The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 7:12 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Difuzoare folosite in incintele RCF
MesajScris: Lun Feb 26, 2007 6:51 pm 
Neconectat
User

stie careva cumva ce difuzoare sunt in ART325i de la RCF ?pe partea de bas ma intereseaza mai mult . daca stiti cumva alte incinte de la RCF ce difuzoare au...va rog sa ziceti. :)

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 26, 2007 7:19 pm 
Neconectat
User

Kenwood relaxeaza-te, ca nu ai cum sa afli asta, fi sigur ca nu sunt difuzoare de serie asta o stiu de la baietii care lucreaza la reprezentanta, poti afla totusi daca desfaci una, eu inca nu le pot desface pe ale mele ca inca am garantie :idea:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 26, 2007 8:19 pm 
Neconectat
User

asta vroiam sa stiu, daca is de serie sau is special facute pt acel tip de incinta, daca is OEM. ma gandeam ca is de serie ceva :? :roll:

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 26, 2007 8:23 pm 
Neconectat
User

E posibil sa fie si OEM dar eu asa stiu ca sunt speciale :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 26, 2007 8:26 pm 
sigur sunt custome . M-am uitat atent la difuzoarele din 325i si 322A chiar in weekendul asta si nici unul dintre difuzoare nu seamana la "aspect" si putere cu cele de serie. Ar fii logic la fie custome. Simuleaza un dif de serie de la rcf intr-o incinta compacta cum sunt cele din sera art sa vezi ce nasol iese :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 26, 2007 9:29 pm 
Neconectat
User

Asta este si secretul...ele suna excelent pentru dimensiunile lor, ma refer la seria ART, chiar stateam si ma gandeam ca ar trebui sa fie obligatoriu pe neo :roll: ; pentru sonorizari interiorioare si in exterior( in exterior ca monitoare) sunt super super multumit de ART-urile mele 325i :P

Sus

Subiectul mesajului: ART 322Ai
MesajScris: Joi Apr 05, 2007 8:15 pm 
Neconectat
User

Salutare! Are cineva sau a auzit de ART 322Ai? Cum se comporta in sali de nunti, sali in care incap pana la 300 de persoane?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 05, 2007 8:59 pm 
Se comporta de minune in sali.

2 puse pe standere fac fata cu brio. Au niste medii foarte clare si un kick frumos. Nu trebuie sa iti faci griji :wink: . Am vazut 4 instrumente plus vocea live pe 2 boxe ca si astea ce le ai tu si sunau foarte ok, fara sa fie "impinse" in clip. Totusi la majorate pretentioase sau sonorizari in aer liber, ti-ar trebui si niste basii :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 06, 2007 12:19 am 
Neconectat
User

adi: poti sa le postezi parametrii? Cauta pe cineva sa ii masoare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 06, 2007 1:09 am 
nu isi desfac persoanele respective boxele numai daca le dai una noua si nu am bani sa ii dau la un mos sa mi le masoare :? , mai ales ca sunt zgarcit si pe "economic mode" acuma :lol:
difuzoarele sunt oem, dupa cum ti-ai dat seama, ca nici un difuzor de serie nu lucreaza asa bine in volumul acela extrem de compact :wink:

De vreo 3 zile tot rog pe cineva sa imi faca poze la un 325i maltratat de lautari cu driverele arse. Cica sunt piese slabe pe filtre, ceva rezistente care la prima atingere s-au rupt.

Poate nu s-a gandit ca au carbonizat sau ceva de genul, in fine...am aruncat si eu cu noroi in rcf. Haspe powah!!! :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 06, 2007 9:44 am 
Neconectat
User

adircf scrie:
Se comporta de minune in sali.

