The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 1:04 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 5:57 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

vin si alea imediat (vine importul in 2 transe)

difuzoare pe ele vor fi din oferta

E15 WN15, etc

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 6:16 pm 
parakiosule, vad ca ai chef de bascau. :lol:

mircea, ia pune tu la cosu' de gunoi te rog.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 6:33 pm 
adircf scrie:
parakiosule, vad ca ai chef de bascau. :lol:

mircea, ia pune tu la cosu' de gunoi te rog.

dika la dar de ce ma la cosu de gunoi?
te oftici tu?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 6:34 pm 
Neconectat
User

Parakiosu2 scrie:
Eventual poate ar merge la PC sau boxe de studio dar mai mult nu le vad utilizarea.

Daca suna sec atunci ce sa caute in boxe de studio ?
Nu vreau sa crezi ca ma iau de tine, dar sti macar care e scopul unei boxe de studio ( evident nu boombox ) ?

Referitor la incintele de plastic ( indiferent de firma ), cum spunea si Mrcea mai sus, ele sunt facute pt mobilitate, calitatea neffind pe locul intai, ci doar pe locul 2 ( sau 3, depinde de pretul cu care vrea producatorul sa iasa la vanzare ).

Cred ca trebuie un "refresh" la topic, adica sa fie mutate cateva posturi ( inclusiv acesta ) la gunoi ca o luam prin aratura. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 7:10 pm 
Referitor la incintele de plastic ( indiferent de firma ), cum spunea si Mrcea mai sus, ele sunt facute pt mobilitate, calitatea neffind pe locul intai, ci doar pe locul 2 ( sau 3, depinde de pretul cu care vrea producatorul sa iasa la vanzare ).

asta poti sa mai scrii odata

Si crede-ma ca stiu cu ce se mananca boxele de studio si vreau sa-mi cer scuze boxelor de studio ca le-am comparat cu niste cutii de tabla seci.

Pana acum Parca seria art de la o anumita firma se auzea mai bine ca un wn15 + driver de 2 toli?citez:"mai se aude mai bine ca paudio ,mai real mai natural,MA jur ma"etc.Acuma a devetit calitatea a 2 a si a 3 a?vedeti ca nu stiti ce vorbiti.Va contraziceti singuri

Pana acum va bateati cu caramida in piept ca nu exista sunet ca la plasticele alea si acuma au calitatea 2 si 3 :D OMG >>>>>>pentru cine a vazut filmul White Chicks :I LOVE THIS SONG
PLS sing it again hahahahahahahahahahaha

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 7:40 pm 
parakiosule, sa mor eu daca te inteleg. Unde vrei sa ajungi ?ce vrei sa demnstrezi ?

sau doar te plictisesti pa-casa ?

intr-o vrme imi ziceai pe mess ca ti-o picat fata cand le-ai auzit, altadata ca te-o lasat rece apoi iar le-ai vazut pe undeva cu Sergiu si iar ati ramas masca.

ce droguri iei ? mitsubishi ? ia si tu un sfert altadata, ca una intraga face ravagii. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 8:21 pm 
Neconectat
User

Baieti,fiecare cu gusturile lui!
Gusturile nu se discuta!Parca am mai auzit fraza asta de o mie de ori,deci stati calmi,nu va mai certati aiurea!

Ps:Nu uitati ca oricum nu exista cea mai buna boxa din lume!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 11, 2008 8:26 pm 
Neconectat
User

Parakiosu2 scrie:
Pana acum Parca seria art de la o anumita firma se auzea mai bine ca un wn15 + driver de 2 toli?citez:"mai se aude mai bine ca paudio ,mai real mai natural,MA jur ma"etc.Acuma a devetit calitatea a 2 a si a 3 a?vedeti ca nu stiti ce vorbiti.Va contraziceti singuri

Pana acum va bateati cu caramida in piept ca nu exista sunet ca la plasticele alea si acuma au calitatea 2 si 3 :D OMG >>>>>>pentru cine a vazut filmul White Chicks :I LOVE THIS SONG
PLS sing it again hahahahahahahahahahaha

Chiar te rog sa cauti ( daca ai rabdare bineinteles ) un post de-al meu in care am afirmat ca boxele de plastic is cele mai bune.
In legatura cu calitate e pe locul 2 sau 3 mie asa mi s-a parut la ce boxe am auzit ( cel mai reprezentant specimen a fost Mackie )...personal nu am ascultat un Art pana acuma asa ca nu am comentat nimic de firmele pe care nu le-am auzit.
Totusi pana acuma nu spun ca am fost dezamagit de ce am auzit, si nu suna sec...

