Sandu_Alex_999 scrie:
cristi@n scrie:
adircf : da
nexus : de selenium nu am stiu, uite ca acum stiu

Ca si concluzie, zic ca ar fi mult mai indicate niste difuzoare rezistente la umezeala, decat burete peste tabla, pe sub, prin spate...

. Daca ar fi sa stiu boxele trebuie sa suporte niste conditii mai dure, eu sincer as merge pe niste difuzoare concepute pentru asa ceva. Si nu cred ca sunt mai slabe ca si performante decat cele mai ''normale''
Buretele e sfant!

Si daca cineva iti face ceva la boxe intentionat , tu esti devina , ca nu ai avut grija de ele

Eu la toate evenimentele , plasez boxele cat mai aproape de mine si totusi cat mai departe de restul lumii. Undeva in ceva coltz indepartat. Daca se poate pun si o masa in fatza boxei
La evenimentele outdoor e simplu: gard de jur-imprejur.Nu cred ca e asa de complicat

Daca mi-ar face cineva rau
intentionat la boxe, acel cineva nu cred ca o sa mai fie constient dupa fapta comisa, asfel nu cred ca o sa mai faca o fapat asemanatoare,
intentionat, toata viata lui

. De acord ca trebuie sa ai grija de ele, ca doar sunt ale tale, dar cand cineva le vrea raul si chiar o face, acel cineva o sa plateasca
E foarte simplu
PS: era vorba de protectia boxelor impotriva vremii, umezelii, si alte chestii ce apartin de natura. Nu impotriva relelor vointe ale unor persoane care nu stiu decat sa distruga