I-a venit si randu la miticã asta sa se afirme inca o data. Dupa doi ani de paralizie sau trei, s-a dat de stire prin cetate ca se face un tam-tam si iacata ca asa a si fost. In data de 15-16 aug.2009 s-a intrunit comitetu astui oras sa adune norodu` la festival. Cu zdringhi-zdringhi au sustinut o echipa din Cluj care avea amplificare XP-uri si inca ceva care erau pe medii(spl la partea de medii slabut avand in vedere ca ampurile erau pe rosu intermitent, mai exact la voce si la unele pasaje mai pronuntate de medii) nu am recunoscut, linie integrala rcf, mixer phonic, procesare in mare parte phonic, si altele. Tin sa mentionez ca sunetul a fost ok, dar pe ici pe colo trebuiau corecturi. Cred ca niste poze va vor edifica putin, o sa incerc sa incarc si nicte clipuri daca va curge netu. Multumesc!
monitor
wir brauchen bass, bass
primariei i-a fost extrem de dificil ca sa sustina sculele, astfel incat s-a ajuns aici; urat nu?!
phonic
disco led`s
poze cu trupe incepand cu un incepator rar:
solist ducu...
grupul Desperado

poze cu obiective culturale din zona
cam atat la capitolul poze, urmeaza video:
View My Video
View My Video
pacat ca in video difuzoarele nu fac o miscare de "dute-vino"
View My Video
red arrea, uitati-va la phonicul de jos la canalul stg. mai apare fenomenul, in rest la cele de pe line array cele negre ledurile rosii sunt intensive. Observati cum se reduce semnificativ spl-lul cand intra tehnicianu` sub scena, chiar cum a cu statiile in clip nu se auzea tare deloc.
View My Video
Si nu in ultimul rand formatia Desperado(din camera reiese posibil ca sunetul fiind tare dar nu a fost asa, a fost incet)
View My Video
As mai adauga si clipul cu artificii, dar am pierdut o jumatate de zi cu totul.
Multumesc!
P.S. Imi cer scuze pentru calitatea proasta a clipurilor , era noapte si la unele zoomol era in blana