The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 10:56 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 04, 2008 2:52 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

mk3_cdj scrie:
Chiar ca la asta nu m-am gandit. Nexus ce sistem de prindere ar fi ideal ca se si poata da jos? tu cum ai facut la alea albe :?:

la toate boxele pe care le producem , tabla se poate da jos fara sa se dezlipeasca buretele.

suruburile sunt amplasate chiar pe marginea tablei, iar buretele nu este lipit in acea zona.

pt a gasi capul surubului , se palpeaza buretele, iar apoi se trage putin la o parte pt a dezveli capul surubului

pt cristi@n
pt aplicatii de exterior si boxe supuse la transport frecvent recomand ca buretele sa fie lipit pe interiorul tablei perforate.

este extrem de folositor impotriva lichidelor.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 04, 2008 3:13 pm 
Neconectat
User

ma gandeam eu ca numai asa ieste cea mai buna solutie ms

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 04, 2008 3:42 pm 
Neconectat
User

Nexus, varianta cu lipirea buretelui pe spatele tablei nu mi se pare chiar atat de buna. Ca si protectie impotriva conditiilor extreme intr-adevar, desi eu zic ca o husa pentru ele, pana la locul unde sunt amplasate este suficienta. Totusi deja cred ca este prea mult material in fata difuzoarelor, si sunetul nu mai se propaga corespunzator si la fel de clar. Parera mea, desi nu am auzit astfel de boxe, dar poate ma insel... :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 04, 2008 3:46 pm 
Neconectat

buretele este fonotransparent

chiar crezi ca daca il muti de pe fata tablei pe spate se schimba ceva?

protectia nu e pt durata transportului, ci chiar pt perioada sonorizarii

(bere + ploaie + praf)

ca idee, in Outline doppia si tripla, exista burete fonotransparent introdus chiar in gatul hornului pt a proteja de mizerie driverele si mediile.

daca te uiti pe grafice, ai sa vezi ca nu interfereaza semnificativ, inaltele tot acolo sunt.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 04, 2008 3:58 pm 
Neconectat
User

Ok, am inteles :wink:, m-am lamurit si cu asta :lol:
Ca tot veni vorba de ploaie, conditii nasoale de vreme, bere, intr-un exemplu umezeala mare, am vazut ca sunt si niste difuzoare foarte ''indicate'' pentru asa ceva :lol:. Nu vreau sa dau firma, desi linkul este chiar pe acest forum, niste difuzoare italiene :wink:. Totusi cred ca acelea ar fi solutia ''extrema'' :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 04, 2008 4:02 pm 
Faital cumva ?

au difuzoare buna baietii. :wink:

sunt curios cine o sa se bage la distributie in Romania. Kenwood, vinde rcf-urile alea si hai sa vindem faital-uri. :lol:

Ultima oară modificat de user eliminat pe Lun Feb 04, 2008 4:06 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 04, 2008 4:05 pm 
Neconectat

Selenium WPU seria 07

1207
1507
1807

au conuri din QCF (quartz composite fiber) si pot sa confirm ca poti sa torni o galeata de apa in ele si nu au nici o problema

DNA avea o poza cu un WPU1807 cu o galeata de apa turnata in con si o ratusca plutind pe ea :lol:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 04, 2008 4:10 pm 
Neconectat
User

adircf : da :D
nexus : de selenium nu am stiu, uite ca acum stiu :wink:
Ca si concluzie, zic ca ar fi mult mai indicate niste difuzoare rezistente la umezeala, decat burete peste tabla, pe sub, prin spate... :lol:. Daca ar fi sa stiu boxele trebuie sa suporte niste conditii mai dure, eu sincer as merge pe niste difuzoare concepute pentru asa ceva. Si nu cred ca sunt mai slabe ca si performante decat cele mai ''normale'' :wink:

Bineinteles completate cu niste tabla perforata :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 04, 2008 4:59 pm 
Neconectat
User

Eu vreau sa folosesc buretele pentru design , bineinteles acuma daca tot il tot il pun sper sa protejeze si boxele de lichide , pana acuma nam avut probleme cu lichidele, sper sa nu am nici de acuma inainte :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 04, 2008 5:02 pm 
Neconectat
User

Nexus dar daca lipesti pe spatele tablei cum se poate sa nu se vada ca e lipit :?:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 04, 2008 5:13 pm 
cu grija. dai cu prena suprafata tablei in interior. astepti vreo 10 minute. si apoi pui exact buretele pe tabla, fara sa-l ajustezi. daca-l ajustezi, manjesti totul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 04, 2008 6:09 pm 
Neconectat
User

cristi@n scrie:
Ca si concluzie, zic ca ar fi mult mai indicate niste difuzoare rezistente la umezeala, decat burete peste tabla, pe sub, prin spate... :lol:. Daca ar fi sa stiu boxele trebuie sa suporte niste conditii mai dure, eu sincer as merge pe niste difuzoare concepute pentru asa ceva. Si nu cred ca sunt mai slabe ca si performante decat cele mai ''normale'' :wink:

Buretele e sfant! 8) Si daca cineva iti face ceva la boxe intentionat , tu esti devina , ca nu ai avut grija de ele :wink:
Eu la toate evenimentele , plasez boxele cat mai aproape de mine si totusi cat mai departe de restul lumii. Undeva in ceva coltz indepartat. Daca se poate pun si o masa in fatza boxei :wink:
La evenimentele outdoor e simplu: gard de jur-imprejur.Nu cred ca e asa de complicat :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 04, 2008 6:30 pm 
Neconectat
User

Sandu_Alex_999 scrie:
cristi@n scrie:

Buretele e sfant! 8) Si daca cineva iti face ceva la boxe intentionat , tu esti devina , ca nu ai avut grija de ele :wink:
Eu la toate evenimentele , plasez boxele cat mai aproape de mine si totusi cat mai departe de restul lumii. Undeva in ceva coltz indepartat. Daca se poate pun si o masa in fatza boxei :wink:
La evenimentele outdoor e simplu: gard de jur-imprejur.Nu cred ca e asa de complicat :roll:

Daca mi-ar face cineva rau intentionat la boxe, acel cineva nu cred ca o sa mai fie constient dupa fapta comisa, asfel nu cred ca o sa mai faca o fapat asemanatoare, intentionat, toata viata lui :twisted: :lol:. De acord ca trebuie sa ai grija de ele, ca doar sunt ale tale, dar cand cineva le vrea raul si chiar o face, acel cineva o sa plateasca :wink:
E foarte simplu :wink:

PS: era vorba de protectia boxelor impotriva vremii, umezelii, si alte chestii ce apartin de natura. Nu impotriva relelor vointe ale unor persoane care nu stiu decat sa distruga :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 04, 2008 6:59 pm 
Neconectat

cristi@n scrie:

Bineinteles completate cu niste tabla perforata :wink:

daca boxele vor functiona inr-un mediu cu umezeala, terasa exterioara unde va mai si ploua pe ele, recomand difuzoare specializate pt exterior.

buretele e o protectie pt accidente.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2