The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 8:56 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 18, 2010 8:53 pm 
Neconectat
User

parerea mea este ca la nunta nu poti merge cu un playlist facut de acasa tu il faci la fata locului in functie de invitati,daca nunta are majoritate invitatilor de la 45 de ani in sus nu o sa le pui ce muzica pui la cei de 20-40 ca nu o sa danseze,eu am dat un exemlu in general la nunta cei care fac atmosefera o sa fie cei pana la 40 de ani :D succes

Sus

Subiectul mesajului: sal
MesajScris: Joi Feb 18, 2010 10:45 pm 
Neconectat
User

nu vreau sa supar pe nimeni dar dupa parerea mea sa faci playlist de acasa este cea mai mare prostie... nu iti iasa cum vrei tu, nu ai de unde sa sti ce oameni vin la nunta aia...trebuie sa simti lumea, sa incerci sa le faci pe plac tuturor, etc.Sunt multe de invatat, nu poti invata asa in 2 zile.. multa bafta!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 19, 2010 9:49 am 
Neconectat
User

deci pica asta cu playlistu :lol: sa stii ca aveti dreptate ca doar nu asculta tineretu ce asculta astia mai la a doua tinerete :lol:
da totusi sunt unele melodii specifice pe care le poti avea pregatite
ma gandeam ca de exemplu pot pune intr-un folder muzica care merge la tort sau care merge pana se aseaza invitatii la masa sau ceva melodii pentru masa...muzica pe care danseaza mirii asta daca nu isi aleg ei una din timp :) asa sa fie o lista din care sa poti alege cate ceva specific,normal ca in plus vor venii melodiile care prind la public sa zic asa :lol:
oricum ms de sfaturi..aa si stiu ca nu pot inv asta asa repede...da uite asa cu un sfat cu ceva pareri imi fac si eu ceva cunostinte pentru a nu fi chiar bota :lol:
numai bine :wink:

Sus

Subiectul mesajului: sal
MesajScris: Vin Feb 19, 2010 2:21 pm 
Neconectat
User

da, asta asa e, la fel am si eu.Pe foldere : Blouse, Dans1, Dans2, Tort, Aperitiv, Friptura, Supa, etc...

Sus

Subiectul mesajului: Re: sal
MesajScris: Vin Feb 19, 2010 8:45 pm 
Neconectat
User

DjBudu scrie:
da, asta asa e, la fel am si eu.Pe foldere : Blouse, Dans1, Dans2, Tort, Aperitiv, Friptura, Supa, etc...

super asa..imi poti da si mie ceva exemple de melodii pentru principalele evenimente din timpu nunti? :oops:
uite asa mai aflu ca exista si aperitiv si friptura si supa(mult mai manaca astia) :lol: si ca se asculta ceva specific pentru fiecare etapa :lol:
merci si numai bine :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 21, 2010 10:49 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

titlurile de melodii sunt doar orientative ... asa cum fiecare nunta e unica ... la fel este si muzica ;) nu poti avea un playlist universal ce iti va garanta apreciere la fiecare nunta, trebuie sa adaptezi muzica in functie de invitati.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 01, 2010 6:17 pm 
Neconectat
User

daca are cineva putin timp nu urca niste pack-uri cu ceva melodii ce merg pe la o petrecere cu oameni de generatia a 3-a? :d va rog foarte foarte frumos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 01, 2010 9:53 pm 
Neconectat
User

otzy scrie:
daca are cineva putin timp nu urca niste pack-uri cu ceva melodii ce merg pe la o petrecere cu oameni de generatia a 3-a? :d va rog foarte foarte frumos

buna idee otzy :wink: daca sunt amabili si pun asa ceva ar fi super
ca chestie eu am gasit niste mix-uri( mai multe melodii legate intre ele) merg bine pt varsta a 3-a..e ceva oldies,cele mai faine mel pune la un loc :lol:
cine mai detine astfel de mixuri nu numai cu muzica oldies, orice gen, ce care fac mixuri..sunt baieti care se ocupa :wink: poate ne incarca si noua cateva :lol:
multam anticipat :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2