Referitor la pret aici e discutabil. Spun asta pt ca daca esti interesat doar de pret atunci te uiti la pret, daca esti interesat doar de perfornamte atunci te uiti numai al performante, indiferent de pret, daca te intereseaza ceva cu cel mai bun raport calitate/pret atunci te uiti la gama respectiva etc...sper ca s-a inteles.
Nu favorizez nicio firma din acest domeniu, dar in alte domenii mi-am dat seama de ceva vreme buna ca daca vrei un produs de calitate trebuie sa scoti banu din buzunar ca sa-ti iei ceva de brand ( aici ma refer la lactopcul meu, de care personal sunt foarte multumit - DELL - ). In mod suprinzator cateodata se aplica si in acest domeniu, si aici dau ca exemplu EV si L'Acoustic ( cele mai calumea sisteme de line array pe care le-am auzit ).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 12, 2008 4:33 am 
adircf scrie:
parakiosule, sa mor eu daca te inteleg. Unde vrei sa ajungi ?ce vrei sa demnstrezi ?

sau doar te plictisesti pa-casa ?

intr-o vrme imi ziceai pe mess ca ti-o picat fata cand le-ai auzit, altadata ca te-o lasat rece apoi iar le-ai vazut pe undeva cu Sergiu si iar ati ramas masca.

ce droguri iei ? mitsubishi ? ia si tu un sfert altadata, ca una intraga face ravagii. :lol:

vorba aia _|_ >>>> A RRRRRRRRRRRRRR TTTTTTTTTTTTTTTTTT

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 12, 2008 4:18 pm 
??????? :?

DLFHN;DS;DSNV;LSKND;VIHSLNBVLJSNB N;lsnd ;lndn ln;s d'sdj nd hcib uwiudbsi bc ndsujncsdncoIDCNDSL JjiUG Iilgll GGIUGLGYHvvv LH l IYVV SDVSCNVSNMVNSN F tawE sSESEdudtyfluj DLFHN;DS;DSNV;LSKND;VIHSLNBVLJSNB N;lsnd ;lndn ln;s d'sdj nd hcib uwiudbsi bc ndsujncsdncoIDCNDSL JjiUG Iilgll GGIUGLGYHvvv LH l IYVV SDVSCNVSNMVNSN F tawE sSESEdudtyflujDLFHN;DS;DSNV;LSKND;VIHSLNBVLJSNB N;lsnd ;lndn ln;s d'sdj nd hcib uwiudbsi bc ndsujncsdncoIDCNDSL JjiUG Iilgll GGIUGLGYHvvv LH l IYVV SDVSCNVSNMVNSN F tawE sSESEdudtyflujDLFHN;DS;DSNV;LSKND;VIHSLNBVLJSNB N;lsnd ;lndn ln;s d'sdj nd hcib uwiudbsi bc ndsujncsdncoIDCNDSL JjiUG Iilgll GGIUGLGYHvvv LH l IYVV SDVSCNVSNMVNSN F tawE sSESEdudtyflujDLFHN;DS;DSNV;LSKND;VIHSLNBVLJSNB N;lsnd ;lndn ln;s d'sdj nd hcib uwiudbsi bc ndsujncsdncoIDCNDSL JjiUG Iilgll GGIUGLGYHvvv LH l IYVV SDVSCNVSNMVNSN F tawE sSESEdudtyflujDLFHN;DS;DSNV;LSKND;VIHSLNBVLJSNB N;lsnd ;lndn ln;s d'sdj nd hcib uwiudbsi bc ndsujncsdncoIDCNDSL JjiUG Iilgll GGIUGLGYHvvv LH l IYVV SDVSCNVSNMVNSN F tawE sSESEdudtyflujDLFHN;DS;DSNV;LSKND;VIHSLNBVLJSNB N;lsnd ;lndn ln;s d'sdj nd hcib uwiudbsi bc ndsujncsdncoIDCNDSL JjiUG Iilgll GGIUGLGYHvvv LH l IYVV SDVSCNVSNMVNSN F tawE sSESEdudtyflujDLFHN;DS;DSNV;LSKND;VIHSLNBVLJSNB N;lsnd ;lndn ln;s d'sdj nd hcib uwiudbsi bc ndsujncsdncoIDCNDSL JjiUG Iilgll GGIUGLGYHvvv LH l IYVV SDVSCNVSNMVNSN F tawE sSESEdudtyflujDLFHN;DS;DSNV;LSKND;VIHSLNBVLJSNB N;lsnd ;lndn ln;s d'sdj nd hcib uwiudbsi bc ndsujncsdncoIDCNDSL JjiUG Iilgll GGIUGLGYHvvv LH l IYVV SDVSCNVSNMVNSN F tawE sSESEdudtyfluj

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 12, 2008 7:49 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

topicul asta chiar isi merita numele :roll: :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 12, 2008 8:01 pm 
mai ales cu tractorisul de parakiosu. are tractor albastru cu alb si caroserie din plastic.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 12, 2008 8:18 pm 
Neconectat
User

HA,HA,HA :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 12, 2008 8:32 pm 
adircf scrie:
mai ales cu tractorisul de parakiosu. are tractor albastru cu alb si caroserie din plastic.

mai nou vad ca ara cu el tot forumul si nu se plange. trage pe aratura in clip cu tractorul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 13, 2008 2:32 am 
nu e ma din plastic ca alea din plastic nu ara bine :D

e CLASS :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2