The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 02, 2025 6:53 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: AJUTOR cei din sibiu
MesajScris: Mie Iul 09, 2008 11:37 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

salut. oameni buni. in 18 - 19 iulie este artmania festival la sibiu. dupa cum multi dintre voi stiti.
evident nu am cazare, nu am unde sa stau ... suntem 2 cupluri care mergem .. si ne asteapta o noapte lunga si racoroasa pe o banca in parc.
nu se gaseste ceva forumist care are un garaj .. sau ceva ... unde putem sa dormim si noi 2-3 ore? va rog mult de tot.
hai ca nu venim cu mana goala. nu o sa ii para rau celui care face un gest nobil.
multumesc anticipat

Sus

Subiectul mesajului: good luck
MesajScris: Mie Iul 09, 2008 9:54 pm 
Neconectat
User

Salut, neinvins nu stiu sincer, la cine ai putea sa te odihnesti, nu ai nici o ruda? prieteni? pe acolo, ca e mare orasu si multi sunt din afara lui de prin toata tara, stau la camin sau in chirie :wink: , oricum nu iti recomand DELOC banca sau bushes, iti doresc multa bafta in cautarea "garajului" poate ne vedem si noi pe acolo la festival, by the way ma adresez metalistilor de pe forum, binecunoscuta trupa finlandeza Moonsorrow va concerta sambata 12.july.2008, seara la Odorheiu Secuiesc incepand cu orele 20:00 intrarea costa 35 lei iar drumul depinde de voi + celelalte cheltuieli :wink: asa ca sper sa se gaseasca vreo unu sau mai multi de ce nu; sa asiste la eveniment.

Cu stima, Adi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 09, 2008 11:06 pm 
Domnu` UltraMegaGigaModerator :P mai pe scurt : Roakere :D tu mergi la Artmania sa dormi ?? :evil: :cry: :evil: presupun ca mergi cu masina , daca esti sofer ai 2 optiuni , iti parasesti prietenii pt cateva ore de somn in masina , daca esti cu trenul nu dormi deloc , inainte sa pleci de acasa si pe drum ( tren) dormi de rupi si asta e :D defapt pe tren in general se bea muuullllttt sa ajungi in Sibiu gong :P

P.S anu trecut am fost cu masina :)) am baut in ultima zii de festival ( cea mai tare in general) si toata noaptea , dimineata am dormit vreo 2 ore in masina (ca sarmalele) si am plecat spre casa :) chiar mai ametit decat inainte sa dorm :D Acu 2 Ani sa nu mai zic (la H.I.M) am fost cu trenul , fara somn deloc in 2 zile si 2 nopti , dupa festival inainte sa merg in gara muream de foame :) ...... si ce putea un creier bolnav sa faca ?...... m-am dus la chiosc si am comandat direct 2 pet-uri de bere la 2.5l (din care numai unul am reusit sa il mananc) si aia a fost mancarea mea pana am ajuns acasa . Cand am ajuns in Bv dupa 5 minute in care s-au chinuit vreo 3 prieteni sa ma trezesasca, cand am coborat din tren nici nu stiam unde sunt (inca dormeam ,cu berea`n brate evident) :lol: :lol:

P.S.S La ArtMania nu se DOARME . punct :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 09, 2008 11:09 pm 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
Domnu` UltraMegaGigaModerator :P mai pe scurt : Roakere :D tu mergi la Artmania sa dormi ?? :evil: :cry: :evil: presupun ca mergi cu masina , daca esti sofer ai 2 optiuni , iti parasesti prietenii pt cateva ore de somn in masina , daca esti cu trenul nu dormi deloc , inainte sa pleci de acasa si pe drum ( tren) dormi de rupi si asta e :D defapt pe tren in general se bea muuullllttt sa ajungi in Sibiu gong :P

P.S anu trecut am fost cu masina :)) am baut in ultima zii de festival ( cea mai tare in general) si toata noaptea , dimineata am dormit vreo 2 ore in masina (ca sarmalele) si am plecat spre casa :) chiar mai ametit decat inainte sa dorm :D Acu 2 Ani sa nu mai zic (la H.I.M) am fost cu trenul , fara somn deloc in 2 zile si 2 nopti , dupa festival inainte sa merg in gara muream de foame :) ...... si ce putea un creier bolnav sa faca ?...... m-am dus la chiosc si am comandat direct 2 pet-uri de bere la 2.5l (din care numai unul am reusit sa il mananc) si aia a fost mancarea mea pana am ajuns acasa . Cand am ajuns in Bv dupa 5 minute in care s-au chinuit vreo 3 prieteni sa ma trezesasca, cand am coborat din tren nici nu stiam unde sunt (inca dormeam ,cu berea`n brate evident) :lol: :lol:

P.S.S La ArtMania nu se DOARME . punct :D

Ai dreptate Dr4g0n , dar poate omu e si el obosit dupa o zi de munca, sau dupa cateva ore de condus, sau mai stiu eu ce, dupa o noapte petrecuta in fata monitorului citin posturile altora :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 09, 2008 11:31 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

nee .. nu cu masina ... cum dracu mai beau a 2-a zi sa-mi tihneasca ...
si la faza cu dormitul .. o luati cum vreti voi .. dar tare bine ar fi prins un pat intre 2 zile pline cu trupe foarte tari. (suntem 2 cumpluri).
acuma nah .. daca nu e sa fie ... om sta intr-un bar pana dimineatza ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 09, 2008 11:40 pm 
neinvins scrie:
nee .. nu cu masina ... cum dracu mai beau a 2-a zi sa-mi tihneasca ...
si la faza cu dormitul .. o luati cum vreti voi .. dar tare bine ar fi prins un pat intre 2 zile pline cu trupe foarte tari. (suntem 2 cumpluri).
acuma nah .. daca nu e sa fie ... om sta intr-un bar pana dimineatza ...