2 puse pe standere fac fata cu brio. Au niste medii foarte clare si un kick frumos. Nu trebuie sa iti faci griji :wink: . Am vazut 4 instrumente plus vocea live pe 2 boxe ca si astea ce le ai tu si sunau foarte ok, fara sa fie "impinse" in clip. Totusi la majorate pretentioase sau sonorizari in aer liber, ti-ar trebui si niste basii :wink:

Pai pentru inceput ma axez pe nunti...si cu timpul o sa-mi cumpar si basii...am de gand sa-mi cumpar si 2 basi buni...pentru inceput las asa.... :) acuma si la majorate si baluri o sa mearga dar cu 2 basi ar suna mult mai bine....si eu sunt pretentios la sunet si nu-mi place sa-mi cumpar orice...oricum ms de ajutor....abia astept sa-mi ajunga acasa ca inca nu mi-au ajuns, dupa paste imi sosesc:P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 06, 2007 9:58 am 
Smin scrie:
cu timpul o sa-mi cumpar si basii

Daca ai bani cumpara-i cat de repede. Am auzit la mare un sistem cu art 322 A si 2 basi pe 15 activi tot rcf, nu mai tin minte modelul si mie lene sa ma uit pe situ lor. Sunet foarte echilibrat asa si 322-urile erau pe post de sateliti.

Smin scrie:
baluri o sa mearga

daca te referi la baluri de boboci cum ar fii peste 500 persoane, nu cred ca o sa faci fata cu ele. Basi iti trebuie 100% si minim inca 2 fullrangeuri daca aranjamentul salii e mai complicat.

bafta la ele. Dupa ce le primesti sa le pui indata la produs :lol: .. de bani :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 06, 2007 11:31 am 
Neconectat
User

adircf scrie:
Smin scrie:
cu timpul o sa-mi cumpar si basii

Daca ai bani cumpara-i cat de repede. Am auzit la mare un sistem cu art 322 A si 2 basi pe 15 activi tot rcf, nu mai tin minte modelul si mie lene sa ma uit pe situ lor. Sunet foarte echilibrat asa si 322-urile erau pe post de sateliti.

daca te referi la baluri de boboci cum ar fii peste 500 persoane, nu cred ca o sa faci fata cu ele. Basi iti trebuie 100% si minim inca 2 fullrangeuri daca aranjamentul salii e mai complicat.

bafta la ele. Dupa ce le primesti sa le pui indata la produs :lol: .. de bani :wink:

Pai faza e ca aici in oras nu sunt baluri in care sa fie 500 de persoane :P....la care am fost pana acuma nu depaseau 200 de persoane decat la clubul cel mai mare din oras(Metropolis)....daca imi ajung pentru nunti la inceput e foarte bine ca la restu ma descurc eu....daca imi ajuta Cel de sus anul asta o sa-mi mai iau si basi si poate inca 2 sateliti la fel si imi ajung pana peste cap pentru ce-mi trebuie mie....
Oricum ma interesa daca merita sa mi le iau si sunt accesibile pentru ce-mi trebuie mie....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 06, 2007 12:17 pm 
Smin scrie:
Oricum ma interesa daca merita sa mi le iau si sunt accesibile pentru ce-mi trebuie mie....

Fii pregatit ca o sa apar posturi de genul, ca sunt bune dar la banii aia iti poti face alceva...

Aici e alegerea ta.

eu as merge pe art325 Active. Bas pe 15", driver pe 2" adica fullrange. Aproape in fiecare luna ma duc cu un prieten la nunti cu 4 boxe, dar pasive si cu o putere de 2 x 500 la 4 ohmi deci deabia le misca si totusi fac fiori in combinatia 2 pe stander si 2 jos.

p.s. Tu pe ce o sa vrei sa te axezi mai mult? D.J. sau o sa vrei sa pui si formatii de populara pe scule ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 06, 2007 1:56 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
Smin scrie:

Fii pregatit ca o sa apar posturi de genul, ca sunt bune dar la banii aia iti poti face alceva...

Aici e alegerea ta.

eu as merge pe art325 Active. Bas pe 15", driver pe 2" adica fullrange. Aproape in fiecare luna ma duc cu un prieten la nunti cu 4 boxe, dar pasive si cu o putere de 2 x 500 la 4 ohmi deci deabia le misca si totusi fac fiori in combinatia 2 pe stander si 2 jos.

p.s. Tu pe ce o sa vrei sa te axezi mai mult? D.J. sau o sa vrei sa pui si formatii de populara pe scule ?

Pai formatiile mai tarziu..deocamdata doar ca dj....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2