The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 6:22 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 20, 2008 12:42 am 
Neconectat
User

Vai ma dragon dar mare mester ii fii si tu sa poti zice asa ceva.Ii fii un fel de justitiar printre sunetisti la vreme..
Lasand la o parte faptul ca tu acum 2 ani puneai intrebari daca e bun diful sal in planar vawe horn si alte intrebari care doar un hbarnist le pune acum brusk ai devenit un GURU in domeniu.
Ai citit mult forumuri si consideri ca esti autotstiutor si acuma probabil iti permiti sa torturezi persoanele care duc amplifuri in clip sau?
sunt curios ce experientza ai in sonorizari live?? ce scule detzii?
daca esti intratat de destept de ce nu ai tu sculele acelea? de ce nu te duce pe tine capul sa faci atatzia bani precum face firma aia? I usor sa citesti forumuri si chestii teoretice si e alta sa fii pus in situatzia respectiva.
Bogdi16 nu imi e prieten nu il cunosc personal vorbim pe mess atat. Nu ii tin apararea dar pot sa iti spun ca lucreaza pe scule pe care tu te-ai curenta si tortura singur ca sa le ai.
numa bine.

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 20, 2008 7:59 am 
@noobsound : stii tu ceva de difuri sal in planar dar .......
Dr4g0n scrie:
MasterG scrie:
Am o intrebare un difuzor SAL spa5070 de18'' ar merge pt un horn planar...?

Pz / W 250
Pn / W 180
Z / Ω 8
fs / Hz 36
f / Hz 25-2200
fx / Hz 1000
Spl / dB 93
∅ / inch 2,5
RDC / Ω 7,7
Sd / cm2 1164,0
Qms 4,94
Qes 1,32
Qts 1,04
VAS / l 221,56
Mms / g 160,73
Rms / kg/s 8,17
Cms / mm/N 0,12
BxL / Tm 14,10
L / mH 1,29
∅ / mm 456
∅ / mm 422

la difu asta din simulari reiese ca cel mai bine ar merge o incinta seled de vreo 130L volum intern...... in BR are niste varfuri foarte mari la 60-70Hz si o sa sune naspa ......

referitor la scule , acu 3-4 ani nu ma interesa deloc cum se fac boxe /calcule / simulari .....etc. pe vremea aia cantam cu trupa pe orice scule fara sa ne intereseze pe vreunu ce e de ele si cu ele. tot pe vremea aia aveam tentative sa fac asa zise boxe pt unii si altii cu tot felul de difuri chinezesti si fara sa calculez nimic, .....cam toti au inceput asa..... La un moment dat m-am aruncat cu o investitie mare in domeniul asta si am ajuns de la majorate si chefuri la domeniul LIVE dar si asta ocazional si daca am timp si chef . Momentan sunt axat pe multe alte domenii de activitate care aduc profit , sunetul a fost si asa o sa ramana pt mine doar un hobby .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 20, 2008 8:40 am 
Neconectat
User

Te rog nu iti da impresii de mare afacerist pe aici..ca eu stiu ca esti doar un copil mucos care ar face si el 50 lei la un majorat.
Asa ca dute si canta la alta masa!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 20, 2008 9:22 am 
Bogdi16 scrie:
Te rog nu iti da impresii de mare afacerist pe aici..ca eu stiu ca esti doar un copil mucos care ar face si el 50 lei la un majorat.
Asa ca dute si canta la alta masa!

Iar te bagi in seama ?

dute si Imagine Imagine Imagine Imagine ca esti cam stresat

P.S am 22 de ani , asa ca lasa povestile cu (,) "copil"

P.S.S cred ca tu esti un copil nedorit , supraponderal si deaia tot aduci discutia de copii pe aici

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 20, 2008 9:26 am 
Neconectat
User

dragon, eu zic sa te abtii. pe cand facea bogdan boxe, te jucai in nisip. no offence man....
Daca nu il stii.... eu zic sa nu vorbesti de fizicu lui :lol: . nu ai vrea sa iti demonstreze cat e de supraponderal :lol:

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 20, 2008 9:34 am 
nu ma intereseaza de cand face el boxe si nici fizicul lui . Inca nu am cunoscut om de care sa imi fie frica 1vs.1 poate sa fie de 3 ori cat mine ( desi cam greu la 2msi 105Kg ale mele)

s-a luat de mine si nu e prima data

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 20, 2008 10:24 am 
Neconectat
User

eu as propune sa luati o pauza sau sa va certati pe privat.
Pound it ! :lol:

Chiar nu ne intereseaza cati cm aveti in brand sau care de cand face boxe.

Dragon: bogdi are dreptate, inteleg ca te enervezi cand vezi poze cu scule bune reglate prost, dar postul tau e cam degeaba. Ti-a atras atentia subtil iar tu intocmai ca o gorila te-ai suit in pom si ai inceput sa bati cu pumnii in piept.
Nu cred ca impresionezi pe cineva cu atitudinea asta, doar ne enervezi.

