The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 7:21 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 49 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 1:59 am 
Neconectat
User

Amintirile astea :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 9:51 am 
Neconectat
User

mai baieti tineti minte CARBITUL ?:D tuloi cat ne jucam cu ala..... faceam puscatori de alea din cutie de brasero... gauream la un capat cu cuiu.. puneam inauntru carbit+apa si apoi o flama la fundul cutiei, BUM. superb. Odata era sa imi puste in mana un flacon de 0,5 Litri. am pus carbit in el si apa si am agitat si am infiletat repede. normal ca dupa 10 secunde, so umflat f tare, si era imposobil de desfacut. L-am dat la cineva sa incerce, ala nu o reusit, si la un moment dat mi-o zis un prieten, ARUNCA FLACONU CA PUSCA. l-am aruncat sub o placa de beton si dupa 5 secunde o duduit maxim maxim maxim de tare. toti ne-am speriat, si ne-am imptrastiat precum is spitele de la bibicleta, centrul actiunii fiind butucu' :D
apoi am auzit sirene.... n=am mai iesit din casa, vreo 2 zile :D am fost inger :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 9:55 am 
Neconectat
User

Exact la asta ma gandeam acuma. Dupa ce faceam o prostie (gen carbit, luat curentu la 3 blocuri cu chestii din alea cu castane la capete) eram cuminte vreo 2 zile dupa aia .. here we go again 8)

Ah, apropo de fetele de pe aici, cica ii zicea parada modei, mergeam prin scari unde.. tu prima :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 11:47 am 
Neconectat
User

La 10 ani i-am invatat pe astai sa faca bombe cu carbid, ca aveam din belsug un maldar de la un service auto care suda oxi acetilenic si a bubuit de s-a trezit tot cartieru, lumea iese innebunita 8) si dupa aia baietii de la service ne rugau sa le aratam si lor cum se face. Stau si ma gandesc cum era daca era carbid pur ca asta era folosit o singura data la sudura deci maia vea si ceva apa in el :?

Ar mai fi multe de povestit, vorba altora, primu fum, dupa niste blocuri prin cartierele ploiestiului, intre timp m'am lasat, plimbatu cu bicicleta ca dupa aia am trecut de pe la varsta de 11 ani la sporturi extreme cu bicicleta gen cross, downhill si altele...mama cate julituri sau bisnita cu statii de amplificare si reparatu de televizoare pe la vecini...tin minte o iarna prin 2000 parca cand eram rupti de foame, dupa bataie cu zabada si etc, intr'un parc apropiat de casa mea si am mers la un non stop, salam cu mustar tati 8) si dupa aia bataie cu tuburile de crema de branza :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 12:29 pm 
Eu nu stiu de voi, dar "noi" aveam obsesia urmatoare:

cum prindeam vreo 2 sau 3 cauciucuri le dadeam foc sa iasa fumul ala nergu. odata am prins 5 cauciucuri de camion. Evident co toate femeile din cartier isi luau hainele de pe balcon sa nu le aibe pe toate negre.

copii copaci ce eram :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 12:50 pm 
Neconectat
User

..si le dadeam drumu pe deal in jos :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 1:03 pm 
Neconectat
User

http://mosh.nokia.com/content/32EAC8BB8 ... 0AEE041F49

Asta ma face sa ma gandesc... de ce nu eram si eu la fel de "deshtapt" ca pruncu` asta cand eram la varsta aia.. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 1:16 pm 
En1gma scrie:
http://mosh.nokia.com/content/32EAC8BB82891286E040050AEE041F49

prea tare. noi am avut un prieten pocait, 10 pe linie, toti profesorii il iubeau ce a sunat de 2 ori ca-i bomba-n scoala. si-a modificat si vocea la telefon. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 2:03 pm 
Neconectat
User

En1gma scrie:

