....tare poza de la inceputul topicului.scule profi observ (cdj 1000mk3 si mixer djm 800,totul de la Pioneer).iar dj-ul pare a fi Raresh,destul de bine cotat in Rom.
ce ma uimeste pe mine: dezinteresul dj-ului pt ceea ce inseamna notiuni elementare de acustica,componistica,cultura generala in ceea ce priveste modelele si producatorii de incinte acustice,procesoare,etc.
omul vine,isi pune castile,incepe sa mixeze pe bataie (de cele mai multe ori fara a se mai uita si in sala sa vada ce feedback are....si gata.daca il intrebi dupa pe ce sistem de sunet a cantat,nu stie.daca ii ceri o simpla recomandare pt un reglaj de eq,iar habar nu are. nu te chinui sa vb despre o separare de frecventze intre sat si subwooferi,pt ca iti pierzi timpul de pomana.iar in cele mai multe mixaje pe care le-am ascultat,am observat ca nu se respecta pasajele,mixajul nu e logic.nu se incaleca vocile sau sampleurile,dar nu e logic.intra cu piesa unde vor ei,nu unde incepe masura .
iar acum exemplu: club elegant,foarte bine echipat.pupitru:2 cdj1000+2 cdj1000mk2 +djm1000+cmx5000(pioneer). sunet: incinte acustice-8 dynacord x90+4 subwooferi b3 dynacord.amplificatoare Crownmacro,procesoare dbx.
dj-ul are in permanenta 3-4 led-uri rosii si pe pfl si pe master.
intrebare:de ce urci asa de sus cu ros-ul?nu stii ca ros-ul inseamna distorsiune?
raspuns: nu vezi ba ca avem procesoare dbx?alea ce pazesc?
era unul din dj-ii care intamplator mai stia cate un nume de producator.
aleluia!
dar cel mai mult imi plac cluburile unde pe eq,benzile de 25,30,35,40 hz sunt ridicate aproape la maximum.aia chiar au bass! lupiiiii baaaaaiiiiiii!!!!!
iar Sasha chiar are o problema,nu suporta Rosul,nici pe mixer,nici in amp-uri.in LaMania nu vroia sa intre in clipuri al draq dj,oricat de mult il rugau cei de acolo,pt ca nu se auzea suficient de tare.cica mixerul nu e pt volum,ci pt preamplificare,si daca vrei sunet puternic,mai cumpara-tzi niste incinte acustice si niste amplificatoare.......asta chiar facea pe desteptul

.....sau chiar este?