Salut, dragi forumisti, salut,
En1gma , dupa cum am spus voi pleca la moonsorrow si asa s-a si intamplat. Si ce credeti ca am vazut... Un loc minunat in afara orasului, ce ii drept am avut de umblat pe jos umpic nu gluma, dara a meritat. Concert in padure inconjurat de copaci imensi, loc pentru camping cred ca au fost vreo 150 de corturi daca nu mai mult, multa lume buna in ciuda faptului ca doar eu cu prietenii mei
cred ca am fost singurii romani de pe acolo restul maghiari care erau foarte prietenosi, dar nu conteaza etnia atata timp cat suntem oameni. Scule au avut baietii, nu am timp acum de uplodat scuzee(nu am facut multe poze la sonorizare, doar de la distanta). Tarabele cu food si cu multa bere erau acolo

. De fapt acesta a fost un festival numit VIISZEKELYFOLDI ROCKMARATON, care dupa cate am inteles a inceput miercuri si s-a finalizat duminica. Toata ziua au cantat trupe in continuu. Inspre seara insa a venit momentul mult asteptat de mine urma sa urce pe scena trupa Moonsorrow, una dintre surprize a fost reprezentata de trupa de tehnicieni si sunetisti cu care au venit, cred ca erau in jur de 10 sau posibil peste aceasta cifra, care au facut unele modificari la sunet in speciali (Finlanda fiind cea mai specializata tara in sunet, avand printe cei mai buni sunetisti si ingineri de sunet). Cum s-a auzit.....?? Impecabil va spun eu, am stat in primele randuri, nu era volum asurzitor, in schimb cel putin avea o claritate...
nu stiu daca am mai auzit undeva, a fost un vis implinit pentru mine

. Trupa a facut mult show cu publicul si nu numai, iar in final stiti voi binecunoscuta sesiune foto

si autografe

. Astept sa imi reinstalez sitemu de operare si sa uplodez poze, iar atunci va voi spune si ce scule am vazut...