The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 4:55 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: problema audio, inchidere astra '07!
MesajScris: Lun Iul 13, 2009 7:47 pm 
Neconectat
User

salut pt toata lumea!
am si eu un opelas, opel astra classic berlina din 2007, 1.7 cdti, 6800 euro de trei sapt cumparat de la reprezentanta din oradea
am cateva probleme usoare pe care le-am constatat la masina mea:
am un mp3 jvc 4 x50 mosfet [4x19w rms in 4 ohmi] pe care l-am conectat in locul vechiului cd-player sony-explode
cand am luat masina am constatat ca doar 2 boxe am si anume in usile din fata si cred ca nu sunt originale din moment ce sunt pe coaxiale pe 2/3 cai, dar nu asta e problema
problema e ca nu stiu cum ma pot uita sa vad daca am restul boxelor in usi ca vreau sa le schimb pe toate, sa pun 4 boxe coaxiale pe 2/3 cai de calitate superioara, fara tweetere si fara filtre in plus
dar nu vreau sa fac vreo prostie inainte de toate
ce am observat : ca sa ajung la difuzoare, ma refer doar la cele de jos alea mari, trebuie desfacute panourile usilor care sunt prinse in 2 suruburi pe fata si doar unu singur pe spate in fiecare usa
le-am desurubat dar nu le-am putut scoate pt ca nu am vrut sa trag de ele sa rup ceva
cum se procedeaza? care sunt pasii pt a ajunge la difuri?
ce dimensiuni tre buie sa aibe noile difuzoare pt ca sa se potriveasca perfect la suporturile originale? de cati toli tre sa fie, atat pe fata cat si pe spate?
voi ce boxe aveti, daca imi puteti recomanda ceva foarte bun ar fi super fain!
inca o problema: de o vreme, nu mai pot inchide masina de la telecomanda, ci doar de la cheia masinii, deci manual. sa fie bateria . terminata? nu se aprinde nici ledu de la telecomanda! deci doar manual o pot inchide in rest nu!
ce as putea face ca sa o inchid iar de la telecomanda? sa schimb bateria .?sa o curat? veniti cu sugestii/sfaturi!
bateria masinii e noua nouta ca fapt divers

inca ceva: de cate ori deschid usa soferului, deci doar usa soferului, se aude un piuit, si se opreste daca inchid usa !
dar de cate ori deschid usa tot piuie si cu cheia in contact si fara cheie in contact, ce sa fie baiu? ce as putea face ca sa nu mai piuie?

pe unde as putea introduce cablurile plus si minus de la bateria masinii pt un amplificator auto pana in portbagajul masinii? nu vreau sa dau gauri de nici un fel! voi pe unde le-ati introdus, in modul cel mai elegant?

am un amplif magnat 2x55 w rms 4 ohmi, e mai slabut, l-as putea alimenta de la alimentarea cd-playerului sau nu? as putea avea ceva probleme/riscuri mari?

observat ca ledurile de pe butonasele care deschid/inchid geamurile la usile din fata raman tot timpu aprinse, indiferent de situatie, ce as putea face ca sa le pot si stinge sa nu consume din baterie?
va multumesc mult pt rabdarea Dvs.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 13, 2009 10:00 pm 
Neconectat
User

Dute la un atelier specializat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 13, 2009 11:25 pm 
Neconectat
User

Bogdi16 scrie:
Dute la un atelier specializat.

+1 ...... Daca ai avea putin habar de masini nu ti-as recomanda chestia asta, dar din moment ce nu stii sa scoti panoul la o usa e grav :lol: .De restul problemelor nu mai spun nimic ca nu vad rostul. Mergi cu ea la sevice chiar si atunci cand schimbi difuzoarele.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 13, 2009 11:57 pm 
Neconectat
User

eu doar voiam sa va cer o sugestie sau macar un sfat

lucru pe care nici unul de pe forum nu-l poate realiza

dar totusi eu stiu ca inainte sa faci ceva te documentezi putin, eu asa m-am gandit

asa vorbiti de parca tot opeluri, bmw-uri, vw-uri, etc am avut pe mana

parca voi a-ti sti sa umblati la orice

deci va rog nu mai vb in necunostinta de cauza

mersi pt nimic

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 14, 2009 6:11 am 
Neconectat
User

marea majoritate a apelurilor au difuzoare de 16,5 cm daca imi aduc bine aminte, in usi. magnatul NU il alimentezi de la sursa playerului pt ca nu e conceputa pt consum mare, mai mare decat cel al playrului cu mult. se face alimentarea prin circuit separat. daca nu stii sa scoti panoul de pe usa, cel mai bine e sa mergi la un atelier, cel putin 1-2 ori pana te prinzi cum sta treaba. poti foarte bine sa rupi/smulgi/etc un fir si sa nu iti mai mearga geamu electric de pilda.
ai incredere in ce zice maestrul bogdi :wink:
cat despre inchidere, cred ca te-a lasat bateria din chie...mergi la opel sau la un shop de chei mai ok si ti-o schimba ei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 14, 2009 9:11 am 
Neconectat
User

ady_d33jay scrie:
eu doar voiam sa va cer o sugestie sau macar un sfat

lucru pe care nici unul de pe forum nu-l poate realiza

dar totusi eu stiu ca inainte sa faci ceva te documentezi putin, eu asa m-am gandit

asa vorbiti de parca tot opeluri, bmw-uri, vw-uri, etc am avut pe mana

parca voi a-ti sti sa umblati la orice

deci va rog nu mai vb in necunostinta de cauza

mersi pt nimic

Eu tin sa te anunt ca sunt mecanic auto de meserie, si da, un an de zile am lucrat numai cu bmw-uri :lol:

Daca nu stii sa dai panoul jos de pe o usa nu are rost sa iti dau sfaturi ca sa strici ceva.

Si daca tot vrei sa faci ceva calumea si te tii mare si tare, pe langa noi astia de pe forum, care vorbim in necunostinta de cauza, poti sa iei manualul automobilului si sigur trebuie sa gasesti niste explicatii acolo

:wink:

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2