The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 6:35 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: MADE IN CHINA
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 9:04 pm 
Neconectat
User

De ce in Romania se gasesc o multime de produse MADE IN F...ING CHINA? Din cauza a doua potentiometre MADE IN CHINA mi-am ars statia erau defecte din fabricatie :x . Oare scapam vreodata de aia :x cu lucrul lor de doi bani? UNDE?, pot gasi oare potentiometre de calitate in ROMANIA!? :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 9:16 pm 
Neconectat
User

Offtopic (ca-i la moda)

Se aude prin targ ca prietenii nostri mici si galbeni fac atat chestii bune cat si ..indoielnice. Totul depinde de ce le ceri; reduci costurile, profitul e maxim si rezulta cateodata ce-ai zis tu mai sus. Faci un mic compromis si scoti calitate ok. Nu tine de tara, tot de la bani pleaca toate.

CA COncluzie, deschizi mai bine ochii, data viitoare.

Sus

Subiectul mesajului: Re: MADE IN CHINA
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 10:12 pm 
visaton scrie:
De ce in Romania se gasesc o multime de produse MADE IN F...ING CHINA? Din cauza a doua potentiometre MADE IN CHINA mi-am ars statia erau defecte din fabricatie :x . Oare scapam vreodata de aia :x cu lucrul lor de doi bani? UNDE?, pot gasi oare potentiometre de calitate in ROMANIA!? :(

Singurele firme asiatice care nu fac rabat de la calitate sunt cele japoneze si alte cateva care fac piese si componente pentru firme de renume ca :
RCF,mackie,FBT,berry (plus alte inca 1000) care iau componente de la galbejiti pe 2 lei,le ansambleaza in italia (alta tara nu mia fenit in minte :twisted: ) le vopseste gardul si inauntru e leopardul.Si uni chiar pun botul la asa ceva ca cica daca e scump e si bun.Eu le spun chinezarii vopsite in europa.

Calitatea vine din sua si europa.Si vreu sa-ti spun ca sunt firme americane de renume care importa diode de la fostul IPRS baneasa.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 10:29 pm 
Neconectat
User

Nu e adevarat.

In China totul depinde de controlul calitatii.
Nu toate chinezariile sunt nasoale.
Daca avem o firma de renume care nu face abstractie de la calitate si isi fabrica produsele in china atunci controlul calitatii va fi extrem de sever.
Daca avem o firma care nu tine foarte mult la calitate atunci va dati seama cum este controlul calitatii, nu ?

As fi dat ca exemplu Void, unde Rog a spus ca el in china isi fabrica boxele si toata faza tine de controlul calitatii.

Problema chinezariilor apare in momentul in care o firma chinezeasca incearca sa copieze produsele firmelor capabile care au linia de productie in china. La aspect le fac identice, dar inauntru nici nu seamana. Va dati seama daca ar fi sa comparam originalul produs in china si copia produsa in china. E ca si cum ai compara adidasii Adidas cu adidasii Abidas sau ceva de genu. Va prindeti voi. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 11:06 pm 
So (a)Void this company

cine se respecta nu produce in china nici macar suruburile de ansamblare

cred ca mai bun este adibas decat adidas de la noi din magazine pe care scrie made in corea.

Pe adidas ,in olanda si in germania ,scrie made in france pentru ca acolo e mama lui.

Apropo stii ca cea mai tare firma de ketchup este heitz din olanda.Am dat acest exemplu pentru ca uni spun ca produc in china ca e mai usor de livrat in asia ca sa nu mai coste trasportul din ue in asia si ca nu mai faceau fata cu o singura fabrica.fals.tot ce se produce in asia se face cu materiale ieftine.

intre philips olanda si philips china e o mare diferta
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 11:20 pm 
Parakiosu2 scrie:
So (a)Void this company

nici macar nu stii ce prestigiu are firma asta, ce respectat e omul din spatele firmei, de calitatea produselor si deja vorbesti ca un lautar.

p.s.

deja nici nu mai citesc threadurile cand se pomeneste de china. ca automat vine parakiosu si ne da aceeasi lectie de marketing ca daca cumperi o boxa jbl, martin audio, renkus heinz, dyncaord, fbt, qube.... 30 de euro dai pe boxa si 5000 pe brand. prea omniprezenta treaba asta :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 11:30 pm 
Imagine

