The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 2:39 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 08, 2009 8:12 pm 
Neconectat
User

light_man scrie:
mane de unde stii tu pe ce am pus eu mana sau nu?
akg mici copii? fii te rog mai explicit...
vorbesti de difuzoare...eu vorbesc de produse finite, eu vorbesc de monitoare 8" tu de module de linearray....
tu zi-mi combinatia de difuzoare/incinte/amplificatoare/filtre care sa nu depaseasca 22-24 de mil ROL si sa aiba aceleasi calitati ca si un KRK RP8 G2 sau de ce nu mai bune...
stiu de ce e capabil DNA&Co stai flex..., poate mai bine ca tine....
dbx da imi place pt ca au scule bune, la fel si audio technica, chiar si studio projects....
cu mipro nu am lucrat pe partea de studio inca prea mult...asa ca nu ma bag sa comentez...
prefer caile batatorite pe domeniul asta!

NU AM ZIS AKG CA SUNT MICI COPII !!! Numai ca Audio Technica face chestii extraordinare la pretul care il are....nu am zis ca nu ai pus mana ....(unde ai vazut asta??)
Akg-ul e super firma are o gramada de chestii ...dar ziceam ca audio technica are o intindere mai mare in frecvente decat multe alte aparate ....PS:@Grati astea se intind de la 16-22000 hz technisul se intinde de la 5-30000 hz ca si pioneer hdj 2000 sau 1000 audio technica se intinde tot asa 5-33000 hz ce le face mai bune si mai sigure plus ca au tehnolofie pe neodymium ......
Inca o data AKG -ul recunosc am exagerat cu mici copii dar nu am zis ca este rau ...am pus mana pe scule deale lor si sunt destul de oke din toate pctele de vedere.

Maxx BSLul este foarte bun ca are si limitator si compresor pe langa alesis care nu se mai discuta (diferenta este ca intre un amplificator fidek si un Itec...de la crown)

De line array am facut o comparatie ....ca la monitoare de 1500 euro poti face ceva de genu la 400 500 euro si filtrul si un dif special de 8 si in loc de tweeter pun un Plated Tweeter care face chestii...asta daca ai pretentii se poate face si pe 3 cai sa mai bagi un dif de 5.5 de mid-hi...

p.s. hai sa o lasam balta...bine...stricam topicul omului....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 08, 2009 8:16 pm 
Neconectat
User

Acuma ca nu am fost atent :oops: tu stii sa lucrezi cu astfel de scule ??

Daca tot vrei sa iti faci studio??

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 08, 2009 8:42 pm 
Neconectat
User

Nomad scrie:
Nu eu vorbeste cu baietii de aici despre monitoare ....
Nexus,DNA...

Tu nu ai pus mana pe audio technica ..AKG sunt mioci copii pe langa astia ;) si am pus mana pe o varietate....
iete aici

mai eu zic ca stiu...ma studioul pe care mi-l fac eu e alta mancare de peste,
adica eu stiu ce scule imi trebuie ca sa imi fac treaba la nivelul meu, unu la mana, stefanev vrea sa isi faca ceva.
2 la mana ce am recomandat sunt echipamente ce mi-au trecut prin mana macar de 2-3 ori ca sa pot spune ca sunt sau ok
tu ia-ti casti audio technica, eu o sa imi beyerdinamic sau AKG pt ca dau un ban pe un lucru pe care stiu ca am pus mana si deja e certificata calitatea in exploatare

nu inteleg de ce tot insisti cu dsp managerul ala.....eu unul nu mi-as lua unul avand in vedere ce fac eu....si ceva face stefanev pt moment. nu zic ca nu e o scula buna, nu ma intelege gresit.
inca ceva deja la 1500 in sus discutam de monitoare de midfield sau chiar mains decente, sa nu mai zic de nearfield
tu fa-ti boxele cu ART, nimeni nu are nimic cu tine...
eu unul o sa fac (cumva) sa imi iau o pereche de KLEIN+HUMMEL O 300. in ele am EU increderea maxima....

