. scrie:
eu personal daca vad unu care face asta fara autorizatzie chem garda si vorbesc serios.
nu sunt multzi bani de bagat in acte da ce ma deranjeaza e ca merg pe bani putzini si mai fac si buleala la evenimente.astept sa raspundetzi ca sa fie lamurit acest aspect.
din nefericire am avut o experienta sa intalnesc un om ca tine, m-am inteles la un banchet cu dirigintii claselor respective, mi-a dat un acont cu o saptamana inainte si mi-a spus ca la ora 18 sa fiu cu sculele acolo, cand am ajund acolo pe la 17 surpriza ! unul dintre parintii copiiilor era deja cu 2 unitre de 75w si un amplificator hi-fi montate. cand am intrat in sala cu sculele a zis sa-mi iau sculele si sa plec ca nu o sa mai primesc nici un ban ca el pune muzica gratis, am incercat sa-i explic cum sta treaba ca m-am inteles cu dirigintii, el m-a luat cu sf-uri ca ale tale daca am autorizatie si dreptul de autor etc, dupa jumatate de ora de explicatii nu am rezolvat nimic, vazand ca nu pot sa ma inteles cu prostu am montat sculele langa el ( 2xwn15 + bph18" si yamaha mea ) dupa ce am montat tot ajunge si fratemiu in sala si l-a luat si pe el l-a intrebari cu dreptul de autor , fratemiu se enerveaza mai repede ca mine si a zic ca-si baga p*** in dreptul lui de autor, vazand ca fratemiu nu-i asa calm ca mine si-a strans sculele le-a pus in masina si a plecat
avea noroc ca era om mare 40-45 ani si a cedat pana la urma ,daca era unul mai tanar dar cu clanta lui asta se enerva fratemiu scotea teava de la stander si io facea guler
sper sa nu mai intalnesc oameni din astia ca tine , apropo nu ti-a dat nici unul meciul ?
dupa ce ca mergem cu preturi mici sa fim toti impacati ( si eu si buzunarul clientului ) numai noi stim cat bani am economis si am bagat in scule ( indiferent de firma ) ca sa ne prezentam cu ceva decent .
sa nu uitam de unde am inceput fiecare
sunt total de acord cu tine adi