vad ca a inflorit topicul aici...
eheh.... pana la inregistrari... e un drum foaaaaarte lung. In primul rand acte, aprobari, etc. Dupa aprobari trebuie fonoizolatia intregii sali si impartita in 2. Aici e o problema destul de delicata, pt ca studioul va fi la etaj 2 intr-un liceu cu profil vocational. Bine, inregistrarile se pot face dupa orele de curs dar trebuie o izolatie suplimentara. Ma gandeam sa dublez peretii, acum sunt din BCA si tencuiala normala, si la 10-15 cm de perete voi face perete de rigips, intre distanta asta voi puna vata minerala Akusto cu proprietati excelente de izolare fonica, iar peste rigips sa vin cu buretele cofrat. Alta problema sunt geamurile de exterior, trebuie sa renunt la ele, nu stiu ... probabil ca da.
Eee si in sfarsit partea pe care ne intereseaza pe noi.... aparatura ... Daca ma grabeam putin prindeam o finantare si luam mixerul din toamna, dar n-am avut timpul necesar sa gasesc ceva decent.
Sa fie ceva clar.... nu se fac alte inregistrari, decat cele live pt un cor. Asta e destinatia. Mi-a cazut la inima mixerul ala full digital... dar daca ii spun directorului si cat costa.... o sa ma considere nebun

) Asta e situatia... nu e al meu personal studioul, eu doar o sa il administrez. Partea financiara din pacate nu o stiu exact, dar am estimat-o pe la 5000E. Acum doar am cerut pareri, nu va asteptati ca peste o sapt sa vedeti poze cu echipamentul in functiune

) e o cheste de durata lunga si sper din tot sufletul sa se aprobe.
Va multumesc pt sugestii, convorbirea chiar vreau sa continue, nu doar pt mine, ci si pt cei ce mai citesc forumul asta cu interes.