The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 1:13 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 02, 2007 11:43 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Citat:
Nu ai insultat pe unul, nu m-ai insultat pe mine, ne-ai insultat pe toti

+1.

nu vad ce legatura are varsa de 17-21 ani cu cunostintele intr-un domeniu sau altul. :twisted:
data viitoare gandestete mai bine inainte sa postezi, donpetrule!

Citat:
urat din partea ta petrica. urat de tot sa vorbesti asa la adresa noastra. suntem o familie aici !!!

bine zis!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 02, 2007 11:51 pm 
DJ_Kenwood scrie:
urat din partea ta petrica. urat de tot sa vorbesti asa la adresa noastra. suntem o familie aici !!!

ioane, asta-i cel mai tare raspuns de pe forum ever.

Aseara cand eram cu parakiosu la el in bucuresti la o bericica, am constatat ce bine mi-au prins forumurile astea. Am invatat chestii si pot sa zic ca mi-am facut prieteni buni. Poi daca ma duc in oradea, zalau, cluj, fagaras, bucuresti, iasi, bistrita, roman etc. pot sa beau o bericica cu niste useri si sa stam la o discutie care pana la urma ajungem la un subiect in care ne contrazicem. :lol: :wink:

chiar ca suntem in familie aici. vorbim, facem misto, ne certam, ne impacam, barfim :lol: , ne ajutam :!: , facem schimburi, tranzactii, desenam in paint etc. :wink:

noapte buna

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 12:03 am 
Neconectat
User

eu sincer, am respect pt userii care is mai "cultivati" ca si mine nu si pentru cei care se cred mai cultivati !
vorbind de nexus, pot sa zic ca am invatat multe de la el si nu numai de la el. l-am dat exemplu pentru ca si tu l-ai dat.
poate, poate ,poate,poate ca si tu stii ceva in domeniu asta petrica, dar, vorba aia , GURA BATE CU*U.
Faza asta cu 17-22 ani sau cat era si cu vorbitu asa urat la adresa noastra...... e chiar aiurea.
dupa cum zicea si @calin, nu conteaza varsta in nici un domeniu daca esti bun.
oricum, repet, URAT !

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 12:06 am 
Neconectat
User

Oricum nu cred ca merita sa se continua treaba asta. Mai bine potolestete si tu domnule donpetru ca deja e culmea ce se petrece pe aici.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 12:17 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

DJ_Kenwood scrie:
GURA BATE CU*U.

:)))) pe asta de unde ai mai scoso ? =)))

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 12:40 am 
Neconectat
User

Mda... eu voiam niste forumuri de electronica si uite unde s-a ajuns :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 1:07 am 
Neconectat
User

@pitbull, e o vorba din popor si careia ii dau perfecta dreptate. :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 2:03 am 
adircf scrie:
DJ_Kenwood scrie:

ioane, asta-i cel mai tare raspuns de pe forum ever.

Aseara cand eram cu parakiosu la el in bucuresti la o bericica, am constatat ce bine mi-au prins forumurile astea. Am invatat chestii si pot sa zic ca mi-am facut prieteni buni. Poi daca ma duc in oradea, zalau, cluj, fagaras, bucuresti, iasi, bistrita, roman etc. pot sa beau o bericica cu niste useri si sa stam la o discutie care pana la urma ajungem la un subiect in care ne contrazicem. :lol: :wink:

chiar ca suntem in familie aici. vorbim, facem misto, ne certam, ne impacam, barfim :lol: , ne ajutam :!: , facem schimburi, tranzactii, desenam in paint etc. :wink:

noapte buna

Eu unul recunosc ca stiu de la Nexus.DNA,Vasile si multi altii de pe forumurile importante (Paudio si elforum) foarte multe lucruri utile.Si daca nu stiu ceva vin si intreb.

Si eu sunt de parere ca suntem o familie care invata si isi imparteseste parerea impreuna.Ne contrazicem ,ne certam -asta este.maine merem la o bere si ne trece.

Dar daca intra unul de 16 ani care nu are cunostinte de niciunfel (vezi VACEA DE PE ALLDJS si SOFTPEDIA) si il sfatuieste DonPentru ce se va alege de el?

Don Petru ce vrei sa spui cu 16-21 de ani? Tu te-ai tiganit si cu nexus cae nu-i pustan.Si daca un pustan vrea sa isi faca 2 boxe si un amplif care-i baiu.Inseamna ca vrea sa faca ceva sa faca un ban si in acelasi timp pentru el este si un hobby.Si daca faci ceva cu pasiune este foarte foarte bine.