Esti super simpatic

Ce ignor subtil

vad ca nu te potolesti

ok

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 11:33 pm 
Neconectat
User

@parakiosu
Nu vreau sa te conving de nimic, dar ca si o paranteza, Void intr-adevar este un nume de referinta, chiar daca nu multa lume nu a auzit de ei.
Ca sa demonstreze acest lucru ( faptul ca Void poate concura cu orice firma, la orice moment ) cel care a fondat compania a propus exact in aceasta luna daca nu ma insel un fel de intrecere intre toate produsele lor si ale celorlalate firme. Inca nu s-a auzit de nimic, cu toate ca multi reprezentanti ai concurentei pentru Void citesc speakerplans ( app, in caz ca nu stiai cel care detine speakerplans este cel care a fondat Void si cel care detinde Void ) asa cum poweraudio are formul citit de concurenta. ( se stiu ei :lol: :wink: ( inca o paranteza, nu ma refer la nicio firma evidenta, asa ca sa nu incepe iarasi cu . . )

In fine, crede-ma ca nivelul calitatii unei firme depinde de cat de mult se respecta si cat de bine-si controleaza nivelele de productie, nu de locul de productie.

Crezi ce vrei, nu am nici timp, nici chef si nici nu are rost sa incerc sa te contrazic. Am spus ce am avut de spus. Daca ma crezi bine, daca nu la fel de bine. :wink:

PS: Prin ceea ce am scris mai sus nu am afirmat faptul ca produsele in China sunt cele mai bune, iar celelalte sunt foarte slabe.
Exemple sunt destule, in care sunt firme europene care detin statutul de cel mai bun obiect din categoria sa. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 11:36 pm 
n-ai cu cine radu. trust me :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 11:43 pm 
Neconectat
User

Stiu, si tocmai din cauza aia am cu ce sa-mi ocup timpul.
Inca nu e sesiune, nu am nervi si nu trebuie sa ma relaxez. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 11:45 pm 
II asa de tare void incat maine o sa se inchida si denon si pioneer

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 11:59 pm 
ti-am zis eu ca n-ai cu cine. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 11, 2008 12:09 am 
Neconectat
User

Da domne, corect!
Void niciodata nu o sa faca cd-playere asa de bune ca si Pioneer si Denon ( parca zicea ca urasti pioneer si ca nu-s bune de nimic, asa ca de ce ai zis si pioneer...in fine...numai tu poti sa sti )...asa ca de ce sa spune ca Void este firma buna ? Pur si simplu nu are rost.
De ce nu-i trimit un mail lui Rog Mogale ( gasesti adresa pe www.speakerplans.com la orice proiect ) si sa-i spui sa-si inchida firma ca nu are rost pt ca niciodata nu o sa faca asa produse de DJ la fel de bune ca si Denon si Pioneer ? :roll:

Nexus, sa nu razi prea tare te rog. :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 11, 2008 12:22 am 
radule, ai tu un stil aparte pentru.... :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 11, 2008 12:37 am 
Radu scrie:
Da domne, corect!
Void niciodata nu o sa faca cd-playere asa de bune ca si Pioneer si Denon ( parca zicea ca urasti pioneer si ca nu-s bune de nimic, asa ca de ce ai zis si pioneer...in fine...numai tu poti sa sti )...asa ca de ce sa spune ca Void este firma buna ? Pur si simplu nu are rost.

Void e posibil sa faca pipi pe pioneer .dar de ce nu vezi void pe toate mesele de mixaj?pentru ca exista acest pioneer care e brand si nimic mai mult.iti arat cd player mult mai bune si mai fiabile si care suna mult mai real decat pioneer.Si nu o sa vezi void atata timp cat or sa exista tarani care nu au ce manca dar au tricouri versace.

Exact ce ai zis tu de void am zis eu de Denon si nu ma crezut nimeni.

Apropo :pe mine ma facut lumea lingau ca am laudat wn ul si am zis ca wn ul se aude mai bine ca RCF 325-si chiar se aude si nu poti sa-mi schimbi parerea.
Ma deranjeaza ca atunci nu a sarit nimeni sa ma contrazica (inafara de adircf) dar acuma cand am zis de pioneer au sarit toti ca pioneer e cel mai tare ca o fi ca o patii.pun pariu ca multi nici nu stiu cum arata cdj 1000 si cdj 400 decat din poze.

bafta

PS:sa stii ca eu nu vorbesc de produse care nu le-am probat

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2