Citat:
da petrica, acuma scoate-te, scoate-te. tu esti omul ce accepti ideile si rezolvarile tale la problemele tale. Daca noi iti spunem de standardul rms , aes etc, tu NU... tu cu Finu volt si Nanasu' Ampere. Oricum, in locul asta iti spun eu ca nu reusesti sa faci bascau.
adircf, ti-a mai zis cineva parmise pe un forum ca o dai in benganeala, iti spun si eu. Si nu stiu ce vrei sa demonstrezi tu prin afirmatia: "Daca noi iti spunem de standardul rms , aes etc, tu NU... tu cu Finu volt si Nanasu' Ampere." care este total deplasata si cred potrivinica cu caracterul tau (ma refer in special la partea a doua a propozitiei).
Citat:
Ti-am spus si iti mai spun. Vezi pe cine superi ca ti-a parea rau.
Eu nu supar pe nimeni ci doar alti sunt suparati pe anumite notiuni spuse de mine si care nu se potrivesc cu telul lor de a face bussines si cate si mai cate.
Citat:
Auzi, deja asa m-am saturat sincer de dedicatiile astea prin care rade lumea de tine.
Nu rade nimeni, lumea se amuza de aceast dialog total anapoda si care nu e la locul lui. Ce ati vrut sa demonstrati prin asta (ma refer la AdiRCF si gasca lui) ...nimic, multa incultura, neseriozitate, si ati dat dovata de o prostime iesita din comuna, a se vedea in acest sens forumul dedicat mie, cica. Tu adi, te-ai format pe forumuri ca unul care are o mica firma de sonorizari prin Baia Mare - Cluj si ai miscat si tu doua trei platane si doar atat. Mai sunt vreo doi trei persoane ca tine care au facut un tam tam si care nu au cunostinte cine stie ce de tehnice si vaste dar si-au construit o carapace in acest sens ca sa creada lumea acest lucru. Si iar ajungem la denaturarea informatiei.
Apropo, mai citeste si tu sectiunea "intrebarile incepatorilor" sau cred ca si paraskiosu a inceput deoarece si-a facut cica cont la mine, ia zi domnul
shumy, iar iti arde de caterinca ???