Poate o mare parte din user-ii acestor forum-uri nu stiu mare lucru in domeniul asta dar intreaba si invata.Si nu ar trebuii sa invete si sa se bazeze pe ce spui tu Don Pentru.Ai venit aici si te-ai dat mare destept si de fapt nu ai facut decat sa ne jignesti.Auziti lume pusti de 16-21 de ani.
Omule cand tu dormi acasa pustii astia muncesc si pun muzica si fac experienta si vad cum sta treaba.Si tu ii jignest .Grav de tot treaba asta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 7:06 am 
Citat:

Eu nu vorbesc la adresa voastra, fac dedicatie lui adiRCF, nexus si Parakiosu2. Ei sunt superstiuturi in audio dar nu stiu sa dea raspuns sau sa rezolve o ecuatie de gradul II.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 9:00 am 
da petrica, acuma scoate-te, scoate-te. tu esti omul ce accepti ideile si rezolvarile tale la problemele tale. Daca noi iti spunem de standardul rms , aes etc, tu NU... tu cu Finu volt si Nanasu' Ampere. Oricum, in locul asta iti spun eu ca nu reusesti sa faci bascau.

Ti-am spus si iti mai spun. Vezi pe cine superi ca ti-a parea rau. :lol:

Auzi, deja asa m-am saturat sincer de dedicatiile astea prin care rade lumea de tine. Tu ce vrei sa faci? Ce vrei sa obtii pana la urma? :?

p.s. Ai fost baiat cuminte si ai mers la baie aseara cu carticica cum ti-am spus ? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 9:30 am 
Citat:
da petrica, acuma scoate-te, scoate-te. tu esti omul ce accepti ideile si rezolvarile tale la problemele tale. Daca noi iti spunem de standardul rms , aes etc, tu NU... tu cu Finu volt si Nanasu' Ampere. Oricum, in locul asta iti spun eu ca nu reusesti sa faci bascau.

adircf, ti-a mai zis cineva parmise pe un forum ca o dai in benganeala, iti spun si eu. Si nu stiu ce vrei sa demonstrezi tu prin afirmatia: "Daca noi iti spunem de standardul rms , aes etc, tu NU... tu cu Finu volt si Nanasu' Ampere." care este total deplasata si cred potrivinica cu caracterul tau (ma refer in special la partea a doua a propozitiei).

Citat:
Ti-am spus si iti mai spun. Vezi pe cine superi ca ti-a parea rau.

Eu nu supar pe nimeni ci doar alti sunt suparati pe anumite notiuni spuse de mine si care nu se potrivesc cu telul lor de a face bussines si cate si mai cate.

Citat:
Auzi, deja asa m-am saturat sincer de dedicatiile astea prin care rade lumea de tine.

Nu rade nimeni, lumea se amuza de aceast dialog total anapoda si care nu e la locul lui. Ce ati vrut sa demonstrati prin asta (ma refer la AdiRCF si gasca lui) ...nimic, multa incultura, neseriozitate, si ati dat dovata de o prostime iesita din comuna, a se vedea in acest sens forumul dedicat mie, cica. Tu adi, te-ai format pe forumuri ca unul care are o mica firma de sonorizari prin Baia Mare - Cluj si ai miscat si tu doua trei platane si doar atat. Mai sunt vreo doi trei persoane ca tine care au facut un tam tam si care nu au cunostinte cine stie ce de tehnice si vaste dar si-au construit o carapace in acest sens ca sa creada lumea acest lucru. Si iar ajungem la denaturarea informatiei.

Apropo, mai citeste si tu sectiunea "intrebarile incepatorilor" sau cred ca si paraskiosu a inceput deoarece si-a facut cica cont la mine, ia zi domnul shumy, iar iti arde de caterinca ???

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 12:42 pm 
Neconectat
User

Hei!!!
Lasa-ti-l pe Mircea sa se bucure de concediu. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 1:06 pm 
PaulC scrie:
Hei!!!
Lasa-ti-l pe Mircea sa se bucure de concediu. :lol:

:D

Am inteles de la Don Petru Ca Mircea si Danii sunt propusi pentru banare pe acest forum pe perioada concediului. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 1:09 pm 
petrica asa-i cum zici tu... cu carapacea informatiei, gasca, 3 platane si ce ai zis tu, numai lasa-ne odata in pace. tu esti shefu, tu esti atotstiutorul omnipotent. Tu esti geniul neinteles care are dreptate tot timpul, esti pabna si the best electronic designer in the world numai lasa-ne in pace. nu vrem ideile tale. cine le vrea sa mearga la tine pe forum.

p.s. mai incearca cu contul

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 1:24 pm 
Cine poata sa imi spuna cine este user-ul mr_my de pe softpedia :D

Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2