eheeeee ..... ce vremuri
carbid - bubuiam cutii de brasero si alte porcarii pana ne fugareau vecinii din fata blocului
mie nici acum nu imi mai creste par pe primele 2 degete de la mana dreapta dupa ce m-am fript bine
gume turbo - molfaiam pana faceam febra musculara la falci ..... strangeam surprize ... faceam colectii, le puneam dupa numar - cu miile aveam .... faceam schimburi, jucam poker pe ele
fotbal .... pai jucam in fata blocului cu tenesi in picioare pana ne intindeam ca ramele de oboseala
nu tineau tenesii mai mult de 2 saptamani - ca ieseau degetele prin ei
lapte gros - parca imi amintesc prietenii aia mai grasi cand imi sareau in spate ... vaileu schinarea
erau pe la marginea cartierului vile in constructie, santiere fel de fel ... mergeam cu tuburile si jucam pac-pac ..... faceam cate o mizerie de nu mai strangea nici dracu, sau prin fata blocului ..... ne fugareau vecinii, mai prindea pe cate unu si-i rupea tubu de cur - beleaua de pe lume
pocnitori cu injectoare de tractor .... puneam pucioasa d`aia de chibrit, bagam cuiu si ii ardeam un bolovan si bum
datu cu cercu .... cercuri d`alea de cauciuc care se baga pe tuburile de oxigen + niste carje speciale din sarma de gard ..... si fugeam prin jurul blocului pana ne gasea dracu
"tara tara vrem ostasi" ...... parca imi aduc aminte si acum cand m-am dus in cap dupa ce am vrut sa "rup" intre doi mai mari
cred ca si acum am gaura in cap .... deasupra cefei - kanci mai creste par
baba oarba in scara de bloc ..... behaiala de behaiala cand se mai izbea cate unu de perete
jucam "ascunsa" ..... ne bagam pe unde nici dracu nu se gandea ... prin toate gaurile, prin toate scorborile, ne urcam in copaci .... pe sub masini