Parakiosu2 scrie:
Pana acum Parca seria art de la o anumita firma se auzea mai bine ca un wn15 + driver de 2 toli?citez:"mai se aude mai bine ca paudio ,mai real mai natural,MA jur ma"etc.Acuma a devetit calitatea a 2 a si a 3 a?vedeti ca nu stiti ce vorbiti.Va contraziceti singuri
Pana acum va bateati cu caramida in piept ca nu exista sunet ca la plasticele alea si acuma au calitatea 2 si 3

OMG >>>>>>pentru cine a vazut filmul White Chicks :I LOVE THIS SONG
PLS sing it again hahahahahahahahahahaha
Chiar te rog sa cauti ( daca ai rabdare bineinteles ) un post de-al meu in care am afirmat ca boxele de plastic is cele mai bune.
In legatura cu calitate e pe locul 2 sau 3 mie asa mi s-a parut la ce boxe am auzit ( cel mai reprezentant specimen a fost Mackie )...personal nu am ascultat un Art pana acuma asa ca nu am comentat nimic de firmele pe care nu le-am auzit.
Totusi pana acuma nu spun ca am fost dezamagit de ce am auzit, si nu suna sec...
Referitor la pret aici e discutabil. Spun asta pt ca daca esti interesat doar de pret atunci te uiti la pret, daca esti interesat doar de perfornamte atunci te uiti numai al performante, indiferent de pret, daca te intereseaza ceva cu cel mai bun raport calitate/pret atunci te uiti la gama respectiva etc...sper ca s-a inteles.
Nu favorizez nicio firma din acest domeniu, dar in alte domenii mi-am dat seama de ceva vreme buna ca daca vrei un produs de calitate trebuie sa scoti banu din buzunar ca sa-ti iei ceva de brand ( aici ma refer la lactopcul meu, de care personal sunt foarte multumit - DELL - ). In mod suprinzator cateodata se aplica si in acest domeniu, si aici dau ca exemplu EV si L'Acoustic ( cele mai calumea sisteme de line array pe care le-am auzit ).