Iti e frica de frig ? mai ales in cuplu ? nu cred domne` nu cred :P :D

Daca ajung pe acolo (evident cu masina, probabil o duba) , se poate rezolva cu dormitul pe lazi de bere sau baxuri :P depinde de situatie .... sau cred ca mai pot rezolva intr-un fel , in camin la niste gagici (bune prietene) dar in cazul asta nu trebuie sa imi i-au "bagaje" (muirea) cu mine

In fine , momentan pt mine nu e nimic clar , daca ajung sau nu pe acolo

Da-mi un add pe mess sa mai vorbim

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 10, 2008 7:23 am 
Neconectat
User

Un cort mai simplu pt. 3 persoane costa maxim 100 lei....
Restul stii....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 10, 2008 7:47 am 
aTa scrie:
Un cort mai simplu pt. 3 persoane costa maxim 100 lei....
Restul stii....

Si amenda ca il plantezi unde te taie capu` cat e ? stie cineva ? :D

Defapt , te risti sa te bagi in cort ? la cata lume e pe acolo se trezeste cineva sa iti faca "farse"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 10, 2008 8:00 am 
Neconectat
User

In sibiu nu se gaseste cazare/ noapte? :roll:

La o pensiune de 2 stele nu poate fii mai mult de 70-80 lei pt 2 persoane.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 10, 2008 8:12 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

e luat tot .... am sunat la cateva zeci de pensiuni, hosteluri, hoteluri si apartamente.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 10, 2008 10:21 pm 
Neconectat
User

Asta e ghinion nu gluma :( da ce sa ii faci daca vrei sa vezi trupe tre sa te risti nu? :wink: ; si cred ca merita efortu :wink: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 11, 2008 1:45 am 
Neconectat
User

Acolo la locul faptei oricum o sa gasesti cazare...
numai ca mergi la risc.
Oricum multa bafta.!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 11, 2008 12:37 pm 
Neconectat
User

@ visaton : de acolo vin, super tare locul , numai ca maine am treaba si a trebuit sa vin acasa.
@ neinvins: la artmania nu e loc special amenajat ptr. corturi? wtf?
:lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 11, 2008 4:07 pm 
Neconectat
User

@En1gma Ce urat ca nu poti veni maine la show :cry: multam pentru detalii :wink: abia astept sa ii vad pe Moonsorrow cum isi fac de cap :lol: B`bye

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 15, 2008 1:26 pm 
Neconectat
User

Salut, dragi forumisti, salut, En1gma , dupa cum am spus voi pleca la moonsorrow si asa s-a si intamplat. Si ce credeti ca am vazut... Un loc minunat in afara orasului, ce ii drept am avut de umblat pe jos umpic nu gluma, dara a meritat. Concert in padure inconjurat de copaci imensi, loc pentru camping cred ca au fost vreo 150 de corturi daca nu mai mult, multa lume buna in ciuda faptului ca doar eu cu prietenii mei cred ca am fost singurii romani de pe acolo restul maghiari care erau foarte prietenosi, dar nu conteaza etnia atata timp cat suntem oameni. Scule au avut baietii, nu am timp acum de uplodat scuzee(nu am facut multe poze la sonorizare, doar de la distanta). Tarabele cu food si cu multa bere erau acolo :wink: . De fapt acesta a fost un festival numit VIISZEKELYFOLDI ROCKMARATON, care dupa cate am inteles a inceput miercuri si s-a finalizat duminica. Toata ziua au cantat trupe in continuu. Inspre seara insa a venit momentul mult asteptat de mine urma sa urce pe scena trupa Moonsorrow, una dintre surprize a fost reprezentata de trupa de tehnicieni si sunetisti cu care au venit, cred ca erau in jur de 10 sau posibil peste aceasta cifra, care au facut unele modificari la sunet in speciali (Finlanda fiind cea mai specializata tara in sunet, avand printe cei mai buni sunetisti si ingineri de sunet). Cum s-a auzit.....?? Impecabil va spun eu, am stat in primele randuri, nu era volum asurzitor, in schimb cel putin avea o claritate... nu stiu daca am mai auzit undeva, a fost un vis implinit pentru mine :mrgreen: . Trupa a facut mult show cu publicul si nu numai, iar in final stiti voi binecunoscuta sesiune foto :lol: si autografe :wink: 8) . Astept sa imi reinstalez sitemu de operare si sa uplodez poze, iar atunci va voi spune si ce scule am vazut...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2