Super tare :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 2:14 pm 
Neconectat
User

eheeeee ..... ce vremuri
carbid - bubuiam cutii de brasero si alte porcarii pana ne fugareau vecinii din fata blocului
mie nici acum nu imi mai creste par pe primele 2 degete de la mana dreapta dupa ce m-am fript bine :lol:

gume turbo - molfaiam pana faceam febra musculara la falci ..... strangeam surprize ... faceam colectii, le puneam dupa numar - cu miile aveam .... faceam schimburi, jucam poker pe ele

fotbal .... pai jucam in fata blocului cu tenesi in picioare pana ne intindeam ca ramele de oboseala
nu tineau tenesii mai mult de 2 saptamani - ca ieseau degetele prin ei

lapte gros - parca imi amintesc prietenii aia mai grasi cand imi sareau in spate ... vaileu schinarea :lol:

erau pe la marginea cartierului vile in constructie, santiere fel de fel ... mergeam cu tuburile si jucam pac-pac ..... faceam cate o mizerie de nu mai strangea nici dracu, sau prin fata blocului ..... ne fugareau vecinii, mai prindea pe cate unu si-i rupea tubu de cur - beleaua de pe lume

pocnitori cu injectoare de tractor .... puneam pucioasa d`aia de chibrit, bagam cuiu si ii ardeam un bolovan si bum

datu cu cercu .... cercuri d`alea de cauciuc care se baga pe tuburile de oxigen + niste carje speciale din sarma de gard ..... si fugeam prin jurul blocului pana ne gasea dracu

"tara tara vrem ostasi" ...... parca imi aduc aminte si acum cand m-am dus in cap dupa ce am vrut sa "rup" intre doi mai mari
cred ca si acum am gaura in cap .... deasupra cefei - kanci mai creste par

baba oarba in scara de bloc ..... behaiala de behaiala cand se mai izbea cate unu de perete

jucam "ascunsa" ..... ne bagam pe unde nici dracu nu se gandea ... prin toate gaurile, prin toate scorborile, ne urcam in copaci .... pe sub masini

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 2:25 pm 
Neconectat
User

si chefurile se faceau in camera mare, nu in sali inchiriate :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 2:35 pm 
eljohn scrie:
si chefurile se faceau in camera mare, nu in sali inchiriate :)

asa am facut prima mea sonorizare cu 2 boxe de kastan tento sb 30 parca, alea cu leduri rosii.

Mah baietii, care mai tine minte urmatoarele 3 chestii ce mi-au marcat placut copilaria:

1. Oul Kinder, dar cel cu surprizele ce trebuiau asamblate, nu seria aia ca iti vinea o statuie :lol:

2. Masinutele cu telecomanda wireless ce le desfaceam dupa 2 luni sa vad ce ii inauntru sau in loc de 2 baterii AAA ce alimentau motorasul cu 3 V puneam una de 9V sa mearga mai tare si se strica motorasul dupa cateva zile :lol:

3 si cel mai important, LEGO Technic. Am avut 2 seturi din alea cu pirati si 4 seturi adevarate, un elicopter mare, o masina galbena cu motor V2, un hovercraft si inca ceva, nu mai stiu. odata lam facut o masina cu 8 roti, motor v6, suspensii pe spate si lunga de vreo juma de metru. avea directie, arme si toate shmenurile ce le vedea un copil la desenele animate BeastWars, transformers, Johnny Quest, Godzilla si inca cateva 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 6:34 pm 
Neconectat
User

adi, oul kider il tin minte...
dar.. masinutele MATCHBOX sau HOTWEELS, tineti minte? scria pe ele.. Made in Macaw sau Made in Taiwan, astea erau cele mai bune... :D
masinute de alea de fier.. vai cat ma jucam cu ele ma....

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 6:39 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

eu aveam ca un fel de skate .. manufacturat in scara blocului. era compus din o scandura (cea pe care stai), si in spate avea un let, la capetele caruia erau batuti niste rulmenti. in fata, era un alt let, mobil de data asta tot cu rulmenti. se vera cu picioarele, si propulsia era asigurata de un divers. majoritatea aveam deastea. faceam unu la cate 2 .. si mergem pe strada cu ele. faceau tata o galagie .... o sa caut o poza ....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 7:32 pm 
si eu am avut din ala. noi ii ziceam cart.

am avut cu rulmenti de diametru 20 cm pe spate si ep fata de 10 cm. nu-i ungeam deloc sa faca cat mai mult zgomot. mi-am pus i burete acoperit cu o punga la cur. :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 49 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2