The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 2:50 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Scule arse
MesajScris: Lun Feb 22, 2010 6:02 am 
Neconectat
User

In 2007 decembrie cantam la un bar care a luat foc din cauza unui pom de iarna.Barul era plin de cortine din matase,iar pe pereti tot materiale care au luat foc repede(lambriu din brad) Dimineata m-au anuntat niste prieteni ca sunt pompierii acolo si n-a mai ramas nimic din bar. Mi-a ars rackul cu 3 puteri crown macro tech si procesor dbx driverack. boxe zeck arena la care s-a topit si sasiul difuzoarelor sase bucati 4 basi si doi sateliti cu 2x12",mixer soundcraft cu 32 canale, cabluri,microfoane, tot. In privinta asigurarii nu am avut nici eu nici patronul,nu am luat nici un ban in afara de banii care i-a strans prietenii si mi-au dat. (putini in jur de 1000 euro)care mi-au fost de mare ajutor si le multumesc pt. gestul lor. Au mai pus bani colegii mei de trupa,Am vandut masina VW pasat 92,veche dar vw la un pret modic, am fost imediat si am cumparat un dynacord 1000-2 ,doua difuzoare rcf de 15" si doua drivere. Aveam acasa niste cutii vechi. si asa am facut revelionul 2007-2008 cu cel mai prost sunet posibil.Nu-mi place sunetul dynacordului dar a fost singura solutie.4 persoane live. :roll: M-AM INTERESAT LA ASIGURARI. MI-AU SPUS CA TRBUIE UN LOC IN CARE SA STEA SCULELE,IAR DACA SE INTAMPLA NECAZ IN ALTA PARTE,DIN AFARA LOCULUI DE DEPOZITARE EI NU DESPAGUBESC NIMIC, asa ca nici acum nu am asigurare pe instrumente si cat de cat s-a facut sistemul la loc. Stiu ca oltcitul e o masina foarte proasta. Cu suspensia. AJUNGE LA TAMPOANE SI DE ACOLO NU MAI TRECE. Poate anul asta reusesc sa iau si masina. Va doresc la toti SA NU TRECE-TI NICI MACAR CU GANDUL PRIN NECAZUL CARE L-AM TRECUT EU. : :( IN PRIVINTA OLTCITULUI FAC CA ORICE ROMAN HAZ DE NECAZ. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 22, 2010 11:30 am 
Neconectat
Admin
Admin

Dargă Tony,

Chestia cu asigurările este chiar naşpa.
În clipa actuală este o mare nebunie pe piaţă. Datorită crizei, multă lumea a început să-şi dea foc singuri la cârciumi, după ce le-au asigurat în prealabil.

Din păcate, cei care suferă sunt oamenii cinstiţi.
Firmele de asigurări au devenit paranoice, fiind asaltate de cererile de despăgubiri şi de aceea bagă nişte condiţii care te descurajează a mai încheia vreo asigurare.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2