The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 5:57 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 11, 2007 7:08 pm 
Neconectat
User

Si eu m-am intalnit de multe ori cu domnii politai dar de obicei cand trebuia sa fac un party intr-un bloc vecinii deja erau anunatati (administratorul blocului punea un anunt in scara), si cand nu erau anuntati de obicei prima data au venit vecinii.

Offtopic: pana acuma doar odata am patit cu domnii mai grav cand facem un retro party chiar sub un hotel. In seara acea era sa opreasca muzica si sa primim amenda (toata noaptrea erau in jurul cladirii). La urma am aflat ca patronul hotelului era sef de politie :)

P.S Daca vreti sa ascultati linisti muzica acasa mutati-va la casa si cat mai departe de vecini :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 11, 2007 7:11 pm 
sZISZI scrie:
mutati-va la casa

si roaga-te sa nu ramana insarcinata vecina :!: .

Bunul simt al meu imi zice ca tre sa dau mai incet muzica ca doar i-am facut si botezul micei fetite :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 11, 2007 9:29 pm 
Neconectat
User

pitbull_bog scrie:
Si acum sa fiu ontopic am fost si ne-am interesat, iti trebuie o autorizatie de la primarie, si accordul vecinilor pe o anumita raza(nici ei nu stiau ) :?

Am auzit si eu despre ceva autorizatie de la primarie. Ai idee cat costa o asemenea autorizatie? Si cum se numeste exact acea autorizatie?

adircf scrie:
si roaga-te sa nu ramana insarcinata vecina .

foloseste prezervativul :!: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu-i bine sa lasi nimic in voia sortii... :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 11, 2007 9:40 pm 
mah, nu eu am lasat-o insarcinata pe aia. E femeie pe la vreo 40 de ani plus ca e prea durdulie pt mine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 11, 2007 10:18 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
. E femeie pe la vreo 40 de ani plus ca e prea durdulie pt mine.

Lasa mah, tu nu ai auzit ca morcovu tanar si gaina batrana, fac supa buna? :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2