon pana s-a ars un tweter..........

aveam 2 boxe de casa pe 3 cai 75w 8 ohm si o statie de 2 x 60w@8 ohm si 2 x 100w@4 ohm PW20b e chinezeasca

Acum 2 luni am transformat-o in 2 x 400w cu kit ipa 400 + trafo toro 1200w si merge super bine !!!! am si boxe pt ea facute cu EW1505 + pht 408

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 17, 2009 9:24 pm 
Neconectat
User

Sunt fericit ca nu am avut evenimente de genul :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 18, 2009 12:56 am 
Neconectat
User

lucruri de genul se intampla pentru ca va bagati la tot felul de sonorizari cu indivizi dubiosi, eu zic inainte clar si raspicat ,daca vine vreunu cu figuri din astea in secunda doi am plecat , si de obicei recunosc cu usurinta pe cei care te mint doar sa te duci, zicand in sinea lor ca odata ce te duci tre sa faci ca ei , si cum boxele sunt ale mele si banii ai lor ....... pot sa sii bage in dos si sa cheme pe cine vor ! Problema de obicei este nu ca vor manele , ci faptul ca tot timpul te bat la cap, indiferent ce ai face, si incet incet capata curaj !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 18, 2009 11:04 am 
Neconectat
User

Si ai ceva sonorizari Marius? Daca incepi negocierea cu asa ceva nu prea cred ca oamenilor le place :wink: ..... La mine cand vine unul dinasta, il intreb ce ii trebuie ca anunt eu la microfon. Daca mi se pare deplasat ce zice el, nu anunt nimic. Daca insista, ii zic ca nu el ma plateste si asta este. De multe ori se cauta prin buzunare :lol: ......

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 19, 2009 10:04 am 
Neconectat
User

nu iau microfon cu mine decat daca imi cere , nu ii vad rostul

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2