seara buna!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 08, 2009 8:53 pm 
Neconectat
User

Da am exagerat cu copii mici pe langa akg ..... dar atata timp cat am testat akg pe langa audio technica si multe altele sunt cele mai bune raport calitate pret...acuma exista si variantele klark technic sau alte smecherii am dat un sfat ai dat un sfat lasam asa ca e bine 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 08, 2009 8:59 pm 
Neconectat
User

ma is unele scule care isi merita bani, tot ce e pe lista lor ca produse sunt si bune, chestie valabila atat pt akg cat si pt audio technica.
la partea de studio, multe compromisurile, spun eu, ca nu aduc lucruri bune...si nu cred ca sunt singurul care spun asta..

eu am zis sa o lasam balta....
sa vedem ce face stefanev si eventual vedem ce face dupa primele 2-3 sesiuni de inregistrari.....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 09, 2009 10:40 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

vad ca a inflorit topicul aici...

eheh.... pana la inregistrari... e un drum foaaaaarte lung. In primul rand acte, aprobari, etc. Dupa aprobari trebuie fonoizolatia intregii sali si impartita in 2. Aici e o problema destul de delicata, pt ca studioul va fi la etaj 2 intr-un liceu cu profil vocational. Bine, inregistrarile se pot face dupa orele de curs dar trebuie o izolatie suplimentara. Ma gandeam sa dublez peretii, acum sunt din BCA si tencuiala normala, si la 10-15 cm de perete voi face perete de rigips, intre distanta asta voi puna vata minerala Akusto cu proprietati excelente de izolare fonica, iar peste rigips sa vin cu buretele cofrat. Alta problema sunt geamurile de exterior, trebuie sa renunt la ele, nu stiu ... probabil ca da.

Eee si in sfarsit partea pe care ne intereseaza pe noi.... aparatura ... Daca ma grabeam putin prindeam o finantare si luam mixerul din toamna, dar n-am avut timpul necesar sa gasesc ceva decent.
Sa fie ceva clar.... nu se fac alte inregistrari, decat cele live pt un cor. Asta e destinatia. Mi-a cazut la inima mixerul ala full digital... dar daca ii spun directorului si cat costa.... o sa ma considere nebun :)) Asta e situatia... nu e al meu personal studioul, eu doar o sa il administrez. Partea financiara din pacate nu o stiu exact, dar am estimat-o pe la 5000E. Acum doar am cerut pareri, nu va asteptati ca peste o sapt sa vedeti poze cu echipamentul in functiune :)) e o cheste de durata lunga si sper din tot sufletul sa se aprobe.
Va multumesc pt sugestii, convorbirea chiar vreau sa continue, nu doar pt mine, ci si pt cei ce mai citesc forumul asta cu interes.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 09, 2009 1:52 pm 
Neconectat
User

la geamuri nu e obligatoriu sa renunti, sunt metode de izloatie si tratement acustic si in cazul asta...
ceea ce ai avea tu nevoie acolo poarta numele "camera flotanta", cu ai abtine rezultate bune. daca vei trage numai voci(cor vocal) atunci e mai simplu de izolat.
si buretele cofrat sa stii ca nu chiar cea mai bun chestie, el absorbind sunetul doar pe o banda de fregventa, parta cu adancituri (a cofrajului) va absoarba mai putin...
vezi pe forumul pro-audio.ro, acolo e un user, JF Oros, ia legatura cu el, chiar si prin intermediul forumului, sunt sigur ca iti va da cateva ideii bune :wink:
tot acolo ai putea sa ceri si cateva sfaturi legate de inregistrarea corala. vei vedea ca mixerul va fi bun mai mult pt preascultare....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 10, 2009 11:35 am 
Neconectat
User

http://www.jfstudiodesign.ro/

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 10, 2009 3:23 pm 
Neconectat
User

ala e siteul userului...foarte tare si plin informatii uitile zic eu....
daca bugetul iti permite ia legatura cu el, pt studio....si de la tratamentul acustic si pana la scule, vei primi ceea ce ceri sau chiar mai mult...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2