The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 02, 2025 1:06 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 51 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 10:28 pm 
Neconectat
User

bah asa ceva....se intampla sa greseasca omu` si voi imediat sariti cu gura in pula mea....nu stiti sa corectati numa sa sariti imediat si sa criticati

mai da`o in pula mea de treaba...chiar era necesar sa faci alt topic special pt o greseala ca asta?

asta deja ii bataie de joc....

Ps: nu ma intereseaza daca iau ban pe forumu` asta k vad k nu se poate discuta cu majoritatea pe aici...foarte putini oameni normali....restu` vad k tot mai retardati deveniti.

HAI PA

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 10:32 pm 
Neconectat
User

Gratzi scrie:
bah asa ceva....se intampla sa greseasca omu` si voi imediat sariti cu gura in pula mea....nu stiti sa corectati numa sa sariti imediat si sa criticati

mai da`o in pula mea de treaba...chiar era necesar sa faci alt topic special pt o greseala ca asta?

Ps: nu ma intereseaza daca iau ban pe forumu` asta k vad k nu se poate discuta cu majoritatea pe aici...foarte putini oameni normali....restu` vad k tot mai retardati deveniti.

vai ce urat vorbesti
is curios ce va zice adminul Adrian cand va vedea asta
tinere nu-i nevoie sa te crizezi asa
puteai sa zici simplu ca .... ai calculat gresit, sau ai retinut gresit niste informatii si gata, dar nu sa te turezi in halul asta

numai bine !

Sus

Subiectul mesajului: jbbk
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 10:32 pm 
pai la 1 m cred ca ai 140 db poate si mai mult ca e presiunea acustica de la 2 sau 4 membrane..
da la martin vezi ca au si datele exacte de masurare la ce presiune acustica dezvolta..intra pe site la paradigma..daca vrei va dau un nr de contact sa va explice.
si omu care are acele clone de la dna de ce le-a scos la vanzare?? si la pretz moca???
de ce le vinde daca dezvolta atata spl....147db
din greseala le-am gasit pe un site de anunturi gratuite...
nu vreau sa ma iua de nimeni dar......???????.la mai mult de 150 db la sd18el

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 10:38 pm 
Neconectat
User

black_knight scrie:
Gratzi scrie:

vai ce urat vorbesti
is curios ce va zice adminul Adrian cand va vedea asta
tinere nu-i nevoie sa te crizezi asa
puteai sa zici simplu ca .... ai calculat gresit, sau ai retinut gresit niste informatii si gata, dar nu sa te turezi in halul asta

numai bine !

nu ma mai intereseaza cine ce zice....ii a 2-a oara...nu se mai accepta....

si presupun ca , capul ala nu ii acolo numa ca sa nu ploua in gat......ii pus acolo ca sa gandeasca cu el....deci presupun ca avea destui neuroni incat sa isi dea seama k era o eroare de calcul.....sau o murit si ultimul?....daca da atunci hai k ii imprumut eu unul poate k se descurca mai bine ;)

Ultima oară modificat de Ilisie Gratian pe Mar Noi 11, 2008 10:39 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 10:39 pm 
Neconectat
User

Gratzi cu crezi ca cei de pe speakerplans te baga-n seama ? Tu care vrei 130 dB din 12" la 900 W ? :roll:

@evil
4 hornuri cuplate acustic se considera ca si cum ar fi unul singur mai mare, cu lungimea un pic mai mare si cu suprafata de 4 ori mai mare, comparativ cu unul singur.
La bassreflex situatia sta la fel. Tu cand dai drumu la 4 difuzoare de 18" masori numai unul sau toate ?
Poate nu am inteles eu ce ai zis; in caz ca am inteles gresit fi te rog mai explicit. :)

In loc sa evidentiezi cacofonoia ( virgula aia, care multi o si zic ) mai bine invata sa o eviti.
Daca pui virgula e ca si cum ai desparti in silabe. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 10:44 pm 
Neconectat
User

radu...uitate atent ca se poate 130 db la 900W....in labhorn ;)

+ ca pt 15 inch se poate obtine 130 si cva de db la 42 hz ;) dar iese o incinta mult prea mare ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 10:45 pm 
ca lasati baiatu-n pace.

cand nexuse zicea ca mt122 scoate 140 sau 150 de db nu o zis nimeni nimica. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 10:49 pm 
Neconectat
User

Dar la b hornul e facut pentru 4 bucati! :twisted:
Nu pentru una, si tu vroiai bandpass. De aia am zis.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 10:54 pm 
Neconectat
User

eu am scris acolo k o bucata vreau sa fac....si ei mi`au scris ca poate ajunge pana la 128 db...cat am scris eu acolo....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 10:58 pm 
Neconectat
User

Poate ajunge, dar problema e ca nu o sa-l poti folosi ca si 4 bucati. O sa ai suprafata de iesite cam de 4 ori mai mica decat suprafata pentru care a fost proiectat. Cam asta e problema. Si atunci trebuie sa cresti crossoverul.
Dar daca ai de gand sa-l faci ce pot sa-ti zic decat mult spor la construit ;)

Sus

Subiectul mesajului: efed
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 11:04 pm 
eu am zis de toate la un loc.. masurate la 1 metru de centru peretelui de boxe..
in plus daca esti asa de capabil de ce nu faci un proect tip chochilie de melc sa aobtii peste 150 db lejer si sa o brevetezi ca sa fii meserias pe treaba asta si sa nu mai stai pe forum...sa ne lasi cu explicatiile tale inteligente dar inteligibile...omu a gresit si eu am gresit odata si tot asa...din cate stiu eu in frecvente medii poti atinge usor 140 db asa ca ducetiva si plimbati ursu si lasati baiatu sa-si vanda marfa ca sa aiba si restu curaj sa cumpere de pe acest forum...nu faceti recalama negativa ca sa respingeti eventualii cumparatori...
sau voi va vindeti sculele hand and home made intre voi ca sa aveti rulaj la scule...trezitiva si ganditi inainte de a scrie aici...
asa o sa fie mai mult comert pe forum si o sa scapati de magaoaiele vostre din casa ca si asa nu iesiti cu ele decat la majorate si petreceri moca...numai pt cei ce se simt....
seara placuta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 11:05 pm 
Neconectat
User

e prea mare pt mine....de aia am vrut sa fac ceva pe 12" in speranta ca o sa pot sa scot spl mare dintr`o incinta relativ mica....dar s`a dovedit contrariul......urmeaza sa fac un Br....si un satelit 2x8"+1"....deocamdata ajung cei 123 db scosi din sub la 700W....pe vitor vor mai aparea ceva bucati ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 11:08 pm 
grati, pe bune.

fa-ti 2 basi in reflex cu 15". Stiu ca o sa pui Be y ma in ei. Au difuzoare pt basi foarte capabile

. scrie:
din cate stiu eu in frecvente medii poti atinge usor 140 db

nu si cu un " 9" " in radiatie directa

Ultima oară modificat de user eliminat pe Mar Noi 11, 2008 11:12 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: efed
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 11:09 pm 
sterge-ma. post dublu.

Ultima oară modificat de user eliminat pe Mar Noi 11, 2008 11:12 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: fdgbd
MesajScris: Mar Noi 11, 2008 11:11 pm 
cu ceva ajutor la un mik horn..dar se poate aste e ideea si din cate stiu eu astea de 9" erau intrun horn...
dar o sa vedem cand o sa ma apuc de ele sa le probez mai mult(timp pt experimentat sa fie)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 51 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2