The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 5:06 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Italia
MesajScris: Mie Noi 14, 2007 7:04 pm 
Ceva tampit de pe mess scrie:
dinainte imi cer scuze de mass....dar e strigator la cer....fetita de 8 ani a fost scuipata ieri intre ochi pe o strada din Milano pentru ca e romanca. Colegilor de la scoala li s-a interzis sa se mai joace cu ea din acelasi motiv. Vrem sa scuipam si noi insa nu ne sta in fire asa ca, in replica, va propunem ca incepand de sambata, vreme de doua (2) saptamani sa nu mai cumparati produse "made in Italy".da mai departe , macar de data asta sa facem ceva....nu e mult....dar va conta...o vor simti italienii(poate) scuze de mass....si eu l-am primit

Deci baieti, sa nu cumparati RCF, FBT, Db-uri si difuzoare Ciare 2 saptamani. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 14, 2007 7:09 pm 
Neconectat
User

Si nici Ferarri si Lamborghini ! :twisted: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 14, 2007 8:18 pm 
Neconectat
User

Hai ma Adi...vezi ce ma enervezi?
Azi vroiam sa ma duc sa imi iau un Ferrari...numa ca nu eram sigur ce culoare sa imi iau...asa ca mi-am comandat cate unu din fiecare culoare..
Acum tre sa renunt la comanda si pierd 500.000 $ banii de avans :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 14, 2007 8:29 pm 
dapoi azi vroiam si eu sa cumpar rcf-u si db-u dapoi la ce prosti is aia am zis ca mai bine-mi bag banii in funktion 1 :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 14, 2007 8:49 pm 
Neconectat
User

mie imi miroase deja a inscenare . cu romanul in a carui portbagaj s-a gasit un cadavru .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 14, 2007 8:53 pm 
ce cadavru? 2 ying chung-uri arse ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 14, 2007 8:58 pm 
Neconectat
User

nush asta dadeau la stiri aseara . si oricum nu imi mai iau fiat ca prea multe porcarii fac italienii cu muncitorii romani .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 04, 2007 11:22 pm 
Neconectat
User

cine ai pune sa se duca???????? steie acasa

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 10:40 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

doar nu o plecat de placere ... pt bani ...

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 11:21 pm 
gicabobo...era o gluma ce am zis eu in primul post. Nu trebuie sa generalizam si noi chestiile astea.

Tu daca ai avea o firma de constructii de exemplu.... si ai lucra cu ceva tigani....nu ai trage pe ei sa fie lucrarea terminata mai repede ca sa ai mai multi bani? daca iti pleaca cativa oameni tot timpul o sa fie alti tigani care sa lucreze pe aceeasi bani.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 11:29 pm 
Neconectat
User

Adi firma de constructii si tigani sunt 2 lucruri care le vezi doar in cazuri rare. Am lucrat la firma de constructii si iti zic ca un muncitor corect face intr-o zi lucrare care tiganul o face intr-o saptamana. :roll: Nu degeaba mi-am tras laptop dupa 2 luni :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 11:39 pm 
Neconectat
User

de obicei nu fac diferente pentru mine sunt oameni toti . nu imi e rusine sa recunosc ca am prieteni tigani . si sunt de multeori mai corecti ca unii romani .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 11:50 pm 
Neconectat
User

In constructii treaba e un pic diferita. Acolo cat timp exista tigani care habar nu au sa tina o mistrie si aduc o hartie pe care scrie ca ii mare zidar...iti dai seama cat de calitativ lucreaza.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 11:51 pm 
radu, la faza cu tiganii si muncitorul cistit si lucrarea de o zi fata de o saptamana, aici te contrazic, ca am lucrat si eu pe santier impreuna cu 40 de tigani.

mie nu-mi plac tiganii manelari in alb ce se cred superiori si smecheri fata de toti. cu cei ce lucreaza cinstit gen aia ce fac ceterne la case nu am nimica impotriva. Unde stau eu..e o familie de tigani ce se ocupa cu asa ceva. tot timpul dau mana cu ei.. stam la vorba, bere si incearca sa ma combina sa-mi puna ceterne pe casa numai ca tot le zic ca sunt alte chestii prioritare.

per concluzie eu tot sunt de parere ca nu trebuie generalizat. sunt tigani ok si sunt si tigani degeaba. adica fel si fel de oameni in general, fie ca or fii galbeni, negri, albi....etc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 05, 2007 11:52 pm 
Neconectat
User

pe italieni ii urasc pentru aerul lor de superioritate si pentru felul in care se poarta cu femeile romance (cerd ca daca ofera bani pot avea orice romanca )

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2