Cred ca puteti amandoi discuta civilizat, daca aveti ce, ca nu e mare lucru de dezbatut asupra unei sonorizari ratate din cauza unui habarnist care nu stie sa regleze sculele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 20, 2008 10:27 am 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
Inca nu am cunoscut om de care sa imi fie frica 1vs.1 poate sa fie de 3 ori cat mine ( desi cam greu la 2msi 105Kg ale mele)

daca te uiti la circuitul k1 ai sa vezi ca si Hong-man Choi a luat K.O. desi are 2,18 m si 160 kg, Mighty Mo a luat si el K.O. de la un tip de 70 kg deci totul e posibil , eu nu am absolut nimic cu tine nici cu nimeni de pe forum , dar daca tot a-ti dat-o in offtopic am dat-o si eu un pic
:D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 20, 2008 10:30 am 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
nu ma intereseaza de cand face el boxe si nici fizicul lui . Inca nu am cunoscut om de care sa imi fie frica 1vs.1 poate sa fie de 3 ori cat mine ( desi cam greu la 2msi 105Kg ale mele)

s-a luat de mine si nu e prima data

Ma...eu deja cand citesc ce scrii..ma apuca rasu ma, esti penibil...Hai dute si da cu grebla in curte.

Citat:
P.S am 22 de ani , asa ca lasa povestile cu (,) "copil"

Pacat...daca aveai 16-17 ani..mai aveai o scuza...dar asa chiar ca nu ai nici o scuza.

Citat:
( desi cam greu la 2msi 105Kg ale mele)

Fraza asta ..trebuia sa ma dea pe spate....asa-i ??? :lol:

Sa stii ca ai dreptate...de ceva vreme..nu prea mai scriu pe forumuri...ca m-am plictisit de anumite lucruri, dar cand vad dinastia ca dumneavoastra ( ai 22 ani...deci te rog) imi face pofta de viata...si trebuie sa intervin.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 20, 2008 7:19 pm 
Bogdi tu te`ai luat de mine de mai multe ori si te`am lasat in pace fara sa iti zic nimic , mi`am dat seama ca asta e rolul tau , dar de data asta nu m`ai prins in toane asa bune sa tac sa nu te bag in seama . oricum inchei discutia cu tine ca nu are rost , tocim tastele degeaba .
Daca vrei sa vorbim pe alta tema in afara de " cine`i mai tare" , nu e nici o problema

Referitor la scule si utilizatori lor : cred ca multi ar trebui curentati la 220V exact in ritmul in care se aprinde becul de clippp pe amplif cand il folosesc , sa vezi atunci cine si`ar mai bate joc de scule in felul alora de care era vorba in topicul asta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 20, 2008 9:34 pm 
Neconectat
User

Bine mai, tu crezi ca ala stie ca isi bate joc de scule?
Pun pariu ca el crede ca asa tebuie sa sune si ca butoanele trebuie invartite la maxim, ca doar de aia scrie max in capatul lui. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 20, 2008 9:48 pm 
Neconectat
User

Ar fi bine o sectiune fitness... cine ate kile are si ce vechime are in arte martiale, daca pana la urma si asta conteaza la boxe.
Va urma sectiunea "cine are organul ge***al mai mare si mai tare, cu pozele aferente, cu timpul poate uitam si de boxe, ca p**la noastra e mai importanta pe un forum cu boxe si public adressed audio....
Asa ca terminati verificarile cresterii primelor fire pubiane si treceti inapoi la boxe, pt alea existe mii de forumuri, nu acesta...
IMHO - cablul este de kkt, dar poate ca pt. ca utilizatorii lui nu au avut parte de educatie si studii in acest domniu si habar nu au de acest lucru... Sau paote ca inca nu ati dat seama ca aici in Ro toata lumea se pricepe la tot, numai practica e un pic diferit... si fac afirmatii genul "RCF suna prost in aer liber", EV nu are bas, etc......
@Dragon, mergi acolo, si ajutat de cei 105 kilograme (cu boxe sau fara???) le explici cum sta treaba cu cablurile alea subtiri, evocand legea lui joule si Ohm..... daca ajungi la o intelegere pe placul forumistilor, om te-ai facut......
Am terminat, ma duc la culcare....

P.S Is beat nu este neaparat nevoie de opinia mea, io am zis-o numai din impuls......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 21, 2008 12:20 am 
Neconectat
User

Da tu mai traiesti ma? :)
Nu te-am "vazut" de un car de ani.

Noroc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 21, 2008 8:40 am 
Neconectat
User

aTa prinde super bine parerea ta :D e tare faza cu... cele 105 Kile ale tale (cu sau fara boxe) :lol:

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 21, 2008 8:02 pm 
Ba, ia ziceti o manea faina :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2